Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut Fri May 15, 2015 5:28 pm | |
| Eu ma gandeam cum sa il mai rasfat pe Rishi si ma bucuram sa il vad fericit. | |
|
| |
Miriam Immortal
Sex : Mesaje : 1566 Kwan : 4953 Varsta : 47 Localizare : Oraşul Interzis
| Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut Fri May 15, 2015 5:31 pm | |
| La un momentdat, Rishi o opri pe Sanara din ceea ce facea. Se ridica de pe sezlong si o lua in bratele sale. Se duse asa cu ea pana in apa si o puse jos. O stropi cu apa. "Acum ne balacim!" zise el vesel.
| |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut Fri May 15, 2015 6:01 pm | |
| -Bine, dragule/ Spun eu si iau si eu apa si il stropesc pe el. Apoi la un moment dat cand credeam ca nu e atent, imi folosesc puterile si un jet de apa tasni din palma mea dreapta inspre el. Era un jet nici prea puternic sa il darame jos dar nici prea slab. Era potrivit cat sa il ude mai puternic. | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut Fri May 15, 2015 6:12 pm | |
| Desi el se vazu ud leoarca, incepu sa rada. Se apropie de sotia sa si o prinse de mijloc. O imbratisa cu mare atentie si se apleca putin spre buzele ei pe care le saruta indelung.
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut Fri May 15, 2015 6:30 pm | |
| Ii raspund pasional la sarutul lui, lungind si eu sarutul pe cat de mult puteam. Imi placea foarte mult faptul ca ma prinse de mijloc, ma imbratisa si ma saruta. | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut Fri May 15, 2015 7:08 pm | |
| Dupa ce el se desprinse din sarut, se apuca sa-i recite ceva:
Robert Burns – Si daca…
Şi dacă vînturi s-ar trezi În lunci mereu, În lunci mereu, O, cum atunci te-aş încălzi La pieptul meu, La pieptul meu!
Şi dacă vremuri de urgii S-ar înteţi, S-ar înteţi, Alăturea de-ar fi să-mi fii, Nu le-aş simţi! Nu le-aş simţi!
De m-ar zvîrli ursita rea într-un abis, într-un abis, Cu tine hăul mi-ar părea Un paradis, Un paradis!
Pămîntul de mi-ar fi întreg Adus în dar, Adus în dar, Din toate-aş şti să te aleg Pe tine doar, Pe tine doar!
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut Fri May 15, 2015 7:30 pm | |
| -Oau! Multumesc frumos, dragule. Este minunat. Imi place foarte mult. | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut Fri May 15, 2015 9:06 pm | |
| "Imi pare bine, scumpa mea sotie ca ti-a placut poemul meu." îi multumi Rishi intr-un mod galant sotiei sale pentru complimentul facut.
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut Fri May 15, 2015 9:13 pm | |
| -Acum sa bem putin limonada. Spun eu facnad sa mai apara inca un pahar de limonada si pentru mine. | |
|
| |
Miriam Immortal
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut Fri May 15, 2015 9:52 pm | |
| -Il aleg pe cel verde. Spun eu luandu-l si imbracandu-ma cu el. | |
|
| |
Miriam Immortal
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut Fri May 15, 2015 10:33 pm | |
| -Oau! Suntem la Taj Mahal. E minunat dagule. Apropo dupa ce vizitam Taj Mahalul in interior, prefer sa mergem cu Expresul in New Delhi face doar o ora jumatate si sunt niste peisaje grozave. Apoi ma uitam la coada de turisti si un paznic facea serii de cate 30 turisti care intrau fiecare serie la 5 minute distanta una de cealalta cu cate un ghid. | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut Sat May 16, 2015 12:16 pm | |
| "Draga mea..." incepu Rishi a spune. "Bineinteles ca vom merge si la New Delhi." adauga el. "Stii ca Tajul a fost construit de al cincilea împărat mogul, Shah Jahan, în memoria celei de-a doua soții Mumtaz Mahal, prințesa persană musulmană. Împărăteasa a murit după nașterea celui de-al 14-lea copil, alături de soțul său, în timpul campaniei de zdrobire a rebeliunilor din Burhanpur. Moartea ei l-a afectat într-atât pe împărat încât părul i-a albit în numai câteva luni. Înainte de ultima suflare Mumtaz l-a rugat pe împărat patru lucruri: să-i construiască un mormânt, să se recăsătorească, sa-și iubească fiii și să-i viziteze mormântul la aniversare. Șahul a pierdut la decesul soției sale nu numai o consoartă, ci și un abil și inteligent sfetnic politic. Așa a jurat împăratul că va construi un edificiu funerar mareț și fără egal în lume. Si dupa cum bine observi, s-a tinut de cuvant." povesti Rishi.
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut Sat May 16, 2015 1:45 pm | |
| -E foarte interesant dragul meu. Ceea ce mi-ai spus. Ma bucur ca mi-ai spus aceste lucruri interesante. | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut Sat May 16, 2015 7:09 pm | |
| | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut Sat May 16, 2015 7:28 pm | |
| -E foarte frumos templu. Pur si simplu e minunat. Imi place foarte mult. | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut Sun May 17, 2015 8:17 pm | |
| Ooc tip Anunţ: Acesta este primul replay făcut de Aveqetura. 17 mai 2015. Ora 20.16. Bic-ul va urma după ce voi reuşi să remediez toate stricăciunile ce mi s-au produs.
| |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut Mon May 18, 2015 11:16 am | |
| Official BIC:
"E interesant ceea ce ne-a explicat ghidul pana acum, nu crezi?" intreba Rishi pe sotia lui.
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut Mon May 18, 2015 1:40 pm | |
| -Da, ai dreptate dragul meu. Ii spun eu zambindu-i. | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut Tue May 19, 2015 12:38 pm | |
| Dupa turul din interiorul Taj Mahalului, Rishi pleca impreuna cu sotia sa spre New Delhi asa cum îi sugerase sotia lui. Cei doi soti si-au permis un ragaz de relaxare, iar cand sosi termenul dat de "cioclii" - acela de 90 de zile - cei doi soti au prezentat bucatile autentice de testament.
| |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut | |
| |
|
| |
| In Cautarea Testamentului Pierdut | |
|