Top posting users this month | |
Latest topics | » A halloween visit Today at 11:01 am by Saphire Helena» BerbecToday at 10:57 am by RHM Tattoo» TaurToday at 10:57 am by RHM Tattoo» Gemeni Today at 10:57 am by RHM Tattoo» RacToday at 10:57 am by RHM Tattoo» LeuToday at 10:56 am by RHM Tattoo» Fecioară Today at 10:56 am by RHM Tattoo» Balanță Today at 10:56 am by RHM Tattoo» Scorpion Today at 10:56 am by RHM Tattoo |
|
| O noua piesa de teatru | |
| | |
Author | Message |
---|
Arya PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1946 Kwan : 5594 Localizare : Antartica
| Subject: O noua piesa de teatru Tue Mar 10, 2015 2:10 pm | |
| First topic message reminder :
Enyo
Ma plimbam prin oras plictisita, incercand sa gasesc ceva nou de facut, cand vad un afis ce anunta ca aveau nevoie de actori pentru o noua piesa de teatru. Dar de ce ar fi avut nevoie de actori noi? Erau in pragul unui faliment? Langa afis se afla un teatru micut si un afis:"Inchis pentru repetitii." Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | |
Author | Message |
---|
Panda. MEMBRU
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: O noua piesa de teatru Sun Mar 15, 2015 10:38 pm | |
| - Activitate ? Imi place pianul foarte mult , lua o gura din nectar . Deobicei , ma transform in pasare Phoenix si merg oriunde , calatoresc mult din cauza demonului ce il am in mine . Daca raman intr-un singur loc , fac dezastru .. dar voi ? ..... si ingerii au demonii lor . Colierele baietilor : | |
| | | Arya PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: O noua piesa de teatru Sun Mar 15, 2015 10:44 pm | |
| -Imi place sa fac potiuni. Potiunile de apa sunt preferatele mele. Inotul si dansul se numara prin pasiunile mele. Si in ultimul timp calatoriile. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Panda. MEMBRU
| Subject: Re: O noua piesa de teatru Sun Mar 15, 2015 11:02 pm | |
| - Dragut , murmura el luand din dulciurile aduse mai devreme , apoi isi muta privirea catre Scar . ..... si ingerii au demonii lor . Colierele baietilor : | |
| Subject: Re: O noua piesa de teatru Sun Mar 15, 2015 11:11 pm | |
| Tiramisu, tort cu fructe de padure, inghetata se numarau printre dulciurile aduse de naiade, apoi acestea se prinsera in hora si incepura sa danseze cu Scar in mijloc. Zar se altura si el, iar de data asta leul paru mai prietenos. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Panda. MEMBRU
| Subject: Re: O noua piesa de teatru Sun Mar 15, 2015 11:15 pm | |
| Ravi statea linistit pe iarba , privind fascinat de toata hora ce o creau . ..... si ingerii au demonii lor . Colierele baietilor : | |
| Subject: Re: O noua piesa de teatru Sun Mar 15, 2015 11:27 pm | |
| -Haide ii spun tragandu-l de mana. Acum trebuie sa arzi caloriile ii spun eu. Sau nu iti place sa dansezi? Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Panda. MEMBRU
| Subject: Re: O noua piesa de teatru Sun Mar 15, 2015 11:30 pm | |
| - Ce ? , mari instinctiv ochii cand aceasta l-a luat de mana . Aaaa , nu prea stiu sa dansez .. , murmura el incet , privind-o .
