Author | Message |
---|
moonsun MEMBRU
Sex : Mesaje : 364 Kwan : 638
| Subject: Re: Experimentul Sakarina Sat Jul 15, 2017 2:38 pm | |
| Pe drum SoJin și Wooshin au început să se ciondănească sau să se certe pentru a trece timpul. [Only admins are allowed to see this image] Live as if you were to die tomorrow. Learn as if you were to live forever. | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Experimentul Sakarina Sat Jul 15, 2017 9:19 pm | |
| In curand ajungem la finalul traseului si urmeaza sa incepem explorarea. [Only admins are allowed to see this image] | |
|
| |
moonsun MEMBRU
| Subject: Re: Experimentul Sakarina Sun Jul 16, 2017 7:53 pm | |
| - Uite câte locuri unde aș putea să te împing, a spus SoJin, uitându-se în jur în timp ce mergea. - Știm amândoi că-s practic nemuritor. [Only admins are allowed to see this image] Live as if you were to die tomorrow. Learn as if you were to live forever. | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Experimentul Sakarina Sun Jul 16, 2017 8:25 pm | |
| -tii ma gandeam daca exista vre-un cristal magic care ar putea bloca teleportarea. Daca din intamplare vulcanul asta ar avea o pestera cu asa ceva aproape de fundul sau? Poate l-am putea inchide acolo pe Woshin. Spun eu razand. [Only admins are allowed to see this image] | |
|
| |
moonsun MEMBRU
| Subject: Re: Experimentul Sakarina Mon Jul 17, 2017 10:33 pm | |
| - Sunt total de acord cu asta, a spus SoJin, vizibil entuziasmată. - Hei, sunt chiar aici! s-a revoltat Wooshin. [Only admins are allowed to see this image] Live as if you were to die tomorrow. Learn as if you were to live forever. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Experimentul Sakarina Tue Jul 18, 2017 10:25 am | |
| Incep sa rad la reactia lui Wooshin. [Only admins are allowed to see this image] | |
|
| |
moonsun MEMBRU
| Subject: Re: Experimentul Sakarina Tue Jul 18, 2017 9:16 pm | |
| - Fetele, mereu își țin partea una alteia, a spus ca pentru el, dându-și ochii peste cap. - Ești mai divă decât noi toate și ești conștient de asta. [Only admins are allowed to see this image] Live as if you were to die tomorrow. Learn as if you were to live forever. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Experimentul Sakarina Tue Jul 18, 2017 10:36 pm | |
| In interiorul vulcanului desi ar fi trebuit sa fie doar stanci, crestea insa si o planta. Semana mai mult a buruiana cu tulpina albastra si fructele ca niste agude dar unele erau roz si altele albastre.
Sakarina:
-Fructele astea sunt magice. Daca baietii ar manca pe cele albastre si fetele pe cele roz nu se intampla nimic insa daca fetele ar manca pe cele albastre si baietii pe cele roz, ca efect ar avea schimbarea vocii de la masculin la feminin si viceversa. Insa folosite intr-o potiune pot transforma temporar un baiat in fata sau o fata intr-un baiat. [Only admins are allowed to see this image] | |
|
| |
moonsun MEMBRU
| Subject: Re: Experimentul Sakarina Wed Jul 19, 2017 4:35 pm | |
| - Mereu am vrut să fiu un băiat, au vieți mult mai ușoare, a spus SoJin, glumind. [Only admins are allowed to see this image] Live as if you were to die tomorrow. Learn as if you were to live forever. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Experimentul Sakarina Wed Jul 19, 2017 6:16 pm | |
| Sakarina:
-Wooshin tie nu ti se pare exact opusul decat surorii tale? Il intreb eu. [Only admins are allowed to see this image] | |
|
| |
moonsun MEMBRU
| Subject: Re: Experimentul Sakarina Thu Aug 03, 2017 6:22 pm | |
| - Când au semănat vreodată frații? a spus el, zâmbind. Nu sunt tocmai opusul, dar sunt copilul cel bun aici. [Only admins are allowed to see this image] Live as if you were to die tomorrow. Learn as if you were to live forever. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Experimentul Sakarina Thu Aug 03, 2017 7:26 pm | |
| Sakarina:
Eu incepusem sa rad. Apoi le fac semn sa ma urmeze mai departe. O apucasem pe un traseu ce parea mai usor. [Only admins are allowed to see this image] | |
|
| |
moonsun MEMBRU
| Subject: Re: Experimentul Sakarina Sat Aug 19, 2017 5:30 pm | |
| - N-am mai făcut atâta efort de când.. nici nu cred că am făcut vreodată atâta efort, a spus SoJin. [Only admins are allowed to see this image] Live as if you were to die tomorrow. Learn as if you were to live forever. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Experimentul Sakarina Sat Aug 19, 2017 9:21 pm | |
| La un moment dat traseul se termina dar se continua in jos de unde de pe fundul prapastiei era o alta pestera.
