Top posting users this month | |
Latest topics | » BerbecYesterday at 12:33 pm by RHM Tattoo» TaurYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» Gemeni Yesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» RacYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» LeuYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» Fecioară Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» Balanță Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» Scorpion Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» SăgeatătorYesterday at 12:30 pm by RHM Tattoo |
|
| Voodoo Doll | |
| | |
Author | Message |
---|
Panda. MEMBRU
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Voodoo Doll Sun Mar 22, 2015 6:43 pm | |
| Intunericul se lasa peste Niflheim , cuprizand tot tinutul . Ravi era in castelul sau , inca cercetand locurile foarte linistit , cand deodata din departare se vedeau niste fulgere imense . - N..nu ! , clatina el din cap si tranti geamul , fugind prin castel . Se pare ca era prietenul lui cel mai bun din copilarie dar si fratele fetei care a omorat-o Ravi . Ken era transformat in tigru alb , bantuind imprejurimile si fara sa stie ca aceasta este in castel . El doar veni sa-i ia trupul surorii sale , si sa o duca acasa . - Uff , greu drum .. , murmura Ken , luandu-si forma umana si intra in castel , vazandu-l pe Dragon , cum doarme . Ken : - Spoiler:
Ravi : - Spoiler:
..... si ingerii au demonii lor . Colierele baietilor : | |
| | | Arya PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1946 Kwan : 5594 Localizare : Antartica
| Subject: Re: Voodoo Doll Sun Mar 22, 2015 7:02 pm | |
| Enyo
In timp ce strabateam o padure deasa si departe de rau, la un moment dat pasesc intr-o apa ciudata si aceasta se forma intr-un portal, care ma trase inauntru. In cateva secunde aterizez in alta lume, apoi vad ceva familiar. Era castelul lui Ravi, apoi il recunosc pe Dragon, care deschide un ochi, urmarindu-ma cu privirea. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Panda. MEMBRU
| Subject: Re: Voodoo Doll Sun Mar 22, 2015 11:43 pm | |
| - Unde o fi ? , spuse Ken cautand prin toate camerele , trupul surorii sale . Trebuia sa fie aici . Stia ca ea ramanea intacta , iar pe Ravi nu il mai vazuse demult si era imposibil sa fie acasa .
..... si ingerii au demonii lor . Colierele baietilor : | |
| Subject: Re: Voodoo Doll Sun Mar 22, 2015 11:46 pm | |
| Mi-am continuat drumul spre castel, Dragon adormind la loc. Usile castelului se deschisera si am pasit inauntru. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Panda. MEMBRU
| Subject: Re: Voodoo Doll Mon Mar 23, 2015 10:53 pm | |
| Ken simti pe cineva , asa ca isi lua forma de tigru inapoi . Ravi nu vroia sa dea ochi cu el , deoarece se simti vinovat de moartea surorii sale si sigur il ura . ..... si ingerii au demonii lor . Colierele baietilor : | |
| Subject: Re: Voodoo Doll Mon Mar 23, 2015 11:03 pm | |
| Continuam sa merg pe holul intunecat, pana ma lovesc de ceva sau cineva.
Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Panda. MEMBRU
| Subject: Re: Voodoo Doll Tue Mar 24, 2015 1:32 am | |
| Enyo se lovi de Ken , iar aceasta se intoarce si incepu sa maraie . ..... si ingerii au demonii lor . Colierele baietilor : | |
| Subject: Re: Voodoo Doll Tue Mar 24, 2015 6:16 pm | |
| Am auzit un marait ceea ce ma facu sa cred era un lup, apoi imi dau seama ca era de fapt un tigru, caci sunetele de lup erau diferite. -Presupun ca nu esti un simplu tigru, nu? Intreb fiara din fata mea cand vad ca ii lucesc ochii. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Panda. MEMBRU
| Subject: Re: Voodoo Doll Tue Mar 24, 2015 8:23 pm | |
| Ken se linisti instant . Isi dadu seama ca aceasta fata , nu o sa-i faca rau , asa ca se transforma inapoi in om . - Scuze , nu stiam cine esti .. , zambi larg . Ken ! , se prezenta intinzand mana . ..... si ingerii au demonii lor . Colierele baietilor : | |
| Subject: Re: Voodoo Doll Tue Mar 24, 2015 8:28 pm | |
| -Sunt Enyo, ma prezint eu, dand mana cu el. Deci sa inteleg ca te po-ti metamorfoza in tigru alb? Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Panda. MEMBRU
