Top posting users this month | |
Latest topics | » A halloween visit Today at 11:01 am by Saphire Helena» BerbecToday at 10:57 am by RHM Tattoo» TaurToday at 10:57 am by RHM Tattoo» Gemeni Today at 10:57 am by RHM Tattoo» RacToday at 10:57 am by RHM Tattoo» LeuToday at 10:56 am by RHM Tattoo» Fecioară Today at 10:56 am by RHM Tattoo» Balanță Today at 10:56 am by RHM Tattoo» Scorpion Today at 10:56 am by RHM Tattoo |
|
| Lupta | |
| | |
Author | Message |
---|
Arya PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1946 Kwan : 5594 Localizare : Antartica
| Subject: Lupta Sat Nov 07, 2015 11:27 pm | |
| First topic message reminder :Amary era satula de lupte, dar acestea parca nu se mai terminau. Cum toate ca rudele ei murisera in afara de sora sa, Amary avea o ura de nedescris fata de vampiri si demoni. In special fata de strigoi si demonii intunecati. Se afla in curtea luminii la o plimbare, cand auzi un tufis miscandu-se. Se intoarse rapid pe calcaie si scoase un pistol de la brau. -Iesi afara sau iti zbor creierii! Amary Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | |
Author | Message |
---|
Tulip Elf
Sex : Mesaje : 2931 Kwan : 5566 Varsta : 28 Localizare : Elves Realm
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: Lupta Mon Nov 09, 2015 12:07 am | |
| -Eu sunt Alan. se prezentă aceasta la rândul sau. | |
| | | Arya PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Lupta Mon Nov 09, 2015 12:17 am | |
| -Okay Alan, tine-te bine. Va trebui sa maresc putin viteza ca sa nu riscam sa intram prea sus in nori si dam peste cei cu fulgere. Ne-am praji instant. Si nici prea jos nu ma pot lasa ca altfel pot produce pagube pe pamant. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Tulip Elf
| Subject: Re: Lupta Mon Nov 09, 2015 12:19 am | |
| -Am inteles. îi spune acesta, ținându-se bine de ea. | |
| Subject: Re: Lupta Mon Nov 09, 2015 12:55 pm | |
| Ghicindu-i gandurile, isi intoarse capul usor capul spre el. -Nicio grija, nu o sa-ti dau drumul. Daca vroiam sa scap de tine o faceam din prima. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Tulip Elf
| Subject: Re: Lupta Tue Nov 10, 2015 12:46 am | |
| -Mă gândeam că poate te-ai răzgândit si vrei sa scapi acum. | |
| Subject: Re: Lupta Tue Nov 10, 2015 9:45 pm | |
| -Neh...deocamdata, rase scurt. Continua sa zboare printre nori destul timp, apoi cobora incet la sol. -Vom ateriza aici cateva ore ca mi s-a facut foame si trebuie sa imi crut putin aripile. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Tulip Elf
| Subject: Re: Lupta Tue Nov 10, 2015 10:59 pm | |
| -Bine. Alan sari de pe spatele ei. | |
| Subject: Re: Lupta Tue Nov 10, 2015 11:25 pm | |
| Astepta ca Alan sa coboare dupa spatele ei, apoi isi lua forma umana. Trebuia sa fie precauta numai cand se transforma in dragon. Se afunda intr-un luminis cautand fructe. Merse ceva mai departe si dadu de afine. -Hmm, astea ar fi bune. Sa vedem ce mai gasim. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Tulip Elf
| Subject: Re: Lupta Tue Nov 10, 2015 11:33 pm | |
| Alan cauta si el fructe. Gasi mere si ceva fructe exotice. | |
| Subject: Re: Lupta Thu Nov 12, 2015 3:07 pm | |
| Gasi si alte fructe apoi zări un lac si începu sa isi facă planuri pentru pescuit pregătind o plasa. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Tulip Elf
| Subject: Re: Lupta Mon Nov 23, 2015 1:09 pm | |
| -Ai nevoie de ajutor? o întreabă acesta. | |
| Subject: Re: Lupta Mon Nov 23, 2015 2:22 pm | |
| -Daca doresti, zâmbi ea. Apuca plasa de celelalte doua colturi. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Tulip Elf
| Subject: Re: Lupta Mon Nov 23, 2015 2:48 pm | |
| | |
| Subject: Re: Lupta Mon Nov 23, 2015 3:04 pm | |
| Tinand plasa de colturile opuse, Amary intra in apa pana la mijloc. Văzu cativa pesti si se pregăti sa ii prindă, urmărind cum înoată. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Tulip Elf
| Subject: Re: Lupta Mon Nov 23, 2015 11:13 pm | |
| Alan intrase si el in apa urmaeind pestii, gata sa ii prinda. | |
| Subject: Re: Lupta Mon Nov 23, 2015 11:53 pm | |
| -Acum! il îndemna ea sa ii prinda la mijloc. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Lupta | |
| |
| | | | Lupta | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |