Top posting users this month | |
Latest topics | » A halloween visit Today at 11:01 am by Saphire Helena» BerbecToday at 10:57 am by RHM Tattoo» TaurToday at 10:57 am by RHM Tattoo» Gemeni Today at 10:57 am by RHM Tattoo» RacToday at 10:57 am by RHM Tattoo» LeuToday at 10:56 am by RHM Tattoo» Fecioară Today at 10:56 am by RHM Tattoo» Balanță Today at 10:56 am by RHM Tattoo» Scorpion Today at 10:56 am by RHM Tattoo |
|
| O noua piesa de teatru | |
| | |
Author | Message |
---|
Arya PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1946 Kwan : 5594 Localizare : Antartica
| Subject: O noua piesa de teatru Tue Mar 10, 2015 2:10 pm | |
| First topic message reminder :
Enyo
Ma plimbam prin oras plictisita, incercand sa gasesc ceva nou de facut, cand vad un afis ce anunta ca aveau nevoie de actori pentru o noua piesa de teatru. Dar de ce ar fi avut nevoie de actori noi? Erau in pragul unui faliment? Langa afis se afla un teatru micut si un afis:"Inchis pentru repetitii." Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | |
Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: O noua piesa de teatru Sat Mar 21, 2015 1:06 am | |
| | |
| | | Arya PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: O noua piesa de teatru Sat Mar 21, 2015 6:42 pm | |
| -Ravi! zic eu inca speriata si buimaca de cosmarul care nu imi dadea pace. O, esti bine! zic eu dupa ce ii prind fata intre maini, cand vine spre mine. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Panda. MEMBRU
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: O noua piesa de teatru Sun Mar 22, 2015 11:47 pm | |
| - Ce s-a intamplat ? , spuse Ravi usor speriat , asezandu-se langa ea si o privi ingrijorat . Ai avut cosmar ? , o intreba apoi ii puse un deget pe frunte si fata se mai linisti . ..... si ingerii au demonii lor . Colierele baietilor : | |
| Subject: Re: O noua piesa de teatru Sun Mar 22, 2015 11:52 pm | |
| -Da si ma ghemuiesc in bratele lui. Cred ca tocmai am visat o persoana care mi-a atacat in trecut poporul. Nu mai vreau sa se intample una ca asta. Nu mai vreau sa pierd pe nimeni si il imbratisez. Nici prieteni, nici familie. Nu vreau sa patesti ceva. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Panda. MEMBRU
| Subject: Re: O noua piesa de teatru Mon Mar 23, 2015 12:25 am | |
| Ramase surprins de reactia ei , dar ii stia suferinta . Nici el numai vroia sa piarda pe nimeni .. chiar daca era mai singuratic . Ce a patit cand era mic , ii ramase traume adanci . - O sa fie bine Enyo , adauga tanarul imbratisand-o la randul ei . ..... si ingerii au demonii lor . Colierele baietilor : | |
| Subject: Re: O noua piesa de teatru Mon Mar 23, 2015 12:31 am | |
| -Nu am apucat sa iti multumesc ca m-ai carat pana aici. E camera ta? Apoi gandindu-se la ce facuse pentru ea nu ii trecu prin cap, ca putea fi obosit. -Dar nu tu dormi? si il l-am privit in ochi. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Panda. MEMBRU
| Subject: Re: O noua piesa de teatru Mon Mar 23, 2015 12:34 am | |
| - Da , este vechea mea camera . Aici imi petreceam cea mai mare parte a timpului , zambi Ravi uitandu-se prin camera . Eu ? Sa dorm ? Nu , nu mi-e somn .. ..... si ingerii au demonii lor . Colierele baietilor : | |
| Subject: Re: O noua piesa de teatru Mon Mar 23, 2015 12:43 am | |
| -Dar ce, esti somnambul? Imi rotesc privirea prin camera si vad un set de carti de joc undeva pe masa. Apuc cartile si incep sa ma joc cu ele. Ce spui de o provocare? si surad. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Panda. MEMBRU
| Subject: Re: O noua piesa de teatru Mon Mar 23, 2015 1:06 am | |
| - Nu , nu sunt somnambul , incepu sa rada apoi isi muta privirea catre ea . Carti ? Ok . Pe pedepse ? ..... si ingerii au demonii lor . Colierele baietilor : | |
| Subject: Re: O noua piesa de teatru Mon Mar 23, 2015 1:22 am | |
| -Bine, pe pedepse. Am facut cartile si le impart. Incepe si ii fac semn. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: O noua piesa de teatru Mon Mar 23, 2015 11:42 am | |
| De fapt somnambulii sunt cu totul altceva. Ceea ce a vrut sa spui sunt de fapt insomniacii. insomniacii sunt cwei care nu au somn. Somnambulii sunt viceversa. Cei care in timpul somnului se comporta de parca ar fi treji desi dorm dusi. Sunt ca niste zombi vii. Explic eu. | |
| Subject: Re: O noua piesa de teatru Mon Mar 23, 2015 2:52 pm | |
| Ne uitam amandoi catre Sanara, apoi o intreb. -Da cum ai ajuns asa repede pe aici? Adica, castelul mi se pare destul de intortocheat. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: O noua piesa de teatru Mon Mar 23, 2015 7:18 pm | |
| Secretul sunt antenele mele. Functoneaza ca un radar cu GPS si senzori de caldura. Antenele mele pot gasi orice persoana imi pun in cap daca e intr-o arie de cateva sute de metri patrati. Deasemenea pot scapa intr-un labirint intortocheat. Incearca sa ma legi la ochi si sa ma duci intr-o camera in acest castel labirint sperand ca nu mai pot gasi iesirea. O gasesc in maxim 5 minute, mai ales ca holurile sunt destul de mari cat sa imi permita sa zbor. Totusi imi cer scuze daca v-am deranjat si ma voi retrage, lasandu-va in intimitate.
