Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Defileul Dragonului Mon Oct 19, 2009 3:22 pm | |
| Un defileu prin care trece un drum de munte ce asigura legatura intre Tara de Piatra si Tinutul piticilor verzi | |
|
Venom PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1996 Kwan : 4230 Localizare : fairy land
| Subject: Re: Defileul Dragonului Wed Nov 03, 2021 5:01 pm | |
| Amara:
Imi placeau drumetiile asa ca alesesem acest drum de munte care asigura legatura intre doua taramuri diferite. Aveam un rucsac in spate cu provizii si mergeam pe jos. Pentru cineva fara abilitatile mele drumul acesta trebuia facut cu multe popasuri, dar nu era si cazul meu. | |
|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Defileul Dragonului Fri Nov 05, 2021 8:10 pm | |
| Pe drumul respectiv aparura de curand niste indicatoare scrisa intr-un dialect de runa care se vedea ca e dialectul trolilor. Indicatoarele anuntau taxe de pod si taxa de vama. Desi Fairytopia recunostea cele doua taramuri ca fiind regiuni ale Fairytopiei, cu trecere libera, se pare ca trolii din Tara de Piatra isi instalasera o regiune autonoma cucerind o parte din teritoriul Fairytopiei si blocand accesul liber catre Tinutul Piticilor Verzi. | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: Defileul Dragonului | |
| |
|