| Sahia's room | |
|
|
|
Author | Message |
---|
Sahia Ida MEMBRU
Sex : Mesaje : 139 Kwan : 166 Varsta : 27 Localizare : Iasi
| Subject: Sahia's room Wed Feb 03, 2010 10:13 pm | |
| Sahia a renuntam pentru o vreme la templu, la rang , la sevitori, sclipici, rochii si alb pentru o viata cat de cat apropiata de popor. Si-a facut rost de o camera in primul oras pentru a petrece ceva timp acolo.
Camera ei arata foarte normall, linistitor. Avea un dormitor mare, alb, cu un pat de doua persoane, un dressing , 1 canapea si un televizor. In dormitor se ajungea printr-un hol care detinea inca 3 usi: una pentru baie, care era mare, cu o cada de 2 metri patrati cu jacuzzi alb&albastra. O alta usa era folosita pentru a ajunge in bucatarie, mobilata cu dulapuri suspendate si tot tacamul [ca in dimensiunea 3-Terra]. A treia usa ducea intr-o camera dulap in care isi tinea noile haine si bijuterii, adegvate pentru un oras normal. Aici era si masa de lucru a ei , la care confectiona bijuterii. Pe ea erau insirate cateva diamante, rubine si safire si cam 300 grame de aur si argimt, odata cu cativa clesti.
Sahia se schimba din rochia ei alba de zeita, imediat dupa ce ajunse, in ceva ce nu mai purtase niciodata: PANTALONI, mai exact niste jeansi RUPTI , un tricou cu un imprimeu dragut si adidasi. Se simtea foarte ciudat.
-Daca m-ar vedea Misa acum.....
OOC: MISA te ast. sa postezi aici prima, dap? | |
|
| |
gummy bear MEMBRU
Sex : Mesaje : 865 Kwan : 1740
| Subject: Re: Sahia's room Wed Feb 03, 2010 10:30 pm | |
| -Te vad, spun surazand usor. Stateam pe unul din fotoliile albe din incapere, totul era atat de alb si eu eram atat de neagra. | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Sahia's room Wed Feb 03, 2010 10:36 pm | |
| OOC: ai gresit. Sahia, Terra este dimensiunea a 3-a. Si Utopia (Dimensiunea a 5-a) este lumea fantastica in care se petrece majoritatea actiunii de pe forum.
ON:
Ajung si eu in fata camerei lui Sahia si bat usor la usa. | |
|
| |
gummy bear MEMBRU
| Subject: Re: Sahia's room Wed Feb 03, 2010 10:46 pm | |
| -Asta sigur e Sanara, nu scapa nicio ocazie. | |
|
| |
Sahia Ida MEMBRU
| Subject: Re: Sahia's room Fri Feb 05, 2010 11:06 am | |
| Sahia, socata, intreba: -Tu cum ai ajuns in camera mea?!?! in timp ce deschidea usa camerei ei. | |
|
| |
gummy bear MEMBRU
| Subject: Re: Sahia's room Fri Feb 05, 2010 6:09 pm | |
| Rad diabolic. -Uite asa, spun aparand in spatele ei si apropiindu'mi buzele de gatul fetei.. | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Sahia's room Fri Feb 05, 2010 7:16 pm | |
| Intru in living salutandu-le pe cele doua fete si asezandu-ma pe primul fotoliu intalnit in cale. | |
|
| |
fairy.pink PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 3960 Kwan : 12599 Varsta : 29 Localizare : Pe marte
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: Sahia's room Fri Feb 05, 2010 7:22 pm | |
| bat usor la usa, asteptand sa imi raspunda cineva | |
|
| |
gummy bear MEMBRU
| Subject: Re: Sahia's room Sat Feb 06, 2010 9:01 pm | |
| -Se pare ca a mai venit cineva, spun in soapta fiind inca in spatele zeitei, foarte aproape de gatul ei. | |
|
| |
Sahia Ida MEMBRU
| Subject: Re: Sahia's room Sat Feb 06, 2010 9:36 pm | |
| Sar in sus cu viteza luminii si ma rasucesc pe deasupra capului Misei, apoi ajung in spatele acesteia, prinzand-o de gat cu mana si soptindu-i la ureche: -Zeitele nu invata numai sa stea pe maldare de perne. Invat arte martiale de la 5 ani.