Ps : Uhm , vezi ca ti-am trimis PM o.O sper ca nu deranjez ( >.< ) ..... si ingerii au demonii lor . Colierele baietilor : | |
| Subject: Re: O noua piesa de teatru Sun Mar 15, 2015 11:33 pm | |
| -Dar toata lumea invata, ii zambesc mieros. Te rog, macar unul. P s: Nope, nu ma deranjezi. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Panda. MEMBRU
| Subject: Re: O noua piesa de teatru Sun Mar 15, 2015 11:35 pm | |
| - Daca ma rogi tu asa frumos , bine .. , chicoti Ravi si intra in cele din urma in acea hora . ..... si ingerii au demonii lor . Colierele baietilor : | |
| Subject: Re: O noua piesa de teatru Sun Mar 15, 2015 11:39 pm | |
| -O, multumesc, esti dragut. L-am luat de maini si am inceput sa dansam usor, apoi ne invarteam si iar incepuseram sa ne invartim pana ne mai simteam picoarele. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Panda. MEMBRU
| Subject: Re: O noua piesa de teatru Sun Mar 15, 2015 11:53 pm | |
| Dupa un timp , hora se destramase iar Ravi se tranti pe iarba pentru a se odihni . - A fost .. interesant , zambi el . ..... si ingerii au demonii lor . Colierele baietilor : | |
| Subject: Re: O noua piesa de teatru Mon Mar 16, 2015 12:02 am | |
| -Da a fost zic eu zambind. Scuza-ma putin Ravi, merg sa ma schimb. Acesta dadu in cap apoi am mers repede in palat ca sa ma schimb intr-o rochita alba nu foarte scurta, apoi mi-am pus un sal pe umeri. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Panda. MEMBRU
| Subject: Re: O noua piesa de teatru Mon Mar 16, 2015 12:13 am | |
| - Bine , aproba el din cap apoi isi dadu bluza jos , ramanand la bustul gol si in pantaloni . Inspira aer adanc in piept , apoi se baga in apa , relaxandu-se . Ravi : - Spoiler:
..... si ingerii au demonii lor . Colierele baietilor : | |
| Subject: Re: O noua piesa de teatru Mon Mar 16, 2015 12:27 am | |
| -Am venit zic eu iesind dupa o perdea de apa ce acoperea cascada. Vrei sa faci o baie? ii spun, vazandu-l ca ramasese doar in pantaloni. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Panda. MEMBRU
| Subject: Re: O noua piesa de teatru Mon Mar 16, 2015 12:30 am | |
| - Putina racoare si relaxare , nu strica nimanui , zambi el , inchizand ochii. ..... si ingerii au demonii lor . Colierele baietilor : | |
| Subject: Re: O noua piesa de teatru Mon Mar 16, 2015 12:45 am | |
| De data asta m-am asezat pe iarba moale cu picioarele in apa, jucandu-ma usor. Am luat cateva flori de numar si margarete pentru a face o cununa de flori. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Panda. MEMBRU
| Subject: Re: O noua piesa de teatru Mon Mar 16, 2015 12:47 am | |
| Ravi iesi in cele.din urma din apa , scurgandu-se pe pieptul lui . Se aseza langa ea , apoi isi trecu o mana prin parul umed. ..... si ingerii au demonii lor . Colierele baietilor : | |
| Subject: Re: O noua piesa de teatru Mon Mar 16, 2015 12:51 am | |
| Continuam sa impletesc cununa de flori, iar cand tind mana dupa inca un nufar, simt o alta mana peste a mea. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Panda. MEMBRU
| Subject: Re: O noua piesa de teatru Mon Mar 16, 2015 1:02 am | |
| - ăă ...., se balbaia Ravi si rosi puternic in obraji . Scuze .. , isi muta privirea in alta parte . ..... si ingerii au demonii lor . Colierele baietilor : | |
| Subject: Re: O noua piesa de teatru Mon Mar 16, 2015 1:08 am | |
| -E...e in regula spun incet. Apoi dupa ce termin cununa o asez pe capul lui. -Deci ce vroiai sa spui? si ma uit la el. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Panda. MEMBRU
| Subject: Re: O noua piesa de teatru Mon Mar 16, 2015 1:15 am | |
| Privi coronita de flori chicotind ca un copil mic. - E frumoasa , adauga el . Multumesc ,.spuse el apoi o.saruta.scurt pe obraz. ..... si ingerii au demonii lor . Colierele baietilor : | |
| Subject: Re: O noua piesa de teatru Mon Mar 16, 2015 1:24 am | |
| -Multumesc, abea rostesc eu cuvintele. Apoi simt cum ma incalzesc pana in varful urechilor si zambesc larg. Ridic mainile si din greseala inghet raul. -Ups!Asta nu trebuia sa se intample si apoi imi inclestez pumnii facand sa iasa aburi si gheata se sparse. Acum avem si un izvor termal cu gheata, ce e drept. mici bucati de gheata, Vroiam sa fac asta si cu mana dreapta formez in cea stanga un mic nufar de gheata. E cam mic. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Panda. MEMBRU
| Subject: Re: O noua piesa de teatru Mon Mar 16, 2015 1:30 am | |
| - imi place mai mult apa inghetata , pufni el in ras apoi o privi in ochi . Totul , e asa de placut aici .. ..... si ingerii au demonii lor . Colierele baietilor : | |
| | | Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: O noua piesa de teatru Mon Mar 16, 2015 1:32 am | |
| -Eu vreau sa beau suc de fructe. Spun eu. | |
| Subject: Re: O noua piesa de teatru Mon Mar 16, 2015 1:43 am | |
| -Apa si gheata sunt elementul meu. Daca vrei iti arat palatul mai tarziu. Acolo vei descoperi si mai multe lucruri. Apoi mi-am amintit de Sanara si am servito cu suc. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: O noua piesa de teatru | |
| |
| | | | O noua piesa de teatru | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |