Planeta Utopia
Planeta Utopia
Planeta Utopia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lasati imaginatia sa va poarte in zbor pe o planeta indepartata, o planeta a fanteziei unde veti intalni personaje de basm, animale mistice si unde totul este posibil

HomePortalSearchMemberlistRegisterLog in
Top posting users this month
RHM Tattoo
Sahia's room - Page 2 EmptySahia's room - Page 2 OIPSahia's room - Page 2 Empty 
Sujata
Saphire Helena
Sanara
Latest topics
» A halloween visit
Sahia's room - Page 2 Icon_minitimeToday at 11:01 am by Saphire Helena

» Berbec
Sahia's room - Page 2 Icon_minitimeToday at 10:57 am by RHM Tattoo

» Taur

» Gemeni

» Rac

» Leu
Sahia's room - Page 2 Icon_minitimeToday at 10:56 am by RHM Tattoo

» Fecioară

» Balanță

» Scorpion

Sahia's room

Go down 
4 posters
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
Sahia Ida
MEMBRU
MEMBRU
Sahia Ida

Sex Sex : Female
Mesaje Mesaje : 139
Kwan Kwan : 166
Varsta Varsta : 27
Localizare Localizare : Iasi

Sahia's room - Page 2 Empty
PostSubject: Sahia's room   Sahia's room - Page 2 Icon_minitimeWed Feb 03, 2010 10:13 pm

First topic message reminder :

Sahia a renuntam pentru o vreme la templu, la rang , la sevitori, sclipici, rochii si alb pentru o viata cat de cat apropiata de popor. Si-a facut rost de o camera in primul oras pentru a petrece ceva timp acolo.

Camera ei arata foarte normall, linistitor. Avea un dormitor mare, alb, cu un pat de doua persoane, un dressing , 1 canapea si un televizor. In dormitor se ajungea printr-un hol care detinea inca 3 usi: una pentru baie, care era mare, cu o cada de 2 metri patrati cu jacuzzi alb&albastra. O alta usa era folosita pentru a ajunge in bucatarie, mobilata cu dulapuri suspendate si tot tacamul [ca in dimensiunea 3-Terra]. A treia usa ducea intr-o camera dulap in care isi tinea noile haine si bijuterii, adegvate pentru un oras normal. Aici era si masa de lucru a ei , la care confectiona bijuterii. Pe ea erau insirate cateva diamante, rubine si safire si cam 300 grame de aur si argimt, odata cu cativa clesti.

Sahia se schimba din rochia ei alba de zeita, imediat dupa ce ajunse, in ceva ce nu mai purtase niciodata: PANTALONI, mai exact niste jeansi RUPTI , un tricou cu un imprimeu dragut si adidasi. Se simtea foarte ciudat.

-Daca m-ar vedea Misa acum.....

OOC: MISA te ast. sa postezi aici prima, dap?
Back to top Go down

AuthorMessage
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Name : George
Sex Sex : Male
Mesaje Mesaje : 32634
Kwan Kwan : 120032
Varsta Varsta : 38
Localizare Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului

Foaie de personaj
Hrana dragon Hrana dragon: 4

PostSubject: Re: Sahia's room   Sahia's room - Page 2 Icon_minitimeThu Feb 11, 2010 9:25 pm

-Intotdeauna m-am intrebat cum pot zeii sa faca fata la gandurile a miliarde de persoane. Am citit o legenda cum ca zeii pot auzi si vedea orice se petrece in dimensiunea a 3-a fara sa iasa macar din Olimp. Si vad ca puterea asta e valabila si pentru dimensiunea a 5-a. Deci cati am fi? 6 miliarde jumatate in dimensiunea a 3-a plus inca 308 miliarde jumate (aproximand ca fiecare specie de aici ar avea cam 30 sau 31 milarde), in dimensiunea a 5-a, deci cam 315 miliarde fiinte umane in total.

Sahia's room - Page 2 Sa110
Back to top Go down
https://fairy.forumgratuit.ro
Sahia Ida
MEMBRU
MEMBRU
Sahia Ida

Mesaje Mesaje : 139
Kwan Kwan : 166
Varsta Varsta : 27
Localizare Localizare : Iasi

PostSubject: Re: Sahia's room   Sahia's room - Page 2 Icon_minitimeFri Feb 12, 2010 5:36 pm

-Noi putem separa gandurile, le putem face sa taca pe toate deodata. Gandestete la un palat intreg cu miliarde de incamperi si am si miliarde de servitori. Cam asa e creierul nostru. Ne putem gandi la mai multe deodata. Si isa, pot accesa orice creier, nu ma subestima, dar ce sens ar avea? Sa te fac de ras?? EU nu as face asta! zise ea si isi dadu seama ca se daduse discret de gol

OOC: hehe Very Happy
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Sahia's room   Sahia's room - Page 2 Icon_minitimeFri Feb 12, 2010 8:12 pm

Si de exemplu daca o terta tersoana din dimensiunea a 3-a face ceva rau, sa luam de exemplu faptul ca ar fura, inseamna ca mai devreme sau mai tarziu tot ai afla, nu? chiar daca in momentul cand respectivul a facut fapta, erai ocupata cu altceva, nu?

OOC: nu am inteles in legatura cu ce s-a dat Sahia de gol.

Last edited by Sanara on Thu Feb 18, 2010 9:39 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
gummy bear
MEMBRU
MEMBRU
gummy bear

Mesaje Mesaje : 865
Kwan Kwan : 1740

PostSubject: Re: Sahia's room   Sahia's room - Page 2 Icon_minitimeFri Feb 12, 2010 9:42 pm

-E logic, e imposibil sa nu se mai gandeasca cel putin o data la faptul ca a furat sau in fine a facut ceva rau si, oricum totul ramane in mintea asa ca poti sa'i cauti prin ganduri si sa afli, ii spun Sanarei inaintea zeitei. Stii ce nu'mi place la voi zeii? intreb uitandu'ma la Sahia. Credeti ca puteti face orice si oricui, sunteti aroganti si dispretuitori si credeti ca totul va este permis. Ei bine nu e chiar asa, spun cu o voce rautacioasa. Primul vampir a fost creat de Hades si insasi Moartea e nemuritor si la fel de puternic ca un zeu. Eu am fost creata de el si am fost prima care i'a gustat vreodata sangele asa ca sunt aproape la fel de puternica. 500 de ani am invatat exersat si reusit cu siguranta sa'mi stapanesc mintea. Orice gand imi citesti poti sa o faci doar pentru ca mi'e prea lene sa'mi blochez fiecare gandisor fara importanta.
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Sahia's room   Sahia's room - Page 2 Icon_minitimeSun Mar 07, 2010 11:01 pm

-Ca tot veni vorba de creatie. Mie mi se pare interesant modul de inmultire a vampirilor. Faptul de a transforma oameni normali in vampiri. Si banuiesc ca asta e singurul mod, fiindca din punct de vedere biologic corpurile sunt moarte si sistemul reproducator e mort si el.

Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Sahia's room   Sahia's room - Page 2 Icon_minitime

Back to top Go down

Sahia's room
Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2