Author | Message |
---|
Miriam Immortal
Sex : Mesaje : 1566 Kwan : 4953 Varsta : 47 Localizare : Oraşul Interzis
| Subject: Re: In search of something... Mon Apr 20, 2015 10:00 pm | |
| Pe la ora 8 seara, Riva era din nou acasa. Intra in casa, apoi îi spuse lui San: "Hai sa mancam un orez cu legume de post si pe urma o sa te rog ceva, insa nu vreau sa te superi pe mine din cauza a ceea ce te voi ruga." lasa ea privirea in jos, rusinata.
| |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: In search of something... Mon Apr 20, 2015 10:20 pm | |
| -Bine hai sa mancam. Si promit ca nu ma voi supara. | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: In search of something... Mon Apr 20, 2015 10:23 pm | |
| Riva se duse la bucatarie si incalzi putin orez cu legume de post. Puse doua portii, se spala pe maini si apoi murmura o rugaciune, facu semnul crucii deasupra mancarii si se aseza pe scaun incepand sa manance in liniste.
| |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: In search of something... Mon Apr 20, 2015 10:49 pm | |
| Fac si eu o rugaciune apoi ma pun sa mananc. | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: In search of something... Tue Apr 21, 2015 11:24 am | |
| Dupa ce manca, Riva spala vasele si apoi se uita la San. "Vreau sa vii cu mine intr-o camera a casei mele sa stam putin impreuna si sa iti spun cate ceva. Simt nevoia sa ma confesez, sa discut cu tine." spuse ea. "Maine, dupa ce ma impartasesc, o sa mergem in alta camera a casei mele, una mult mai linistita decat cea in care vom sta acum. E Duminica maine si vreau ca dupa impartasanie sa stau mai mult in pat si sa vorbim." adauga ea.
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In search of something... Tue Apr 21, 2015 1:40 pm | |
| -Bine, de acord. Spun eu. Apoi ma las condus de ea intr-o camera. | |
|
| |
Miriam Immortal
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In search of something... Tue Apr 21, 2015 3:36 pm | |
| -Oau! Ce camera frumoasa Si ce priveliste minunata.
Last edited by Sanara on Tue Apr 21, 2015 5:10 pm; edited 1 time in total | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: In search of something... Tue Apr 21, 2015 4:38 pm | |
| Riva se duse pana la baie, de unde veni imbracata intr-o pijama de noapte simpla. Se urca pe partea dreapta a patului si-si puse niste perne ca sa stea rezemata. "Vino langa mine, San." spuse ea.
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In search of something... Tue Apr 21, 2015 5:09 pm | |
| Ma asez in pat langa ea, imbratisand-o. | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: In search of something... Tue Apr 21, 2015 5:27 pm | |
| "Să ştii că locuiesc de multă vreme în acest port." începu Riva să spună. "Cei de-aici nu m-au acceptat de la început, dar cu timpul mi-am făcut o reputaţie bună în această zonă. Nu am părinţi şi nici fraţi sau surori." adaugă ea. "După cum singur ai observat, am ceva preocupări cu ajutorul cărora îmi umplu singurătatea. Însă există momente în care mi-e frică de singurătate, că voi rămâne singură, fără nimeni pe lângă mine." concluzionă ea, tăcând.
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In search of something... Tue Apr 21, 2015 5:42 pm | |
| -Te inteleg. Si ei bine, sa sti, ca eu unul nu te voi mai lasa niciodata singura. Ii spun eu. Insa nu indrazneam sa ii spun inca foarte direct ca o iubeam. | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: In search of something... Tue Apr 21, 2015 6:10 pm | |
| Ea zambi la auzul celor spuse de el. "Maine dupa impartasanie, am sa-ti mai spun cate ceva. Acum, as vrea sa dorm." spuse ea, cuibarindu-se mai bine la adapostul imbratisarii lui tandre si lasandu-si capul pe umarul sau, inchizand ochii.
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In search of something... Tue Apr 21, 2015 6:32 pm | |
| -Bine. Spun eu zambindu-i. Apoi adorm si eu destul de repede. | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: In search of something... Tue Apr 21, 2015 6:45 pm | |
| Riva dormi profund si linistit, fara vise. A doua zi se trezi foarte devreme. Observa ca San dormea inca. Se ridica din pat incet, ca sa nu-l trezeasca si se imbraca de biserica, plecand spre ea. Ajunse repede la biserica si astepta inceperea slujbei.
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In search of something... Tue Apr 21, 2015 6:55 pm | |
| Ma trezesc si eu speriat si apoi o ajung pe Riva la biserca. tiam ca era la biserica ca doar imi spusese unde va merge. Insa nu puteam spune absolut nimic in biserica fiindca nu trebuia sa deranjez. Insa ma gandeam sa ii spun cand vom iesi din buserica. Pana atunci ma uitam la icoanele de pe altar si ma rugam. Eram speriat ca urma sa primesc o pedeapsa dar speram sa se reduca dar la o mustrare, pedeapsa pentru fpatul ca adormisem in post. Intre timp ma gandesc cum sa ii spun lui Riva ca o iubeam. Nu puteam sa ii spun direct ci trebuia sa ii demonstrez. Si dupa cateva minute de meditatie, gasisem raspunsul. | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: In search of something... Tue Apr 21, 2015 7:04 pm | |
| Sfanta Liturghie nu dura mult. Cel mult o ora, caci nu erau multi enoriasi. Riva si inca doua persoane se impartasira, apoi la sfarsitul slujbei, toata lumea pleca spre casa. Dupa ce ajunse acasa, ea se opri direct in bucatarie si isi incalzi o portie de orez cu legume, apoi manca in tacere.
