Author | Message |
---|
Miriam Immortal
Sex : Mesaje : 1566 Kwan : 4953 Varsta : 47 Localizare : Oraşul Interzis
| Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut Thu May 14, 2015 10:13 pm | |
| - Spoiler:
Rishi începu să coboare cu sărutările spre gâtul ei. Îi sărută uşor venele pulsânde ale gâtului, apoi coborî până spre valea dintre sânii ei. Presără sărutări mărunte şi dese, până ce ajunse la sânul ei drept. Îl privi, apoi îl sărută. Mâna lui dreaptă se aşeză uşor, asemenea unui fulg pe sânul celălalt, începând să-l mângâie. Sărută sânul în jurul mugurelui rozaliu, până ce acesta se boţi suficient de mult. După acele sărutări, el începu să lingă uşor în jurul acelui boţ întărit, apoi îl luă între buzele sale, sugându-l uşor. Îşi deschise mai mult gura, pentru a putea săruta o porţiune mai mare de sân...
| |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut Thu May 14, 2015 10:21 pm | |
| - Spoiler:
Vazand ca incepu sa imi suga sfacul imi permit sa glumesc cu el. -Vrei laptic, dragul meu? Apoi chicotesc. in timpul asta il mangai usor cu o mana pe cap si pe spate.
| |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut Thu May 14, 2015 10:24 pm | |
| - Spoiler:
Vâzând că Sanara încearcă să se mişte, el îi opri docil mişcările. Trecu cu buzele la celalalt sân, ce fusese până atunci doar mângâiat şi-i aplică acelaşi tratament ca celui drept. Coborî mai jos cu sărutările sale. Ajunse la gropiţa din buricul soţiei sale. Îşi vârî vârful limbii în ea cu afecţiune, lingând acea gropiţă...
| |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut Thu May 14, 2015 10:30 pm | |
| Stateam nemiscata si il lasam sa faca orice doreste. Cu toate ca ma gadila un pic stateam nemscata si era o senzatie placuta sa il simt ca imi linge buricul. | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut Thu May 14, 2015 10:32 pm | |
| - Spoiler:
Nu-i mai păsa de ce face soţia sa. Rishi-şi văzu mai departe de drumul său nestingherit, adorând mai departe corpul soţiei sale... Coborî şi mai jos cu capul, ajungând la sexul ei. Îl mângâie uşor extern, cu mişcări încete, până ce observă că buzele acestuia începură să pulseze. Îşi aplecă gura spre acele buze, sărutându-le de parcă ar fi sărutat gura soţiei sale, ci nu sexul ei. Începu mai apoi să lingă acele buze, încet, apoi mai repede şi îşi vârî vârful limbii cu afencţiune printre acele buze pulsânde, trezind la viaţă acel mugure de sexualitate.
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut Thu May 14, 2015 10:43 pm | |
| - Spoiler:
Imi unduiam trupul usor incat sa nu il incurc prea tare pe Rishi in actiunile sale. Simteam un fior de placere cand imi lingea feminitatea.
Last edited by Sanara on Fri May 15, 2015 12:11 pm; edited 1 time in total | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut Thu May 14, 2015 10:48 pm | |
| - Spoiler:
Nevrând ca soţia sa să ajungă înaintea lui la orgasm, Rishi începu să parcurgă drumul înapoi spre buzele soţiei sale. Când ajunse în dreptul chipului ei, o privi adorând-o cu privirea. Îi îndoi un picior şi îşi potrivi cu ajutorul mâinii sale drepte instrumentul spre deschizătura sexului ei. Incepu să pătrundă încet în interior, deşi nu era prima dată pentru soţia lui, însă el dorea să-i ofere cât mai mult confort.
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut Fri May 15, 2015 12:14 pm | |
| - Spoiler:
-Esti un dragut dragul meu sotior. Ii spun eu cand observ ca el ma patrunde incet si delicat. | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut Fri May 15, 2015 1:22 pm | |
| - Spoiler:
Rishi începu să înainteze ritmic în feminitatea Sanarei. Se afunda puţin, apoi se retrăgea către ieşire... Continuă tot acest periplu al iubirii, lent, negrăbindu-se... În timp ce se mişca el aşa, iubitor în interiorul ei de catifea, îi săruta locuri erogene aflate pe gâtul ei. Sărutări mici, mărunte, bine plasate... Îi plăcea să o sărute pe gât, să-i simtă sub buze venele pulsânde de pe gât, să o tachineze... Îşi simţi curând valul orgasmului gonind prin lancea sa, ameninţând să iasă la suprafaţă. Se abţinu cu stoicism şi-i şopti soţiei sale: "O să-mi dau drumul numai când esţi şi tu gata, iubita mea!"
