Author | Message |
---|
Miriam Immortal
Sex : Mesaje : 1566 Kwan : 4953 Varsta : 47 Localizare : Oraşul Interzis
| Subject: Re: Camera 371. Tue Mar 10, 2015 2:02 pm | |
| Ea-i opri vorbele punandu-si degetele de la mana dreapta peste buzele lui. Deschise ochii si-l privi soptindu-i: "E in regula... Nu te opri."
| |
|
| |
Kirin MEMBRU
Sex : Mesaje : 78 Kwan : 96
| Subject: Re: Camera 371. Tue Mar 10, 2015 2:07 pm | |
| El o privi total indragostit. In ochii ei vazu realitatea: nimeni nu mai fusese inaintea lui in viata ei. El era singurul care se "oglindea" in privirea ei. Se apleca spre buzele ei, sarutandu-le indelung si-si incetini miscarile. Curand simti cum trupurile lor începură să se împletească să vibreze la unison, într-o mişcare lentă, ce părea a fi muzica scoasă de un arcuş ce aluneca pe corzile unei viori. Clipele intime dintre ei se transformară în adevărate momente de plăcere, de extaz, unde nimic din jur nu mai conta, ci doar muzica dragostei lor. După câteva ore bune, amândoi stăteau îmbrăţişaţi, epuizaţi, înveliţi cu o cuvertură moale şi călduroasă. "Imi pare rau, daca te-a durut." zise el.
- Spoiler:
Numele Personajului: Elior (Eli) Kirin El-Galahar Sex: Masculin Neam: Vrajitor Statut: Casatorit Numele sotiei: Atsu Ari Ki-Ooku Tao Tokugawa-Han Poza sotiei: Sfat pentru ceilati barbati: Stati departe de sotia mea, daca nu vreti sa va intepe Scorpionul Negru!
| |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: Camera 371. Tue Mar 10, 2015 2:10 pm | |
| "Nu m-a durut. Nu asa de rau cum credeam eu ca o sa doara. A fost placut." spuse ea. Instinctiv isi privi umarul pe care se afla acel cerc: disparuse fara urme. "Uite!" zise ea, aratandu-i umarul acela pe care fusese cercul. "A disparut. Conditia desfacerii vrajii a fost indeplinita." concluziona ea.
| |
|
| |
Kirin MEMBRU
| |
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: Camera 371. Tue Mar 10, 2015 2:15 pm | |
| "Da." raspunse ea simplu. "Asta si inca una.' adauga ea. "Cand ai folosit tehnica aceea pe umarul meu mi-am dat seama ca esti vrajitor. Stii sa folosesti puterea ghetii cu intelepciune." zise ea. "Sa fie un vrajitor de gheata, era cea de-a doua conditie.' concluziona ea.
| |
|
| |
Kirin MEMBRU
| |
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: Camera 371. Tue Mar 10, 2015 2:27 pm | |
| "Nu ma asteptam la o asa marturisire." spuse ea. "Eu m-am nascut intr-o familie de vrajitori. Se pare ca eu am mostenit elementul foc de la ei, insa pot face si altfel de vraji." zise ea. Ea se intoarse pe-o parte, pentru a-l privi pe Kirin. "Nu regret nimic din cele intamplate aici, Elior Kirin El Galahar." îi rosti ea numele complet. "Ma bucur ca ai fost tu primul. Poate ti se pare o prostie, insa cred ca... te iubesc." spuse ea.
| |
|
| |
Kirin MEMBRU
| |
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: Camera 371. Tue Mar 10, 2015 3:25 pm | |
| Cand se trezi a doua zi, avu impresia ca nu mai dormise atat de bine de "secole" intregi. Deschise ochii si vazu ca are capul inca pe pieptul lat, fara pic de par si cu muschi ce pareau sculptati al lui Kirin. Incepu sa traseze niste linii si cercuri cu degetele ei lungi pe acea portiune plana.
| |
|
| |
Kirin MEMBRU
| |
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: Camera 371. Tue Mar 10, 2015 3:32 pm | |
| "Buna dimineata, Eli." il saluta la randul ei, vesela. Isi ridica privirea spre el si-l saruta pe buze indelung.
| |
|
| |
Kirin MEMBRU
| |
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: Camera 371. Tue Mar 10, 2015 3:38 pm | |
| Ea chicoti, se puse peste el, il lua de gat cu mainile si spuse: "Si cine ti-a cerut sa "raspunzi" de tine?" il intreba ea, sarutandu-l din nou.
| |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: Camera 371. Tue Mar 10, 2015 3:39 pm | |
| Ea chicoti, se puse peste el, il lua de gat cu mainile si spuse: "Si cine ti-a cerut sa "raspunzi" de tine?" il intreba ea, sarutandu-l din nou.
| |
|
| |
Kirin MEMBRU
| |
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: Camera 371. Tue Mar 10, 2015 3:53 pm | |
| Ea se undui usor sub el, dandu-i de inteles ca era cat se poate de pregatita si raspunse: "Zici ca m-am trasformat peste noapte intr-o nimfomana." chicoti ea. "Dar da, vreau sa faci iar dragoste cu mine." concluziona ea, imbratisandu-l strans.
| |
|
| |
Kirin MEMBRU
| |
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: Camera 371. Tue Mar 10, 2015 4:04 pm | |
| I se darui toatal si fara echivoc. Se simtea fericita si implinita. Simtea cum dragostea o inunda prin toate fibrele corpului ei. Cand actul sexual lua sfarsit, ea-l invita sa faca un dus impreuna si apoi sa coboare la restaurant.
| |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Camera 371. | |
| |
|
| |
| Camera 371. | |
|