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In search of something... Tue Apr 21, 2015 7:30 pm | |
| Ma asez si eu la masa cu Riva. -Riva, te rog frumos sa ma ierti, ca am adormit in Post. insam ai mlt ma tem ca seful meu Arhanghelul Mihail ma va pedepsi pentru asta. Dar sa trecem la un alt subiect arzator. M-am tot gandit nu prea stiu cum sa iti spun un anume lucru. Ti-am compus insa o pioezie si sper ca vei intelege ce simt pentru tine.
Sufletu-mi zâmbeşte, Atunci când te priveşte, Şi vede în ochii tăi, Aceleaşi aprinse văpăi.
Sufletu-mi zâmbeşte, Atunci când te zăreşte, Dormind în fiecare dimineaţă, Pe perna albă de mătasă.
Sufletu-mi zâmbeşte, Atunci când îşi aminteşte, Era noiembrie,toamnă târzie, Când te-am văzut,ce poezie!
Sufletu-mi zâmbeşte, Când îl doreşti şi te doreşte, Avem atâtea nopţi în doi, Cum aş putea să uit de noi?
Sufletu-mi zâmbeşte, Că în al tău suflet locuieşte, Şi-a făcut acolo adăpost, Prea a rătăcit anost.
Sufletu-mi zâmbeşte, Şi iubirea din el creşte, Chiar de-aş săracii,am tot, Dar fără tine n-am să pot.
Sufletu-mi zâmbeşte, Acum nimic nu-i mai lipseşte. A vrut un om să îl asculte, Să nu-i mai facă răni mărunte.
Sufletu-mi zâmbeşte, Când numele ţi-l rosteşte, E ca un cântec de amor, Cântat sub bolta stelelor.
Sufletu-mi zâmbeşte, Atunci când îşi croieşte, Din îmbrăţişări,veşmânt, Să nu îi fie frig nicicând. | |
|
| |
Miriam Immortal
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In search of something... Tue Apr 21, 2015 7:44 pm | |
| -Bine de acord. Spun eu zambindu-i si ma asez in pat, asteptand sa urce si ea. | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: In search of something... Tue Apr 21, 2015 7:54 pm | |
| Ea se urcă în pat şi se aşeză comod în aşa fel încât să se uite la el şi îşi începu mărturisirea: "Eu nu am cunoscut vre-un bărbat vreodată. Tu eşti primul pe care-l cunosc. Nici trupul meu nu a cunoscut atingerea masculină...” făcu ea o pauză scurtă. "Ca femeie, mi-aş dori cam ce-şi doresc femeile în general: să se căsătorească, să fie iubite, să facă mulţi copii şi să aibă grijă de soţul ei. Însă...” iar făcu o pauză. Înghiţi în sec, inspiră aer pentru a-şi face curaj şi continuă: "Însă mi-aş dori să devin femeie, trupeşte vorbind, numai după noaptea nunţii mele.” reuşi ea să-şi termine confesiunea, înroşindu-se şi lăsând ochii în jos, uitându-se la cearceaful alb de pe pat.
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In search of something... Tue Apr 21, 2015 8:06 pm | |
| -Exact, de aceeasi arere sunt si eu. Si ingerii se casatoresc insa numai intre ei, rareori se intampla ingeri cu muritori, dar, ei bine, ingerii respecta vointa Creatorului, mult mai mult decat oamenii si alte fiinte. Ingerii niciodata nu au contact intim inainte de casatorie. | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: In search of something... Tue Apr 21, 2015 10:04 pm | |
| "Inteleg." raspunse ea. Ea se lungi pe pat cu fata in sus. "Ma faci sa ma simt bine in prezenta ta, San." spuse ea. "De maine, luni, e 9 iunie. As vrea sa ma insotesti la casa mea din munti." adauga ea. "Eu acolo stau pe perioada verii. Lumea de-aici din port stie acest lucru. Casa mea din munti reprezinta refugiul meu personal, mica vacanta pe care eu mi-o permit si mi-o ingadui pana spre toamna. Dupa 12 septembrie cobor din nou in port. E mult mai blanda iarna aici, decat acolo in munti." explica ea.
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In search of something... Tue Apr 21, 2015 10:56 pm | |
| -Inteleg. Si desigur ca te voi insoti. Sunt sigur ca va fi o vara frumoasa. | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: In search of something... Wed Apr 22, 2015 11:46 am | |
| "Ma bucur." raspunse ea. "San..." adauga ea sfioasa, privind tavanul incaperii. "Vrei sa ma tii putin in brate?" intreba ea, facandu-si curaj.
| |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: In search of something... | |
| |
|
| |
| In search of something... | |
|