Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: off-topic Sat Jul 14, 2012 8:40 pm | |
| Vazand ca Cristina a adormit si vrand sa fac si eu pe amuzanta, ma gandesc sa dorm langa Cristina. Dar ca sa nu ma simta, ma gandesc sa a micsorez un pic si as parea mai amuzanta daca as fi mai mica ma gandeam eu. Asa ca ii dau lui Kol un aparat foto apoi eu beau din potiunea micsorarii ajungand cat un fluture. Apoi ma asez pe una din mainile lui Cristina si ii fac semn lui Kol sa faca o poza. Dupa care ma mut pe perna dar chiar la subratul Cristinei si ii spun lui Kol sa mai faca o poza. Dupa care adorm fara sa imi pese de nimic. | |
|
Vizitator Guest
| Subject: Re: off-topic Sat Jul 14, 2012 8:42 pm | |
| off: stai, cum de era Kol in camera cu Cristina? ) ca erau in camera diferite din ce am inteles eu o_O spune-mi daca am inteles gresit si modific postul asta |
|
alexcrazygirl PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 13859 Kwan : 90000 Varsta : 27 Localizare : Calarasi
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: off-topic Sat Jul 14, 2012 9:20 pm | |
| off:ei erau in camere diferite nu in aceeasi camera | |
|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: off-topic Sat Jul 14, 2012 10:24 pm | |
| off: Pai cand ai spus ca Kol spune: - Ah, n-am somn, zice exasperat punandu-si o perna in cap. Am crezut ca i se adresa atat Cristinei cat si lui Sanara. imi pare rau ca nu am fost atent la postul asta al tau: Kol se duse intr-o camera oarecare, trantindu-se in pat si privind absent tavanul. Deci eu ar trebui sa modific postul meu. | |
|