Mi s-a părut mai eficient să existe un topic ”general”, unde toată lumea să posteze orice fel de nelămurire legată de RPG/ forum și de asemenea sugestii. Fără OFF topics vă rog. Cred că e mai util așa, decât fiecare user să deschidă ” o întrebare” sau mai știu orice. Precizez că eu nu fac parte din staff decât pe parte de DESIGN. Așa că răspunsurile la întrebările voastre vor veni din partea adminului (Sanara) sau al moderatorului (Jr). Dacă însă aveți întrebări / sugestii pe parte de design și eu sunt aici să vă răspund! O zi bună tuturor.
are culorile prea deschise pentru ochii mei. ma gandeam sa punem una mai soft, care sa ii ajute pe cei care nu vad bine asa ca mine, cu culori mai calde, chiar daca vine iarna. adica poate sa fie tot un albastru dar unul care sa nu deranjeze la ochi, zic si eu
Venom PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1996 Kwan : 4230 Localizare : fairy land
george forumu e atat de deformat acum ca nu mai pot nici sa iti dau pm................... nu stiu ce i-ai facut, ai umblat la ceva setari si la noi userii e forumul praf incearca sa pui tema care era inainte sau vb cu cineva care se pricepe sa ti-l repare ca e facut pulbere si nu se mai poate posta pe el
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
si acuma e deformat pe partea dreapta. apare forumul aliniat la stanga in loc sa fie central eu cred ca noi membrii vedem intr-un fel si tu ca admin in alt fel altfel nu imi explic de ce la tine se vede bine si la noi prost
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Pai voi vorbi cu designerul sa faca forumul. Acum sper ca macar nu mai e deformat. Dar daca se deformeaza sa stii ca eu nu umblu si e vorba de un cod stricat
Venom PREMIUM MEMBER
e ceva acolo ce nu e bine din moment ce se strica la fiecare tema si la asta sunt niste mici anomalii, dar macar poti trimite PM , poti posta , poti vedea posturile. mai bine sa ramana asa pana cand va avea timp designerul sa puna una noua ca el stie ce a facut cand a pus-o pe cea veche
Sanara OWNER
Trebuie modificata tema de catre fondator. Am intrat pe Unstoppable si am vazut care e problema. Sebastian si Roxana se pricep la asa ceva. Eu sunt pasta pura.
Sanara OWNER
Vezi ca daca e modificat in codding, daca atasezi o alta tema ti se trica forumul. Trebuie sa stergi setarile forumului facute de el sau poti vorbi cu Roxana sa iti faca captura de ecran de unde poți face asta.
Venom PREMIUM MEMBER
Asta daca vrea si o contacteaza. Tot ea si-a facut niste teme de la 0 pentru forumul ei. Daca vreti, va arat si captura de ecran. Dar cum spuneam, @Sanara e seful pe tarlaua lui.
快い浮気者 [Help],,This is reality,,[Life]私のキャンデ
Sanara OWNER