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut Fri May 15, 2015 1:29 pm | |
| - Spoiler:
Eu imi unduiam corpul in ritm cu el, si simt in curand si eu un val de palcere care era gata sa vina si ii spun: -Nici eu nu mai pot rezita, iubitule. Acum la 3, amandoi deodata, spun eu numarand incet pana la 3.
Last edited by Sanara on Fri May 15, 2015 2:16 pm; edited 1 time in total | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut Fri May 15, 2015 1:47 pm | |
| - Spoiler:
Aflând răspunsul ei, încurajat de vorbele ei, Rishi mai făcu două-trei mişcări lente, apoi înaintă până la maxim, eliberându-se în interiorul ei cald... După disiparea orgasmului, Rishi-i oferi soţiei sale un sărut lung, apoi ieşi cu grijă din interiorul ei, lungindu-se lângă ea şi încercând să-şi aducă respiraţia la normal.
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut Fri May 15, 2015 2:29 pm | |
| Imi dau si eu drumul odata cu el. In timp ce ma saruta ii raspund pasional la sarut apoi intinzandu-ma si incercand sa ma relaxez. | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut Fri May 15, 2015 2:40 pm | |
| Cand respiratia-i reveni la normal, Rishi se intoarse pe-o parte si-si sprijini capul intr-o mana, uitandu-se spre sotia lui. "Ti-am facut rau, draga mea?" o intreba el ingrijorat. "Te-am ranit?" adauga el a doua intrebare.
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut Fri May 15, 2015 2:46 pm | |
| -Nu m-ai ranit dagul meu. A fost totul perfect. Ma bucur foarte mult. | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut Fri May 15, 2015 3:02 pm | |
| El rasufla usurat. "Ma bucur sa aud una ca asta, scumpa mea." raspunse el.
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut Fri May 15, 2015 3:05 pm | |
| -Si acum ce vom mai face, dragul meu? | |
|
| |
Miriam Immortal
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut Fri May 15, 2015 3:46 pm | |
| -Oau! O insula tropicala. Si dragul meu, ma gandeam ca acuma sosit si ziua rasfatului tau. Spun eu pocnnd din degete si aparand un sezlong pe plaja sub un palmier. Langasezlong aparuse o masa de plasic cu un pahar de limonada cu gheata. -Aseaza-te dragul meu sotior. Apropo daca te rezemi de el, se lasa automat pe spate. Ii spun eu. | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut Fri May 15, 2015 3:49 pm | |
| Vrand sa-i faca pe plac, Rishi se aseza pe acel sezlong, care se lasa automat pe spate, cat vroia el de mult. Astepta in acea pozitie cuminte sa vada ce va mai face sotia lui mult iubita.
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut Fri May 15, 2015 4:01 pm | |
| Pocnesc din degete si aparu un castron cu cativa ciorchini de struguri. Eu imi fac sa imi apara un scaun un pic mai inalt si maasz langa Rishi. Incepsa ii dau in gura struguri bob cu bob. -Nu-i asa ca scena asta dintr-un film, e asa romantica, dragul meu? Il intreb eu. | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut Fri May 15, 2015 4:13 pm | |
| "Mmm!" spuse el in timp ce mesteca boabele de strugure. "Chiar ca da, scumpa mea, sotie.' adauga el.
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut Fri May 15, 2015 4:34 pm | |
| -Ma bucur ca iti place dragul meu. | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut Fri May 15, 2015 4:55 pm | |
| "Iti multumesc ca esti asa de generoasa si de draguta cu mine." îi raspunse Rishi, luandu-i mana si sarutandu-i fin incheietura acesteia.
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut Fri May 15, 2015 5:18 pm | |
| -Multumesc, dragul meu. Spun eu, Apoi ii fac vant cu o frunza de palmier. | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut Fri May 15, 2015 5:19 pm | |
| El se relaxa sub briza pe care o trimetea frunza aceea de palmier si inchise ochii. Se simtea complet relaxat, dar in acelasi timp era si foarte fericit.
| |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut | |
| |
|
| |
| In Cautarea Testamentului Pierdut | |
|