Last edited by Sanara on Mon Mar 23, 2015 10:48 pm; edited 1 time in total | |
| | | Panda. MEMBRU
| Subject: Re: O noua piesa de teatru Mon Mar 23, 2015 10:44 pm | |
| - Nu , nu deranjezi deloc Sanara .. , adauga el apoi imparte cartile. Joci si tu ? , o intreba uitandu-se peste cartile lui . ..... si ingerii au demonii lor . Colierele baietilor : | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: O noua piesa de teatru Mon Mar 23, 2015 10:49 pm | |
| -Sigur, multumesc. Ce jucam? Spun eu. | |
| Subject: Re: O noua piesa de teatru Mon Mar 23, 2015 11:02 pm | |
| -Poker? intreb eu stand toti trei in cerc. Sau aveti alte sugestii? Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Panda. MEMBRU
| Subject: Re: O noua piesa de teatru Tue Mar 24, 2015 8:31 pm | |
| - Poker sa fie ! , adauga Ravi scurt si incepu sa imparta cartile , uitandu-se atent peste ale lui . ..... si ingerii au demonii lor . Colierele baietilor : | |
| Subject: Re: O noua piesa de teatru Tue Mar 24, 2015 8:42 pm | |
| -Bine si ma uit si eu peste cartile mele. Dupa ce analizez cartile, pun una pe o masa improvizata si astept. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Panda. MEMBRU
| Subject: Re: O noua piesa de teatru Wed Mar 25, 2015 9:16 am | |
| Ravi se uita atent la cartile lui , dar si la cartea de jos , apoi puse si el o carte jos , astepandu-si randul . ..... si ingerii au demonii lor . Colierele baietilor : | |
| Subject: Re: O noua piesa de teatru Wed Mar 25, 2015 1:42 pm | |
| Alta carte o urma pe prima si ma uitam ca aveam un joker, o dama si un as, ca si carti mari. Ai mai jucat pana acum poker? il intreb. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: O noua piesa de teatru Wed Mar 25, 2015 10:05 pm | |
| -Da, am mai jucat. Insa daca fac ceva gresit nu e vina mea. E posibil sa fi invatat alta varanta de poker. Sa imi atragti atentia. Spun eu. Pun 2 carti jos un si iau alte 2. Jos pusesem un 8 de trefla si un 9 de inima rosie. Pe fata mea se vede un zambe insa deocmdata nu dezvalui ce carti aveam. Las in suspans. | |
| | | Panda. MEMBRU
| Subject: Re: O noua piesa de teatru Thu Mar 26, 2015 11:02 am | |
| - Hmm , se gandi Ravi si se uita usor dezamagit in carti . Nu prea avea carti asa bune. ..... si ingerii au demonii lor . Colierele baietilor : | |
| Subject: Re: O noua piesa de teatru Thu Mar 26, 2015 2:03 pm | |
| -Mda, zic, ar fi a doua oara cand joc si dedata las doua carti, un septar si un as. Eh, poate asul ma ajuta, imi zic in gand. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: O noua piesa de teatru Thu Mar 26, 2015 10:30 pm | |
| Aveam acum in mana 3 dame si 2 Asi, pe are le arat bucuroasa celorlati. | |
| Subject: Re: O noua piesa de teatru Thu Mar 26, 2015 10:40 pm | |
| -Degeaba iti dezvalui cartile, ca tot nu avem ce face. Cel putin eu. Cum stai Ravi? Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: O noua piesa de teatru | |
| |
| | | | O noua piesa de teatru | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |