Author | Message |
---|
Venom PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1996 Kwan : 4230 Localizare : fairy land
| Subject: Re: Asa va arata lumea imaginatiei anul viitor Tue Jun 04, 2019 10:15 pm | |
| | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Asa va arata lumea imaginatiei anul viitor Wed Jun 05, 2019 2:35 am | |
| | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Asa va arata lumea imaginatiei anul viitor Wed Jun 05, 2019 7:23 pm | |
| daca as avea copii mi-ar placea ei sa se joace pe afara nu in casa | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Asa va arata lumea imaginatiei anul viitor Wed Jun 05, 2019 7:34 pm | |
| Asa si mie dar ce te faci daca vei avea un singur copil? Il trimiti sa se joace afara cu cine? Cu fantomele? ) | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Asa va arata lumea imaginatiei anul viitor Wed Jun 05, 2019 7:44 pm | |
| lol, scuze, poftim? ai spus-o ca si cum daca nu ai frati nu se joaca nimeni cu tine cum cu cine? cu altii copii scuze, m-ai lasat super masca cu replica asta ma faci sa cred ca nu se juca nimeni cu tine cand erai mic la cum ai spus-o | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Asa va arata lumea imaginatiei anul viitor Wed Jun 05, 2019 8:05 pm | |
| Cand eram copil aveam cu cine sa ma joc. Ma jucam cu 2-3 fete vecine de bloc si un baiat. Au llecat cand parintii au zburat in alte tari la munca i-a luat si pe ei.
Dar eu mereu ma plimb prin oras acum sa fac miscare si nu mai vad copii pe afara. Toti in casa joaca pe pc.
Nu stiu cum e la voi in Bals si Craiova dar la mine in Braila singurii copii care ii mai vad sunt in weekend picii de sub 5 ani aia de nu ii lasa parintii la pc inca, in parcul Monument. Aia sigur stau doar la tv incuiati in casa si ies afara doar cnad are cine sa ii suoravegheze.
Eu daca as avea copil as vrea sa ii fac si frati sau surori din 2 motive:
1. Sa nu il chinuie singuratatea cum ma chinuie pe mine 2. Sa fiu sigur ca are cu cine se juca. | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Asa va arata lumea imaginatiei anul viitor Wed Jun 05, 2019 9:15 pm | |
| inteleg ce vrei sa spui, dar daca asa va fi sa fie unu singur aia e | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Asa va arata lumea imaginatiei anul viitor Wed Jun 05, 2019 9:27 pm | |
| Asta asa e. Precum vrea Dumnezeu. Caci sunt familii care vor mai multi copii dar care au un singur copil si orice ar incerca nu mai pot face si alti copii si deasemenea mai sunt familii care vor doar unul dar in ciuda contraceptivelo se trezesc cu mai multi. Pana la urma chestia cu copii nu e ce vrea omul, e ce vrea Dumnezeu | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Asa va arata lumea imaginatiei anul viitor Wed Jun 05, 2019 10:35 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Asa va arata lumea imaginatiei anul viitor | |
| |
|
| |
| Asa va arata lumea imaginatiei anul viitor | |
|