Top posting users this month | |
Latest topics | » A halloween visit Today at 11:01 am by Saphire Helena» BerbecToday at 10:57 am by RHM Tattoo» TaurToday at 10:57 am by RHM Tattoo» Gemeni Today at 10:57 am by RHM Tattoo» RacToday at 10:57 am by RHM Tattoo» LeuToday at 10:56 am by RHM Tattoo» Fecioară Today at 10:56 am by RHM Tattoo» Balanță Today at 10:56 am by RHM Tattoo» Scorpion Today at 10:56 am by RHM Tattoo |
|
| Voodoo Doll | |
| | |
Author | Message |
---|
Panda. MEMBRU
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Voodoo Doll Sun Mar 22, 2015 6:43 pm | |
| First topic message reminder :Intunericul se lasa peste Niflheim , cuprizand tot tinutul . Ravi era in castelul sau , inca cercetand locurile foarte linistit , cand deodata din departare se vedeau niste fulgere imense . - N..nu ! , clatina el din cap si tranti geamul , fugind prin castel . Se pare ca era prietenul lui cel mai bun din copilarie dar si fratele fetei care a omorat-o Ravi . Ken era transformat in tigru alb , bantuind imprejurimile si fara sa stie ca aceasta este in castel . El doar veni sa-i ia trupul surorii sale , si sa o duca acasa . - Uff , greu drum .. , murmura Ken , luandu-si forma umana si intra in castel , vazandu-l pe Dragon , cum doarme . Ken : - Spoiler:
Ravi : - Spoiler:
..... si ingerii au demonii lor . Colierele baietilor : | |
| | |
Author | Message |
---|
Panda. MEMBRU
| Subject: Re: Voodoo Doll Tue Apr 14, 2015 11:38 pm | |
| - Ce rost mai ate daca sunt o singura persoana ? Imi ajunge un singur pat si un tavan deasupra capului ..., murmura Ravi privind-o in ochi . ..... si ingerii au demonii lor . Colierele baietilor : | |
| | | Arya PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1946 Kwan : 5594 Localizare : Antartica
| Subject: Re: Voodoo Doll Tue Apr 14, 2015 11:44 pm | |
| -Intr-o buna zi o sa iti pice tavanul in cap si ma bufni rasul. Nu ai vazut ca in alte parti ale castelului e destul de rau? Si are rost domnule, impungandu-l cu degetul in piept. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Panda. MEMBRU
| Subject: Re: Voodoo Doll Tue Apr 14, 2015 11:47 pm | |
| - Nu ma impunge tu pe mine femeie , pufni in ras . Tavanul ? Neee .. nu o sa-mi pice , garantez eu ..... si ingerii au demonii lor . Colierele baietilor : | |
| Subject: Re: Voodoo Doll Wed Apr 15, 2015 12:06 am | |
| -Vai, dar sensibil mai esti! si imi incrucisez mainile. Aham, vom vedea. Iti place, nu iti place vreau sa refac bucataria. Si nu sa imi spui nu, ca tot iti trebuie un loc, unde sa mananci. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Panda. MEMBRU
| Subject: Re: Voodoo Doll Wed Apr 15, 2015 11:22 am | |
| - Nuuuu , stai aici ! , si o prinse de talie si se tranti cu ea in pat. ..... si ingerii au demonii lor . Colierele baietilor : | |
| Subject: Re: Voodoo Doll Wed Apr 15, 2015 12:13 pm | |
| -Nu plec nicaieri si il i-au in brate, dupa ce ajungem in dormitor, stand lungita pe pat cu Ravi, ce isi sprijinea capul pe umarul meu. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Panda. MEMBRU
| Subject: Re: Voodoo Doll Fri Apr 17, 2015 8:09 pm | |
| - Pai aici sa stai , chicoti el tinand-o strans . Stiu ca poate suna ciudat , dar .. , si o saruta pe frunte apoi ii sopti la ureche un " te iubesc " ..... si ingerii au demonii lor . Colierele baietilor : | |
| Subject: Re: Voodoo Doll Fri Apr 17, 2015 9:14 pm | |
| -Dar nu suna deloc ciudat, dragostea mea! Te iubesc, puiule si il sarut scurt. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Panda. MEMBRU
| Subject: Re: Voodoo Doll Fri Apr 17, 2015 9:20 pm | |
| - Stiam eu ca sunt irezistbil , pufni el in ras apoi o mai saruta o data , tinand-o strans la pieptul lui . ..... si ingerii au demonii lor . Colierele baietilor : | |
| Subject: Re: Voodoo Doll Fri Apr 17, 2015 10:35 pm | |
| -Da cum sa nu! Foarte irezistibil si imi trec o mana pe pieptul lui, mangaindu-l. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Panda. MEMBRU
| Subject: Re: Voodoo Doll Mon Apr 20, 2015 12:09 pm | |
| - Stiam eu ! Toate fetele mor dupa mine .. ., rase in continuare mangaind-o pe cap. ..... si ingerii au demonii lor . Colierele baietilor : | |
| Subject: Re: Voodoo Doll Mon Apr 20, 2015 8:37 pm | |
| -Toate fetele!? pun accentul pe ultimul cuvant. Ce cuceritor te crezi si incerc sa par imbufnata, dar ma bufnea rasul. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Voodoo Doll | |
| |
| | | | Voodoo Doll | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |