Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: vorbe fara noima Thu Jun 06, 2019 10:27 pm | |
| Daca e cu monstri vreau si eu Doar ca sa vad toate speciile de monstri posibili ) Daca zici ca sunt monstri care fac chestii XXX cu fete sunt echivalentul incubusilor din traditia romaneasca desi in Japonia sunt reprezentati in tot felul de variante si se numesc probabil in mai multe feluri. | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1996 Kwan : 4230 Localizare : fairy land
| Subject: Re: vorbe fara noima Thu Jun 06, 2019 10:32 pm | |
| da, incubusi pt barbati si succubusi pt femei. dar defapt aia nu sunt monstrii, sunt demoni care isi iau energia din sex. | |
|
| |
Maricica MEMBRU
Sex : Mesaje : 166 Kwan : 138
| Subject: Re: vorbe fara noima Thu Jun 06, 2019 10:33 pm | |
| eu te puup si mai duulce ;* ;* ;* | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: vorbe fara noima Thu Jun 06, 2019 10:37 pm | |
| | |
|
| |
Maricica MEMBRU
| Subject: Re: vorbe fara noima Thu Jun 06, 2019 10:47 pm | |
| da da da chiar asa costinneeeel <3 <3 | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: vorbe fara noima Thu Jun 06, 2019 11:12 pm | |
| | |
|
| |
Maricica MEMBRU
| Subject: Re: vorbe fara noima Thu Jun 06, 2019 11:38 pm | |
| duaaa huug iu tuu, ar trebui sa ne intalniiim kndv costiinnieel <3
| |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: vorbe fara noima Fri Jun 07, 2019 12:01 am | |
| desigur! miar face mare placere | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: vorbe fara noima Fri Jun 07, 2019 2:49 am | |
| Si mie mi-ar place daca ne-am intalni vreodata la vre-un suc cu totii. Dar problema e distantele mari. Maricica e insa mai aproape de mine. Eu unul o sa cumpar de la ea daca voi trece prin Focsani. Si sper totusi sa va intalniti si voi Costinel si Maricica. Costinele iti recomand sa treci tu pe la Maricica. Judetul Vrancea are peisaje excelente Focsaniul e un oras frumusel Am fost de vreo 3 ori pana acum prin Focsani si prin judetul Vrancea. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: vorbe fara noima Fri Jun 07, 2019 10:13 am | |
| NEATA LUME! Ce mai faceti? | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: vorbe fara noima Fri Jun 07, 2019 5:04 pm | |
| heyyooo lume plec shi eu aksica in sf dupa o saptamana horror de munk si clientii fandositi, offff imi pare reu dar weekendul asta mil petrec cu ai mei shi no se am timp sa mai postez va pup pe toti | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: vorbe fara noima Fri Jun 07, 2019 5:46 pm | |
| Ok o sa te astept luni sa postezi. Stiu ca in fiecare weekend vei fi ocupat asa ca nu e nici o problema. | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: vorbe fara noima Fri Jun 07, 2019 6:17 pm | |
| o se mai postez un picutz si astezi acush am ajuns shi eu aksica dar is pe telefon scuze de greseli tu cmf???? scz canurasp la pmuri dar dp telefon imi e mai greu dake mai vrei sa imi zici keva sa imi scrii aici in topicutz :* | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: vorbe fara noima Fri Jun 07, 2019 6:38 pm | |
| Nu e absolut nici o problema. Uite eu acasa am pc nou. Am cumparat un sistem All in One sau 3 in 1 cum imi place sa ii spun: Un monitor care are incorporat in el si computerul si boxele. Monitor, computer si boxe in aceeasi unitate. Si se conecteaza la internetul din casa prin WI FI.
PC-ul meu vechi avea 10 ani cu HDD de la pc-ul si mai vechi de 19 ani.
| |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: vorbe fara noima Fri Jun 07, 2019 9:31 pm | |
| aa ce tare akush ca ai pc nou nu trebe sa ityi mai faki griji ca merge calcu lent la postat | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: vorbe fara noima Fri Jun 07, 2019 9:33 pm | |
| Exact. Merge super. Noul meu pc. | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: vorbe fara noima Fri Jun 07, 2019 9:39 pm | |
| ma bucur pt u sana | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: vorbe fara noima Fri Jun 07, 2019 9:40 pm | |
| | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: vorbe fara noima Fri Jun 07, 2019 9:43 pm | |
| | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: vorbe fara noima Fri Jun 07, 2019 9:48 pm | |
| Eu am dovada la IP pus mai exista dovada si in personalitate. Aica acelor fete nu le placeau deloc zanele, centaurii. Ele nu postau cu mine decat in sila sa zic asa, isi faceau topicuri private in care postau intre ele. Doar fiindca nu le placea ca eu am personaje zane sau jumi om juma animal.
Cu acea Anne de la Craiova m-am intalnit personal si m-am si certat si eu. Deci nu are vre-un motiv sa mai aiba de-a face cu mine.
Tu costi insa esti fix pe personalitatea mea, Iti plac aceleasi lucruri ca si mie la RPG si vorbesti frumos cu mine. | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: vorbe fara noima Mon Jun 10, 2019 10:57 pm | |
| A fost doar o neintelegere atunci. Ma bucur doar ca coincidenta pfaoptului ca sunt din ac oras cu ea(ma rog,ca lucrez undesta ea sau in fine) nu tea bagat si pe tine la idei.Nu e k si cum fiecare om din orashu asta e ea looollll Probabil ca domnisoara aceea pur si simplu e obsedata de certurile din trecut si suspekteaza ashe aiurea pe toata lumea..poate sh pt ca a obsevart Maricik ca au ami fost certuri si cik asta o da de gol ca ea ar fi nush cine...ce prostie.. | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: vorbe fara noima Wed Jun 12, 2019 4:30 am | |
| heyyyy stiu ca nu mai e nimeni on dar nah, o sa scriu acuma am postat pe unde am avut idei acum mai am inca 3 ore jum de stat la munk (((( snt rupt de somn probabil o sa mai intru cand ma trezesc de la 5 incolo ceva de genu pupici | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: vorbe fara noima Wed Jun 12, 2019 7:56 am | |
| Salut! Am vazut. Voi raspunde la ce topicuri pot si am timp. Sper sa am la toate. Mai am de facut curatenie in mormanul de reviste. Am vreo 7 sacosi din alea mari de rafie de cate 4 lei sacosa, pline varf. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: vorbe fara noima | |
| |
|
| |
| vorbe fara noima | |
|