Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Ceaiul impreuna cu printesa Sanara. Tue Jul 18, 2017 10:00 pm | |
| -Ma bucur ca iti place. Ii spun eu. -Apropo acum ati dori sa vedeti tablourile magice? Sunt pe asa numitul Coridor Interzis si in afara de mine sora mea si matusile mele nu mai intra nimeni acolo decat la ocazii speciale. Acolo doar matusile mele sunt cele care fac curat. Sunt niste tablouri vrajite. Oricine stie formula magica poate intra sau iesi din ele oricand doreste. Ocazii speciale numim cand vin viziatori importanti Ministri, Priministri, regi sau regine sau cand se reuneste Consiliul Zanelor pentru sedinte importante si trebuie sa mearga catre sala de sedinte. Atunci matusile mele isi aleg cate un tablou si intra in ele inainte ca vizitatorii sa soseasca si ii impresioneaza in momentul in care misca sau ies din tablouri. | |
|
| |
moonsun MEMBRU
Sex : Mesaje : 364 Kwan : 638
| Subject: Re: Ceaiul impreuna cu printesa Sanara. Wed Jul 19, 2017 4:34 pm | |
| - N-ai și un tablou cu răpirea din Serai? Mereu am vrut să o văd pe viu, a zis Wooshin, mai mult sau mai puțin în glumă. Live as if you were to die tomorrow. Learn as if you were to live forever. | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Ceaiul impreuna cu printesa Sanara. Wed Jul 19, 2017 6:14 pm | |
| -Ba da si e chiar acolo pe Coridorul Interzis. Si prin vraja va pot trimite pe voi doi in tablou iar tu sa fii rapitorul si sora ta sa fie cea rapita. Sau poate ai vrea ca eu sa fiu cea rapita. Asa nu o voi mai implica pe sora ta. insa te previn ca o data ce vraja te cuprinde si vei fi in tablou, vei vedea din perspectiva personajului si vei vedea peisajul pictat si nu te vei putea misca mai departe decat ce este pictat in tablou. Va fi o lume foarte mica in tablou. | |
|
| |
moonsun MEMBRU
| Subject: Re: Ceaiul impreuna cu printesa Sanara. Thu Aug 03, 2017 6:25 pm | |
| - Cine ar vrea să o răpească pe SoJin? Răpitorii ar aduce-o înapoi în 2 minute și mi-ar mai da și bani să o iau înapoi. Live as if you were to die tomorrow. Learn as if you were to live forever. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Ceaiul impreuna cu printesa Sanara. Thu Aug 03, 2017 7:12 pm | |
| -Ma refeream la personajele din tabloul magic. | |
|
| |
moonsun MEMBRU
| Subject: Re: Ceaiul impreuna cu printesa Sanara. Sat Aug 19, 2017 5:33 pm | |
| - Știu, era o glumă. Adică, era adevărul spus ca glumă, în fine, a spus el, trecându-și mâna prin păr. Alte tablouri cu mai multă acțiune nu sunt? Live as if you were to die tomorrow. Learn as if you were to live forever. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Ceaiul impreuna cu printesa Sanara. Fri Aug 25, 2017 10:46 pm | |
| -Este unul care infatiseaza o scena de lupta in razboi. Apoi mai este unul in care se lupta 2 gladiatori in arena. | |
|
| |
moonsun MEMBRU
| Subject: Re: Ceaiul impreuna cu printesa Sanara. Mon Aug 28, 2017 12:55 am | |
| - Dacă mor în tablou mor și în realitate? Live as if you were to die tomorrow. Learn as if you were to live forever. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Ceaiul impreuna cu printesa Sanara. Mon Aug 28, 2017 8:58 am | |
| -Depinde de vraja folosita care te-a trimis in tablou. Daca e o vraja de magi alba, moartea in tablou inseamna revenirea automata in realitate. Daca e o vraja de magie neagra, ai toate sansele ca in realitate sa revii mort. Si nimic din realitate sa nu mai functioneze sa revii la viata. Si apropo in tablou nu mai beneficiezi de legile de aici adica nemuritorii in tablou devin muritori. Si a fost o data o intamplare in care o vrajitoare a inchis pe cineva intr-un tablou magic miscator si care a murit in tablou, a revenit in reazlitate mort dar nimeni si nimic nii macar apa vie nu l-a mai putut readuce la viata. Asta s-a intamplat acum 300 de ani. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Ceaiul impreuna cu printesa Sanara. | |
| |
|
| |
| Ceaiul impreuna cu printesa Sanara. | |
|