| Pe campie | |
|
|
|
Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Pe campie Tue Jan 05, 2010 7:46 pm | |
| Intr-o zi de vara in jurul pranzului eram pe Câmpia Fermecătoare zburand deasupra unui lan de Floarea Soarelui. | |
|
| |
Poison MEMBRU
Sex : Mesaje : 340 Kwan : 674
| Subject: Re: Pe campie Mon May 24, 2010 11:15 pm | |
| Ma plimbam pe campie in cautarea unor plante care imi vor da alte puteri . O vad pe Sanara zburand deasupra mea si ii fac un semn sa coboare . | |
|
| |
Nurulniat Lowdusk MEMBRU
Sex : Mesaje : 676 Kwan : 1702 Varsta : 30 Localizare : Spain
| Subject: Re: Pe campie Mon May 24, 2010 11:46 pm | |
| Stateam pe campie, la umbra unui pom privind cerul. | |
|
| |
Poison MEMBRU
Sex : Mesaje : 340 Kwan : 674
| Subject: Re: Pe campie Tue May 25, 2010 12:06 pm | |
| Ma uit la Nurulniat Lowdusk si rup tacerea : - Hei , ce cauti aici ? | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Pe campie Tue Jul 17, 2012 6:09 pm | |
| Rose se afla si ea pe campie fiindca Floarea Soarelui era floarea ei preferata. Isi trece degetele inghetate peste petalele uneia, zambind vag, fara sa-si dea seama de celalte prezente. |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Pe campie Sat Jul 21, 2012 11:36 am | |
| Ma apropii de Rose si o salut. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Pe campie Sat Jul 21, 2012 12:58 pm | |
| - Buna, Sanara! Ce-i cu tine pe aici, si tie iti plac florile? |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Pe campie Sat Jul 21, 2012 10:37 pm | |
| -Da si mie imi plac. Dar mai mult tocmai ma pregatesc de munca. Astept sa inceapa tura de de dupa amiaza. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Pe campie Sat Jul 21, 2012 11:45 pm | |
| - Si ce trebuie sa faci? o intreaba curioasa. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Pe campie Sun Jul 22, 2012 8:56 am | |
| Sa culeg nectar si polen din florile de floarea soarelui. Acesta e un lan imens si or sa mai fie si alte zne. Fiecare zana aem cate un sector bine stabilit cu cate o norma. La mine sectorul e asta care incepe de aici de la sosea si merge pana in se intinde pana in spate la sperietoarea aceea iar daca e sa o luam de la dreapta la stanga, sectorul se margineste in dreapta cu un drum comunal si in stanga cu asa zisa Alee a Taranilor. E numita asa fiindca pe acolo merg taranii elfi cand in la munca campului si tot pe aleea aceea este si Nucul Siestei numit asa fiindca acolo taranii isi fac siesta de pranz si mananca pranzul. Si norma pe care o am e de 2000 de flori +/- aproximativ intre 100 si 500, pana realizez o alta norma de 10 borcane de 800 gr de nectar si 10 borcane de 400 gr de polen. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Pe campie Sun Jul 22, 2012 2:29 pm | |
| - Wow, voi zanele sunteti foarte muncitoare. La fel ca albinele. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Pe campie Sun Jul 22, 2012 5:43 pm | |
| -Tocmai asta si suntem pentru Utopia. La fel cum pe Terra exista albine noi aici in Utopia suntem albinele Utopiei. Si pentru faptul ca spre deosebire de albine, avem gadire logica si suntem mai avansate chiar si decat oamenii, ne petrecem timpul folosindu-ne si restul de 90% din creier ca sa folosim la maxim puterile paranormale si magia pe care le avem.
Last edited by Sanara on Mon Jul 23, 2012 8:49 am; edited 1 time in total | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Pe campie Sun Jul 22, 2012 5:55 pm | |
| - Ce frumos. Si ce se intampla cu mierea pe care o adunati? |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Pe campie Mon Jul 23, 2012 8:58 am | |
| Noi pe langa nectar si polen din care facem miere mai adunam si seva si zahar din plante si copaci. Cat despre ce se intampla o folosim cam asa: 50% din nectarul adunat facem miere, apoi din 20% din nectarul adunat plus 20% din polenul adunat facem dierse produse apicole. Desigur folosi zaharul adunat sa indulcim mierea si produsele apicole. Apoi 50% din polen plus restul de 30% nectar le adunam cu toata seva si cu resturile de zahar ce ramane de la indulcitul mierii si al produselor apicole, si astfel obtinem o potiune vitala pentru noi zanele si apoi jumatate din ea o prelucram in diverse medicamente natiurale iar jumatatea care ramane avem fiecare zana cate un borcan din care luam in fiecare dimineata cate o lingurita zilnic. Acea potiune ne tine pe noi sanatoase mult timp si ne prelungeste viata de putem trai mult mai mult ca oamenii. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Pe campie Mon Jul 23, 2012 5:13 pm | |
| - Ce s-ar intampla daca un om ar lua asa ceva? intreaba curioasa. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Pe campie Tue Jul 24, 2012 9:08 am | |
| Corpul oamenilor nu e la fel ca al nostru al zanelor. Corpul lor poate suporta mierea de albine facuta de albinele lor. Dar daca ar gusta din produsele noastre apicole ori din mierea noastra ori din acel Vitalis se va intampla rau cu ei. Ficatul lor va fi supus unei munci titanice si va ceda. Iar o data ce ficatul cedeaza, in maxim 24 ore moare si omul fara sa se poata face nimic nici de cei mai renumiti medici. Asta daca ia o doza mare cat o lingurita. Iar daca e vorba sa manance o prajitura indulcita cu o singura picatura din asa ceva, ajunge doar intr-un univers paralel. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Pe campie Tue Jul 24, 2012 3:33 pm | |
| - Iar pentru vampiri are tot un efect din'asta rau? |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Pe campie Wed Jul 25, 2012 7:48 am | |
| -Nu stiu. Inca nici un vampir nu a gustat produsele noastre. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Pe campie Wed Jul 25, 2012 5:26 pm | |
| - Ce zici daca as gusta? Ma indoiesc ca pentru noi e la fel de rau ca pentru oameni, noi avem organismul mort. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Pe campie Wed Jul 25, 2012 9:18 pm | |
| -Zici tu ca ai organismul mort dar nu as zice mort din moment ce mi-ai spus ca inima va bate. As zice mai mult mort pe jumatate. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Pe campie Wed Jul 25, 2012 10:18 pm | |
| - Jumate mort, chiar si asa nu cred ca ma afecteaza. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Pe campie Thu Jul 26, 2012 7:49 am | |
| -Bine, iti oi da. Spun eu cautand prin poseta si scot o mica sticluta cat cele de medicamente in care era acea miere si o lingurita de plastic. Torn putina miere in lingurita. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Pe campie Thu Jul 26, 2012 3:13 pm | |
| Rose lua lingurita si manca mierea. - Hmm, e delicioasa. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Pe campie Fri Jul 27, 2012 9:20 am | |
| -Ma bucur ca iti place. Si la aceasta miere ii poti simti gustul? Sau exista si vampiri care simt gustul la mancare si vampiri care pot simti doar gustul sangelui? | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Pe campie Fri Jul 27, 2012 12:31 pm | |
| - In mod normal nu simt gustul mancarii ,nu stiu de ce la mierea asta am simtit gustul. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Pe campie | |
| |
|
| |
| Pe campie | |
|