| Subject: Re: Voodoo Doll Tue Mar 24, 2015 8:35 pm | |
| - Da , si am controlul asupra energiei , ramase cu zambetul pe buze . Stii ceva de Ravi ? ..... si ingerii au demonii lor . Colierele baietilor : | |
| Subject: Re: Voodoo Doll Tue Mar 24, 2015 8:45 pm | |
| -Eu controlez apa, orice tip de apa. Nu l-am vazut astazi, continui eu. Am fost adusa aici de un portal printr-o apa neagra. Esti prieten cu el? Il putem cauta amandoi, daca vrei. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Panda. MEMBRU
| Subject: Re: Voodoo Doll Tue Mar 24, 2015 9:02 pm | |
| - Ravi inca mai traieste ? , adauga Ken foarte surprins si parca o stralucire in ochi avea cand afla asta . D-da ... il caut de sute de ani ! ..... si ingerii au demonii lor . Colierele baietilor : | |
| Subject: Re: Voodoo Doll Tue Mar 24, 2015 9:09 pm | |
| -Da, traieste, dar nu pot fi sigura ca se afla in castel. Inaintez, pasii rasunand pe marmura rece si sparta. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Panda. MEMBRU
| Subject: Re: Voodoo Doll Wed Mar 25, 2015 9:10 am | |
| - Chiar nu-mi vine sa cred ! .. L-am cautat atata timp , credeam ca este mort , isi lasa privirea in jos . ..... si ingerii au demonii lor . Colierele baietilor : | |
| Subject: Re: Voodoo Doll Wed Mar 25, 2015 1:44 pm | |
| -Nu, dar crede ca si el trece printr-o perioada grea. Cum l-ai cunoscut? Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Panda. MEMBRU
| Subject: Re: Voodoo Doll Wed Mar 25, 2015 2:56 pm | |
| - Parintii nostrii erau regii regatului , erau foarte buni prieteni si ne cunoastem de mici .. , apoi el s-a indragostit de sora mea si a omorat-o din cauza demonului , ofta el . Credeam ca a fost omorat .. l-am cautat sute de ani , ofta aceasta si Enyo ramase surprinsa deoarece isi aducea aminte cand Ravi ii povesti de ingerul care se indragostise. ..... si ingerii au demonii lor . Colierele baietilor : | |
| Subject: Re: Voodoo Doll Wed Mar 25, 2015 3:02 pm | |
| -Imi pare rau pentru sora ta. Dar daca reusesti sa il gasesti pe Ravi, ce ai face? Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Panda. MEMBRU
| Subject: Re: Voodoo Doll Thu Mar 26, 2015 11:15 am | |
| - Probabil el se simte vinovat pentru tot ce a facut , dar eu personal nu as face nimic . As discuta cu el ..mi-e prieten foarte bun si l-am cautat atata timp ... , adauga usor trist. ..... si ingerii au demonii lor . Colierele baietilor : | |
| Subject: Re: Voodoo Doll Thu Mar 26, 2015 2:07 pm | |
| -Se simte vinovat si deschid usa unei camere pasind inauntru. Aici nu e nimic, apoi mergem spre biblioteca. Cred ca va aveti ca fratii, zic eu rasfoind ocarte, apoi o las la locul ei. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Panda. MEMBRU
| Subject: Re: Voodoo Doll Thu Mar 26, 2015 2:37 pm | |
| - E tot ce am ... e singurul meu prieten .. daca nu e aici ? , intreba Ken uitandu-se peste tot. ..... si ingerii au demonii lor . Colierele baietilor : | |
| Subject: Re: Voodoo Doll Thu Mar 26, 2015 3:02 pm | |
| -Atunci hai sa il gasim si incep sa il strig. -Ravi? Esti aici? Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Panda. MEMBRU
| Subject: Re: Voodoo Doll Thu Mar 26, 2015 9:48 pm | |
| Ken il cauta si el prin toate camerele dar nimic . Ravi statea ascuns in beci , nestiind ce sa faca . Simtea cum demonul ii da iar tarcoale , iar chestia asta nu era de bine. ..... si ingerii au demonii lor . Colierele baietilor : | |
| Subject: Re: Voodoo Doll Thu Mar 26, 2015 10:03 pm | |
| -Nu stiu unde ar putea fi, ii spun dupa ce il cautasem peste tot. Tu cunosti mai bine castelul ca mine. Unde o luam acum? Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Panda. MEMBRU
| Subject: Re: Voodoo Doll Thu Mar 26, 2015 11:31 pm | |
| - Hai sa-l cautam la subsol , adauga Ken luand-o pe scari in jos . Ravi crezu ca cei doi au plecat , iar el se apuca sa faca o potiune . ..... si ingerii au demonii lor . Colierele baietilor : | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Voodoo Doll | |
| |
| | | | Voodoo Doll | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |