| O sirena la surf | |
|
|
Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: O sirena la surf Sat Jun 20, 2015 8:39 pm | |
| Nery: Era o zi de vara cu vreme frumoasa. Auzisem si eu de un concurs de surf intr-un oras de pe malul marii populat inmajoritate de elfi. Anul acesta vroiamsa le dau o lectie elfilor. Ca si sirenele in ciuda cozii pot fi mai bune la surf ca ei care au picioare. Aveam si eu o placa de surf si ma antrenasem din greu asa ca merg pe malul marii cu placa de surf, acolo unde se tinea competitia. Nu tineam neaparat sa ma inscriu fiindca nu vroiam cupa, vroiam doar recunoasterea prezentatorului si a arbitrului ca pot fi mai buna ca elfii. Pe uscat nu puteam sa merg dar varful cozii mele, maajuta saimi tin echilibrul pe placa de surf la fel de bine de parca as avea picioare. Si puteam sa fac aceleas scheme care le faceau si surferiicu picioare. Aceleasirotiri spectaculoasesi virajwe spectaculoase pe valuri. In plus mai aveam unavantaj. Lipsa fricii de innec si de pericol. Ceea ce imi crea o capacitate mai mare de concentrare a mentinerii echilibrului pe placa, fiind total relaxata. Totodata datorita lipsei fricii ma puteam incumeta la scheme foarte periculoase pe care ceilalti surferi nu aveau curajul sa le faca. Maaliniasem la start impreunacu ceilalti concurenti, insaalaturarea mea de concurenti, si faptul ca nu eram inscrisaoficial n competitie il luase prin surprindere pe prezentator. Modul cum statea Nery pe placa de surf la linia de start in asteptarea valului: https://2img.net/h/i239.photobucket.com/albums/ff100/Geo1000/mermaid%20surf_zpsxkq3nrd2.png
Last edited by Sanara on Thu Jun 13, 2019 3:55 pm; edited 1 time in total | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1996 Kwan : 4230 Localizare : fairy land
| Subject: Re: O sirena la surf Wed Jun 12, 2019 4:08 am | |
| Ionut:
- Woawww. Nu ma asteptam sa vad o sirena facand surf. E incredibil. Cum de ai invatat? | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: O sirena la surf Thu Jun 13, 2019 3:57 pm | |
| -Uite, el mi-a fost antrenor. Spun eu si ii arat printre toti surferii un tanar vrajitor blond cu ochi albastri si par scurt dar care nu avea un picior din cauza unui accident dar care inca continua sa ii placa surful. | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: O sirena la surf Wed Jun 26, 2019 2:37 pm | |
| - Waw, ce ambitios este baiatul. Are un singur picior si totusi face surf si ii invata si pe altii. Ce frumos | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: O sirena la surf Fri Jul 05, 2019 11:00 pm | |
| -Da, asa e. E ambitios. Si e frumos cae asa ambitios. El a ramas faras fara picior fiindca i-a explodat o potiune si a sarit pe piciorul lui. Apoi a trebuit sa i se amputeze piciorul dar nu a renuntast la a 2-a pasiune a lui surful. Prima lui pasiune e magia. | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: O sirena la surf Sat Oct 30, 2021 1:30 pm | |
| `E foarte tare sa ai mai multe pasiuni. Mi-ar placea si mie sa invat surf ,dar nu sunt sigur daca am talent sau nu.` | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: O sirena la surf Sun Oct 31, 2021 3:25 pm | |
| -Asta asa e. Nu toti au talent pentru surf. | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: O sirena la surf Tue Nov 02, 2021 5:53 pm | |
| Ionutz:
`Cred ca fiecare are talent la ceva, dar nu intotdeauna e usor sa iti descoperi talentu.` | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: O sirena la surf Tue Nov 02, 2021 9:02 pm | |
| -Aici ai perfecta dreptate. | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: O sirena la surf Wed Nov 03, 2021 11:47 am | |
| Ionutz:
`Eu spre exemplu nu mi-am gasit un talent anume. Am anumite pasiuni, dar talentul pur si simplu nu am avut ocazia pana acum sa il descopar.` | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: O sirena la surf Fri Nov 05, 2021 12:39 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: O sirena la surf | |
| |
|
| |
| O sirena la surf | |
|