Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: off topic 2 Sat Jun 20, 2015 6:05 pm | |
| OOC: Aici chiar ai facut un power play cam deranjant. Uite de exemplu eu chiar vroiam sa accept invitatia personajului tau.
Cand raspunzi in locul altui personaj controlat de altcineva sau controlezi actiunile unui personaj controlat dealtcineva se numeste power play.
In plus pe forumul meu limita de spam e de doar 5 cuvinte. Practic imposibil de incalcat.
| |
|
Sujata Vampires
Name : Roxie Sex : Mesaje : 2691 Kwan : 16530 Varsta : 29 Localizare : Baia Mare
Foaie de personaj Hrana dragon: 2
| Subject: Re: off topic 2 Sat Jun 20, 2015 6:12 pm | |
| Dar eu aici joc cu elfa care e si la Ziugurat. Nu mi se pare ceva ineregula | |
|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: off topic 2 Sat Jun 20, 2015 6:29 pm | |
| E in neregula ca tu ai raspuns si in locul Sanarei pe care o controlez eu. Tuar trebui sao controlezi doar pe elfa ta nu si pe personajul meu.
| |
|
Sujata Vampires
Name : Roxie Sex : Mesaje : 2691 Kwan : 16530 Varsta : 29 Localizare : Baia Mare
| Subject: Re: off topic 2 Sat Jun 20, 2015 6:33 pm | |
| Am inteles atunci. Imi cer scuze pentru greseala, nu o sa se mai repete | |
|
Sanara OWNER
| Subject: Re: off topic 2 Sat Jun 20, 2015 6:40 pm | |
| Deci poti controla doar personajele tale si alte personaje non player. Insa personajele care deja sunt controlate de alte persoane, care au fisa deja facuta nu trebuie sa te atingi de ele. Ma bucur ca ai inteles. Si ok iti accept scuzele. Dar as vrea sa scindez postul si sa iti editez mesajul sa pot posta apoi. Sa putem apoi posta in continuare la topic. | |
|
Sujata Vampires
| Subject: off topic 2 Sat Jun 20, 2015 6:43 pm | |
| bun atunci noroc a m-ai avertizat, ca altfel faceam si mai multe gave. Merci mult Sanara | |
|