Top posting users this month | |
Latest topics | » BerbecMon Nov 25, 2024 3:20 pm by RHM Tattoo» TaurMon Nov 25, 2024 3:20 pm by RHM Tattoo» Gemeni Mon Nov 25, 2024 3:19 pm by RHM Tattoo» RacMon Nov 25, 2024 3:19 pm by RHM Tattoo» LeuMon Nov 25, 2024 3:19 pm by RHM Tattoo» Fecioară Mon Nov 25, 2024 3:18 pm by RHM Tattoo» Balanță Mon Nov 25, 2024 3:18 pm by RHM Tattoo» Scorpion Mon Nov 25, 2024 3:18 pm by RHM Tattoo» SăgeatătorMon Nov 25, 2024 3:18 pm by RHM Tattoo |
|
| O noua piesa de teatru | |
| | |
Author | Message |
---|
Arya PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1946 Kwan : 5594 Localizare : Antartica
| Subject: O noua piesa de teatru Tue Mar 10, 2015 2:10 pm | |
| First topic message reminder :
Enyo
Ma plimbam prin oras plictisita, incercand sa gasesc ceva nou de facut, cand vad un afis ce anunta ca aveau nevoie de actori pentru o noua piesa de teatru. Dar de ce ar fi avut nevoie de actori noi? Erau in pragul unui faliment? Langa afis se afla un teatru micut si un afis:"Inchis pentru repetitii." Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | |
Author | Message |
---|
Arya PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: O noua piesa de teatru Tue Apr 28, 2015 10:32 am | |
| -Casa dulce casa, nu? il privesc pe Ravi tinandu-l de mana si mergand prin labirintul de foc. Pe mine nu avea cum sa ma afecteze, doar simt cum pentru un spatiu cam stramt, caldura facea aerul greu de respirat si imi racesc usor temperatura corpului Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Panda. MEMBRU
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: O noua piesa de teatru Wed Apr 29, 2015 10:47 am | |
| - Sa stii ca asa e , pufni Ravi in ras strangand-o mai tare de mana , apoi o trase spre el si o saruta . ..... si ingerii au demonii lor . Colierele baietilor : | |
| | | Arya PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: O noua piesa de teatru Wed Apr 29, 2015 12:10 pm | |
| -Te-a luat cu calduri dragule? il intreb dupa ce ii raspund la sarut si punandu-mi mainile pe mijlocul sau. Acum chiar imi era cald. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: O noua piesa de teatru | |
| |
| | | | O noua piesa de teatru | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |