Author | Message |
---|
Tulip Elf
Sex : Mesaje : 2931 Kwan : 5566 Varsta : 28 Localizare : Elves Realm
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: O zi in parc Sat Jul 27, 2019 10:18 am | |
| -Invat repede. Si nu e deloc complicat. Mai ales ca ai explicat asa bine despre ce e vorba. | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: O zi in parc Sat Jul 27, 2019 10:28 am | |
| -Cu placere. Ii spun eu zâmbind. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: O zi in parc Sat Jul 27, 2019 11:27 am | |
| Eu ii zambesc dar inghet cand aud pe cineva ca ma striga. -Maestre Julius! Ce cauti tocmai aici?! Imi intorc capul si zambesc crispat cand ii vad privirea intunecata a lui Aaron ce tocmai ajunsese in spatele bancii pe care stateam. -Hei! Am vrut sa vad cum mai e si in alte regate. Nu-i asa ca-i frumos aici? -Ai fugit, din nou, din palat ca sa te plimbi?! Ai atata treaba si tie iti arde de plimbare? -O sa ma intorc mai tarziu...Promit! -Lasa asta! Daca pateai ceva? Cand aud asta, ii zambesc cu blandete sa-l asigur ca n-are de ce sa se ingrijoreze. Aaron ofteaza si se uita spre Sanara, salutand-o politicos. | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: O zi in parc Sat Jul 27, 2019 1:34 pm | |
| Auzind vorba de alt palat, ma ridic de pe bancă si fac reverență in fata lui Aaron si a lui Jiulius. -Julius de ce nu mi-ai spus ca ești prinț? Scuze de nepolitețe caci nu am făcut reverență la început. Ah da eu ca prințesă trebuie sa fac reverență in fata personalului altor palate. Insa in regatul meu, propriul meu personal trebuie sa faca reverențe in fata mea. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: O zi in parc Sat Jul 27, 2019 5:33 pm | |
| -Nu e print. E regele vrajitorilor, Julius Novachrono! -Hehe...Nu-mi place sa fac mare tam-tam din asta. Te rog sa ma scuzi, printesa, ca nu m-am prezentat. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: O zi in parc Sun Jul 28, 2019 7:27 am | |
| -Nu-i nimic. Eu sunt Sharma Sanara printesa regenta a Fairyropiei. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: O zi in parc Sun Jul 28, 2019 10:50 pm | |
| Eu ma ridic si fac o scurta plecaciune in fata ei. -E o placere sa te cunosc, printesa Sanara. -Acum o sa te rog sa ne scuzi, dar trebuie sa plecam! Nici nu apuc sa zic ceva, ca Aaron ma prinde de roaba si incepe sa ma tarasca dupa el. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: O zi in parc Mon Jul 29, 2019 9:36 am | |
| -Bine. Sper sa ne mai vedem. Ii spun eu. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: O zi in parc | |
| |
|
| |
| O zi in parc | |
|