Apoi Sahiao vazu pe Sanara intrand si asezandu-se pe fotoliu. O saluta si alea, ale, apoi auzi iarasi o bataie in usa. Deschise aceasta din urma si o pofti pe Barbie inauntru. -Vechi prieteni regasiti. Cum de va aflati toate tocmai aici?? | |
|
| |
| Subject: Re: Sahia's room Sat Feb 06, 2010 9:39 pm | |
| -Ce a durat atat?spun eu putin suparata | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Sahia's room Sat Feb 06, 2010 10:05 pm | |
| Inca uimita o intreb pe Sahia: Poti combina miscari de majoreta cu tehnici de arte martiale? | |
|
| |
gummy bear MEMBRU
| Subject: Re: Sahia's room Sat Feb 06, 2010 10:21 pm | |
| Trebuie sa recunosc ca eram putin impresionata de abilitatie Sahiei. Bine inteles ca nu vroiam sa'i ceva rau altfel nu i'as mai fi zis nimic ci as fi muscat'o inainte sa isi dea seama ce i se intampla. -Imi place, te misti destul de bine. | |
|
| |
Sahia Ida MEMBRU
| Subject: Re: Sahia's room Sun Feb 07, 2010 12:47 pm | |
| -He-He, merci, zise Sahi rosind. -Haideti, asezati-va toate. Va aduc ceva de baut, mancat??intreba ea din nou si se indrepta spre bucatarie asteptand totusi raspunsul fetelor. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Sahia's room Sun Feb 07, 2010 1:11 pm | |
| -Eu as vrea cateva fursecuri si un suc. | |
|
| |
| Subject: Re: Sahia's room Sun Feb 07, 2010 9:36 pm | |
| | |
|
| |
Sahia Ida MEMBRU
| Subject: Re: Sahia's room Mon Feb 08, 2010 6:25 pm | |
| Sahia si duse in bucatarie. Deodata, prin hol zburau pahare, sticle cu suc de mure si portocale, o sticluta cu vin cu dedicatie, farfurii cu fursecuri, prajituri, etc., fara urma de om! Apoi , veni si Sahia si le directiona catre masa. Ele se asezara cuminti. -Numai asta aveam prin bucatarie, spuse ea. Deodata Sahia tresari: -Am uitat de ritualul de bun-venit al zeilor, sari ea putin ingrijorata, apoi fugi spre o camera mica, din capatul holului micului ei apartament. In 5 minute se intoarse cu 3 saculete: 1 galben, pentru barbie, care continea: - Spoiler:
pentru Misa, unul rosu, cu: - Spoiler:
- Spoiler:
si pentru Sanara unul verde, cu: - Spoiler:
OOC: scz, nu am timp sa caut alte poze. srry dak nu vad plac | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Sahia's room Mon Feb 08, 2010 7:12 pm | |
| Deschid saculetul si vad o brata de aur. -Mersi Sahia, e minunata. | |
|
| |
| Subject: Re: Sahia's room Tue Feb 09, 2010 2:20 pm | |
| | |
|
| |
Sahia Ida MEMBRU
| Subject: Re: Sahia's room Tue Feb 09, 2010 4:21 pm | |
| -Ma bucur ca va plac. Mai am ink cateva mii de bijuterii aici. Restul de cateva zeci de mii sunt in depozitul si atelierul meu. IUBESC sa fac haine si bijuterii! | |
|
| |
gummy bear MEMBRU
| Subject: Re: Sahia's room Tue Feb 09, 2010 6:34 pm | |
| -Merci mult....dar stii eu mai am cateva din creatiile tale, spun surazand usor. | |
|
| |
Sahia Ida MEMBRU
| Subject: Re: Sahia's room Tue Feb 09, 2010 8:13 pm | |
| -Da, stiu! Le-ai purtat? Iti mai plac?? intreba ea asezandu-se pe fotoliu langa celelalte fete.
ERa un cadru obisnuit. 4 adolescente adunate in jurul unei mese cu gustari, vorbind despre haine. Insa, daca te uitai la ele era putin ciudat: 2 dintre ele aveau aripi, una dintre ele avea colti si arata in genul punk&rock dimensiunea 3, si ultima avea un par foarte lung, o fatza perfecta si mici puncte sclipitoare iin jurul ei. Ciudat grup, ar spune oricine. | |
|
| |
gummy bear MEMBRU
| Subject: Re: Sahia's room Tue Feb 09, 2010 8:26 pm | |
| -Aham.... e mai mult gothic, gothic lolita s'ar putea spune, ma refer la stilul meu. Ii citisem gandurile, nu ma puteam abtine, adica puteam mintea e arma mea cea mai puternica, pot face orice cu mintea mea dar si a celor din jur, dar am zis ca nu strica, oricum si ea imi citise gandurile cand ne intalnisem prima data. | |
|
| |
Sahia Ida MEMBRU
| Subject: Re: Sahia's room Wed Feb 10, 2010 9:20 pm | |
| -Ma bucur!
Apoi, cand auzi cugetarile din capul Misei dadu ochii peste cap. "Sa stii ca aud tot ce gandesti!" ii transmise ea | |
|
| |
gummy bear MEMBRU
| Subject: Re: Sahia's room Thu Feb 11, 2010 9:08 pm | |
| -Asta era si idee, spun cu o voce rautacioasa, dar nu te bucura prea tare, nu vei descoperi niciun secret. Oricat ai incerca nu poti sa pantrunzi in acea parte a creierului meu unde pastrez toate secretele. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Sahia's room | |
| |
|
| |
| Sahia's room | |
|