|
Top posting users this month | |
Latest topics | » BerbecYesterday at 12:33 pm by RHM Tattoo» TaurYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» Gemeni Yesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» RacYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» LeuYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» Fecioară Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» Balanță Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» Scorpion Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» SăgeatătorYesterday at 12:30 pm by RHM Tattoo |
|
| Pesti | |
| | Author | Message |
---|
RHM Tattoo Wizard
Name : Ronnie Sex : Mesaje : 1055 Kwan : 1490 Varsta : 36 Localizare : Bistrita
| Subject: Pesti Wed May 29, 2019 10:33 am | |
| HOROSCOPUL DE IERI - 28/05/2019 MARTI 28 MAI 2019
Stai ca pe ghimpi în aşteptarea unui eveniment anunţat pentru perioada următoare şi de la care ai mari aşteptări. Simţi că va aduce linişte în inima ta, că te va umple de iubite şi de fericire, poate pentru că are, într-adevăr, şi unele conotaţii sentimentale. Poate urmează prima întâlnire cu cel care te-a cucerit. Poate începe o etapă nouă în relaţia deja începută. Poate iei o decizie ce va avea efecte pe termen lung în viaţa ta şi în care îţi pui mari speranţe. Oricare ar fi momentul în faţa căruia te afli acum, îl priveşti cu iubire, cu optimism şi cu o atitudine pozitivă că totul va fi bine! 快い浮気者 [Help],,This is reality,,[Life]私のキャンデ
| |
| | | RHM Tattoo Wizard
| | | | RHM Tattoo Wizard
| Subject: Re: Pesti Wed May 29, 2019 10:33 am | |
| HOROSCOPUL DE MAINE - 30/05/2019 JOI 30 MAI 2019
Eşti foarte econom astăzi, de parcă te-ar fi copleşit o serie de griji materiale pentru că nu te afli pe cel mai sigur nivel din acest punct de vedere. Eşti mult mai preocupat de consumuri, de cheltuieli, de preţuri, şi faci în aşa fel încât să le ţii pe toate perfect sub control ca să nu dezechilibrezi bugetul. Unii chiar vor spune că ai devenit cam zgârcit, că exagerezi cu economia, dar numai tu îţi cunoşti interesele şi puterile materiale pentru a te comporta aşa! E mai bine să fii prudent şi cumpătat în cheltuieli într-un moment critic decât să arunci cu banii pe fereastră şi să regreţi mai târziu. 快い浮気者 [Help],,This is reality,,[Life]私のキャンデ
| |
| | | Venom PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1996 Kwan : 4230 Localizare : fairy land
| Subject: Re: Pesti Thu May 30, 2019 4:34 pm | |
| akeasta e zodia mea :D multe mi se potrivesk!! mersi de horoskop,tatto! | |
| | | Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Pesti Sun Jun 09, 2019 6:34 pm | |
| Am transferat horoscopul pe Portal | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Pesti | |
| |
| | | | Pesti | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |