Author | Message |
---|
Tulip Elf
Sex : Mesaje : 2931 Kwan : 5566 Varsta : 28 Localizare : Elves Realm
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: One day... Sat Sep 07, 2019 7:55 am | |
| Pai nu pot zice ca e batran...Are doar cateva mii de ani. Am auzit totusi de un alt dragon, mult mai puternic ca toti ceilalti la un loc. Dar nu stiu daca el chiar exista sau e doar o legenda. Poate el te va ajuta cu acei troli si apoi sa convinga restul dragonilor sa faca alianta cu voi. | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: One day... Sat Sep 07, 2019 8:32 am | |
| -Inteleg. O sa incerc sail gasesc. Ai idee de numele sau? o intreb eu. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: One day... Sat Sep 07, 2019 8:35 am | |
| Acnologia e numele sau. Dar daca e ca in legende, trebuie sa ai mare grija. O singura miscare gresita si te omoara. | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: One day... Sat Sep 07, 2019 8:38 am | |
| -Dar e singurul care il cheama asa au mai sunt dragoni cu acest nume? Vazusem o vrajitoare Anna parca o chema ce avea un prieten dragon Acnologia la fel cum eu am un prieten dragon Metushem. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: One day... Sat Sep 07, 2019 8:43 am | |
| Deci nu e doar o legenda! Nu. Niciun alt dragon nu are acest nume. Fiecare dragon are un nume unic. Nu exista doi sau mai multi cu acelas nume. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: One day... Sat Sep 07, 2019 8:59 am | |
| Deci nu e ca in cazul nostru in care suntem mai multi cu acelasi nume si chiar si cu aceleasi 2 nume. Si da inseamna ca e adevarat si am avut o singura data ocaziasa il vad. Dar e greu sa stiu unde e Anna si Acnologia. Si nu cred ca are rost sa ii caut prin globul magic. Fiind o vrajitoare, sigur a blocat accesul altor globuri magice. Adica nu am incercat dar banuiesc. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: One day... Sat Sep 07, 2019 9:02 am | |
| Dragonul tau l-a cunoscut? Daca da, i-ar putea da de urma dupa miros. E ceva mai greu si dureaza, dar e cea mai sigura cale. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: One day... Sat Sep 07, 2019 9:16 am | |
| -Nu imi mai amintesc clar. Dar o sa incerc sa il pun pe Metushem sa il gaseasca.
| |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: One day... Sat Sep 07, 2019 9:31 am | |
| Pai succes sa-l gasesti. O las jos pe Sanara, apoi ma intorc si plec.
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: One day... Sat Sep 07, 2019 9:46 am | |
| -Bine, ne mai vedem. Ii spun eu. | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1996 Kwan : 4230 Localizare : fairy land
| Subject: Re: One day... Wed Nov 03, 2021 12:17 pm | |
| Asun:
`Sa inteleg ca esti in cautarea cuiva?` aparuse de nicaieri, rontaind dintr-un mar, cu Orion in spatele ei ca intotdeauna. `Astazi eu si Orion nu avem niciun plan. Am putea sa te ajutam daca vrei.` | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: One day... | |
| |
|
| |
| One day... | |
|