Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Printesa de weekend Mon Jun 11, 2012 10:01 am | |
| -Te vom spune mamei ca ne-ai luat puterile. Spuse cea mai mare dintre ele, amenintator. | |
|
| |
alexcrazygirl PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 13859 Kwan : 90000 Varsta : 27 Localizare : Calarasi
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: Printesa de weekend Mon Jun 11, 2012 10:16 am | |
| -Si ma doare undeva ca iti vei spune voi acum treceti si ajutati si voi dar prin munca. | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Printesa de weekend Mon Jun 11, 2012 10:34 am | |
| -Protestam. Spuse toate, incrucisandu-si mainile, incat palmele sa fie la subrate. | |
|
| |
| Subject: Re: Printesa de weekend Thu Mar 14, 2013 7:18 pm | |
| -Asa deci,protestati.Ei bine din momentul asta nici un sevitor din acest castel si mai precis nimeni nu are voie sa va mai ajute cu ceva.Daca va este foame va veti face singure de mancare,daca va trebuie ceva va trebui sa va duceti sa va luati singure si tot asa.Cum nu vreti sa ajutati la munca veti vedea cum traiesc oamenii ce nu dispun de magie si nu au servitori | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Printesa de weekend Thu Mar 14, 2013 9:02 pm | |
| Fiica cea mare a reginei o suna pe regina sa ii spuna ca o vrajitoare se ia de ele. Regina ma suna pe mine sa ma duc sa vad, ce se intampla. Desi regina vrajitoarelor era vrajitoare, atat fiicele cat si servitoarele erau zane, deoarece avea o gena in ADN care o condamna ca orice copil de parte feminina ar fi nascut, sa iasa zana. Eu deja eram la palat si observ haosul in palat. -Ei bine eu am o idee si mai buna. Nu doar ca vor munci ca un om normal prin munca sa vada cum este, dar le voi face asfel incat sa le fie si mai greu de realizat lucrurile. Spun eu si apoi scot un pistol cu potiunea micsorarii. Era o altfel de potiunea micsorarii care nu necesita bauta. Toate ajung la dimensiunea unor papusi Barbie. -Ei bine acum veti spala si veti freca cu periuta de dinti. Veti strange haosul si mizeria creata. Aveti timp pana diseara la ora stingerii. In caz canu terminati, va voi aduna pe toate, si va voi inchide intr-o lada in are a fost un set de papusi si va voi dona la un centru de plasament ca papusi pentru copii orfani.
| |
|
| |
| Subject: Re: Printesa de weekend Thu Mar 14, 2013 9:08 pm | |
| -Nu stiam ca poti fi atat de rea Sanara | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Printesa de weekend Thu Mar 14, 2013 9:10 pm | |
| -La nevoie sunt rautacioasa. Nu cred ca pot fi numita rea fiindca nu ucid. | |
|
| |
| Subject: Re: Printesa de weekend Thu Mar 14, 2013 10:06 pm | |
| -Rea in sensul ca asta e un fel de pedeapsa pe care nu ar da-o cea mai buna si indulgenta persoana | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Printesa de weekend Thu Mar 14, 2013 10:11 pm | |
| -Mda, dar eu doar le-am micsorat. Restul e doar amenintare. Nu cred ca le-as da pe post de papusi cuiva. | |
|
| |
| Subject: Re: Printesa de weekend Fri Mar 15, 2013 7:51 pm | |
| -Nici macar eu nu as face asta si m-au enervat destul de mult,dar aceasta amenintare cred ca ar putea convinge pe oricine | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Printesa de weekend Fri Mar 15, 2013 9:20 pm | |
| -Asta asa e. Spun eu. Apoi toate se apucara de curatenie. O ridic in mana pe printesa cea mai mica. -Stii pentru tine am un serviciu mai bun. O sa fac o baie in cada cu multa spuna. Vreau ca eu sa ma relaxez in cada cu spuma, sa stau in apa cu spuma pana la gat si tu sa te plimbi pe corpul meu si sa ma speli. | |
|
| |
| Subject: Re: Printesa de weekend Fri Mar 15, 2013 9:36 pm | |
| -Cred ca va dura ceva timp toata chestia asta | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Printesa de weekend Fri Mar 15, 2013 10:05 pm | |
| -Da, va dura. Cred ca le va lua o zi intreaga sa curete tot palatul la dimensiunile la care sunt. Iar printesa cea mica sa ma spele pe mine, ii va lua intre 3 si 5 ore. Dar va fi placuta senzatia ca ea sa se plimbe pe pieptul meu printre spuma, in timp ce eu stau scufundata in apa cu spuma pana la gat, si sa frece in timp ce se plimba pe pieptul meu. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Printesa de weekend | |
| |
|
| |
| Printesa de weekend | |
|