-Acum vom continua prin pestera aceea. O sa folosim franghii sa coboram. Spun eu si fac sa apara corzi de alpinisti tari sigure si rezistente. [Only admins are allowed to see this image] | |
|
| |
moonsun MEMBRU
| Subject: Re: Experimentul Sakarina Sat Aug 19, 2017 9:48 pm | |
| - Nu putem zbura până jos? a întrebat Wooshin. Plutim ușor, scăpăm de atâta efort, a zâmbit. [Only admins are allowed to see this image] Live as if you were to die tomorrow. Learn as if you were to live forever. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Experimentul Sakarina Sat Aug 19, 2017 10:43 pm | |
| -In mod normal da dar aici actioneaza niste forte puternice. Aerul e rarefiat din cauza lavei incinse si presiunea aerului e ridicata. Nu se poate zbura. Chiar si eu cu aripi as cadea ca un bolovan. [Only admins are allowed to see this image] | |
|
| |
moonsun MEMBRU
| Subject: Re: Experimentul Sakarina Sat Aug 19, 2017 10:52 pm | |
| - Se pare că nu-i ziua noastră norocoasă, a spus Wooshin, uitându-se la SoJin. - Hai mișcăți fundul, a spus ea, legându-și bine coarda și începând să coboare. [Only admins are allowed to see this image] Live as if you were to die tomorrow. Learn as if you were to live forever. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Experimentul Sakarina Sat Aug 19, 2017 11:12 pm | |
| -Imi leg si eu coarda incepand sa cobor. Pe masura ce ne lasam mai jos devine mai intunecat. Ajunsi aproape jos le spun.
-Dupa cum vedeti sub noi e lava desi un strat mic pana la glezne totusi nu trebuie calcat in ea. Asa ca ne vom balansa pana in pestera. Dupa parerea mea pestera asta va trebui sa ne scoata undeva la suprafata. [Only admins are allowed to see this image] | |
|
| |
moonsun MEMBRU
| Subject: Re: Experimentul Sakarina Sun Aug 20, 2017 1:01 am | |
| - Și dacă nu ne deranjează lava? Te-aș putea lua în spate sau ceva, am trece mult mai ușor, a spus Wooshin. [Only admins are allowed to see this image] Live as if you were to die tomorrow. Learn as if you were to live forever. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Experimentul Sakarina Sun Aug 20, 2017 2:02 pm | |
| -Oricum trebuie sa o facem in mod normal sa lasam franghii si traseu marcat pentru urmatorii exploratori. Tineti minte ca in zona asta noi suntem primii. [Only admins are allowed to see this image] | |
|
| |
moonsun MEMBRU
| Subject: Re: Experimentul Sakarina Sun Aug 20, 2017 3:03 pm | |
| - Deci și ajutăm, a spus Wooshin. Ok, hai. Și-a luat balans în așa fel încât să atingă o viteză destul de mare să poată sări pe partea cealaltă, fiind urmat apoi de SoJin. [Only admins are allowed to see this image] Live as if you were to die tomorrow. Learn as if you were to live forever. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Experimentul Sakarina Sun Aug 20, 2017 8:48 pm | |
| Ultima trecusem eu care din neatentie ma proiectasem direct in bratele lui Wooshin. [Only admins are allowed to see this image] | |
|
| |
moonsun MEMBRU
| Subject: Re: Experimentul Sakarina Sun Aug 20, 2017 11:44 pm | |
| - Oh oh, ești ok? a spus Wooshin, lăsând-o jos după ceva timp. [Only admins are allowed to see this image] Live as if you were to die tomorrow. Learn as if you were to live forever. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Experimentul Sakarina Mon Aug 21, 2017 8:17 am | |
| -Mda sunt bine. Nu am patit nimic. Multumesc. Spun eu. Deodata incepu sa se auda pocnete repetate si dese undeva in intunecimea pesterii. [Only admins are allowed to see this image] | |
|
| |
moonsun MEMBRU
| Subject: Re: Experimentul Sakarina Mon Aug 21, 2017 9:52 pm | |
| - Ok, nu-mi spune că toată peștera asta se va prăbuși brusc, a spus SoJin, ascultând cu atenție. [Only admins are allowed to see this image] Live as if you were to die tomorrow. Learn as if you were to live forever. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Experimentul Sakarina | |
| |
|
| |
| Experimentul Sakarina | |
|