| Pregatiri de Pasti (special for Easter) | |
|
|
|
Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Pregatiri de Pasti (special for Easter) Tue Mar 30, 2010 2:46 pm | |
| Era Joia Mare si dormeam fara nici o grija cand intra Katrina in camera si ma trezeste. -Sanara, trezeste-te. Azi avem multe de facut.
Last edited by Sanara on Fri Jun 25, 2010 6:56 pm; edited 1 time in total | |
|
| |
Poison MEMBRU
Sex : Mesaje : 340 Kwan : 674
| Subject: Re: Pregatiri de Pasti (special for Easter) Tue Mar 30, 2010 6:46 pm | |
| Ma duc la Sanara : - Hai sa ne pregatim pentru Paste . | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Pregatiri de Pasti (special for Easter) Tue Mar 30, 2010 7:02 pm | |
| -A, buna Nemi! Sigur ca da. Cred ca matusile mele au lasat o lista pe frigider cu ceea ce trebuie cumparat si o alta pe masa cu ceea ce avem de facut. Deci sa mergem in bucatarie si sa vedem. | |
|
| |
Poison MEMBRU
| Subject: Re: Pregatiri de Pasti (special for Easter) Tue Mar 30, 2010 11:39 pm | |
| Intru in bucatarie si deschid frigiderul : - Da , avem de toate . | |
|
| |
Nurulniat Lowdusk MEMBRU
Sex : Mesaje : 676 Kwan : 1702 Varsta : 30 Localizare : Spain
| Subject: Re: Pregatiri de Pasti (special for Easter) Wed Mar 31, 2010 1:14 am | |
| Adormisem pe canapea dupa ce noaptea trecuta intrasem in casa franta nu mai ajunsesem in camera mea ci ma trantisem pe canapeaua din sufragerie, adormind. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Pregatiri de Pasti (special for Easter) Wed Mar 31, 2010 4:36 pm | |
| Tranzitez sufrageria ca sa iau de pe balcon o sticla de suc cu care sa insiropez tortul. Desi nu era ziua nimanui, aveam obiceiul ca si la sarbatorile mari precum Craciunul si Pastele sa pregatesc cate un tort. O vad pe Nuru insa ma hotarasc sa nu o deranjez dar trecand pe langa ea, o ating usor fara sa vreau cu una din aripile mele. | |
|
| |
Nurulniat Lowdusk MEMBRU
| Subject: Re: Pregatiri de Pasti (special for Easter) Wed Mar 31, 2010 10:31 pm | |
| Am simtit prin somn si din instinct o apuc de mana si o trag pe canapea punandu- ma deasupra acesteia - Huh? Sanara? Scuze... ce faci aici? Ma dau jos dupa ea. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Pregatiri de Pasti (special for Easter) Wed Mar 31, 2010 10:56 pm | |
| Nuru, vroiam doar sa iau niste sticle de suc de pe balcon. Scuze ca te-am atins fara intentie si ti-am deranjat somnul. | |
|
| |
Nurulniat Lowdusk MEMBRU
| Subject: Re: Pregatiri de Pasti (special for Easter) Thu Apr 01, 2010 2:54 am | |
| - Scuze eu, am avut un somn agitat, asa ca... intotdeauna tin guardia sus, chit ca dorm. | |
|
| |
Poison MEMBRU
| Subject: Re: Pregatiri de Pasti (special for Easter) Thu Apr 01, 2010 5:31 pm | |
| - Mai pregatim ceva . Suntem in Joia Mare ! | |
|
| |
Nurulniat Lowdusk MEMBRU
| Subject: Re: Pregatiri de Pasti (special for Easter) Fri Apr 02, 2010 2:32 am | |
| - Joia Mare? Ce e aia? E o zana? Intreb curioasa. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Pregatiri de Pasti (special for Easter) Fri Apr 02, 2010 10:22 am | |
| -Joia Mare este ultima zi de Joi dinaintea Pastelui. Voi elfii nu sarbatoriti Pastele, nu? Sau parca da? Am auzit cumva ca totusi este o sarbatoare si la voi in ziua de Duminica in care noi zanele sarbatorim Pastele, si orice razboaie a-ti avea se inceteaza pentru 24 de ore. E adevarat? | |
|
| |
Nurulniat Lowdusk MEMBRU
| Subject: Re: Pregatiri de Pasti (special for Easter) Mon Apr 05, 2010 6:06 pm | |
| - Da... insa la noi nu exista pastele. Si mai degraba.. ce este Pastele? | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Pregatiri de Pasti (special for Easter) Mon Apr 05, 2010 7:29 pm | |
| Oamenii din dimensiunea a 3-a sarbatoresc invierea lui Iisus Hristos, fiul lui Dumnezeu. Pentru ei este cea mai importanta sarbatoare a anului. Noi zanele sarbatorim venirea primaverii si revenirea la viata a naturii.
Last edited by Sanara on Fri Jun 25, 2010 6:57 pm; edited 1 time in total | |
|
| |
Nurulniat Lowdusk MEMBRU
| Subject: Re: Pregatiri de Pasti (special for Easter) Tue Apr 06, 2010 2:25 am | |
| - Aha... dar primavara a venit din Martie. Ma asez inapoi pe canapea - Succes cu pregatirile | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Pregatiri de Pasti (special for Easter) Tue Apr 06, 2010 2:58 am | |
| Stiu, dar e o sarbatoare care nu trebuie sa fie neaparat la inceputul anotimpului. E ca si atunci cand oamenii serbeaza mos Nicolae, Craciunul si Anul Nou iar noi zanele serbam Festivalul Iernii. Ei au doar 3 zile, noi avem 12 zile de sarbatoare. | |
|
| |
Nurulniat Lowdusk MEMBRU
| Subject: Re: Pregatiri de Pasti (special for Easter) Tue Apr 06, 2010 11:14 pm | |
| - Aha... inteleg. Succes, eu una nu voi face nimic. Distractie placuta. ^_^ | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Pregatiri de Pasti (special for Easter) Wed Apr 07, 2010 11:56 pm | |
| -Pai daca tot esti libera, poate vii la party-ul nostru. | |
|
| |
Nurulniat Lowdusk MEMBRU
| Subject: Re: Pregatiri de Pasti (special for Easter) Fri Apr 09, 2010 10:27 pm | |
| - Esti sigura? Vreau sa zic ca eu sunt elf, iar voi sunteti zane, si cum este petrecerea zanelor... | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Pregatiri de Pasti (special for Easter) Sat Apr 10, 2010 12:18 am | |
| -Da, sunt foarte sigura. Nu exista nicaieri o lege care sa interzica accesul elfilor sau altor rase. Avem voie sa invitam pe cine vrem. | |
|
| |
Nurulniat Lowdusk MEMBRU
| Subject: Re: Pregatiri de Pasti (special for Easter) Sat Apr 10, 2010 8:04 pm | |
| - Serios? Ma bucur, trebuie sa ne imbracam intr- un fe anume? | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Pregatiri de Pasti (special for Easter) Sat Apr 10, 2010 11:26 pm | |
| -Da, cu rochii de seara sau de petrecere ori de bal. Astea sunt cele trei variante, nu ramane decat sa alegi ce iti place mai mult. Iar daca nu ai pe acasa iti pot face eu rost. | |
|
| |
Nurulniat Lowdusk MEMBRU
| Subject: Re: Pregatiri de Pasti (special for Easter) Sun Apr 11, 2010 3:46 pm | |
| - Asa credeam si eu. Oftez. Cred ca o sa aleg cele de seara, o sa- i trimit veste lui mama, ea se pricepe la rochii, nu eu. Chem o pasare si ii spun mesajul meu, apoi ii dau drumul sa plece inspre taramul elfilor. - Pana diseara va fii inapoi cu rochia. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Pregatiri de Pasti (special for Easter) Sun Apr 11, 2010 6:11 pm | |
| -Petrecerea noastra va avea mai tarziu si o parte tematica, hawaiana. Va trebui sa ne schimbam imbracamintea. Pentru aceasta se va folosi o vraja iar rochiile noastre se vor transforma in fuste din vegetatie. | |
|
| |
Nurulniat Lowdusk MEMBRU
| Subject: Re: Pregatiri de Pasti (special for Easter) Wed Apr 14, 2010 9:41 pm | |
| - Serios? Si daca raman imbracata in rochie ce are? Eu nu stiu sa fac vraji. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Pregatiri de Pasti (special for Easter) | |
| |
|
| |
| Pregatiri de Pasti (special for Easter) | |
|