magic-nature MEMBRU
Sex : Mesaje : 940 Kwan : 2509 Varsta : 24 Localizare : in pergamentul mitologiei
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: lucruri ciudate din viata voastra Sat Oct 29, 2011 10:32 pm | |
| bine,bine..eu incep cu ce mia venit sa fac(1)astazi la ora 22:22 din nu stiu ce motiv am inceput sa urlu la luna plina(am urlat ca un lup).(2)Intr-o zi cand ma jucam cu mingea prin curtea casei mele la tara am dat mingea atat de tare incat a sarit departe iar apoi a aterizat pe acoperisul casei vecinului,a alunecat pana a cazut intrun copac,din copac a alunecat pe o scandura pusa orizontal de copac,sa rostogolit pe iarba pana a dat peste cainele vecinului care a aruncato direct la noi in curte.(3)Am iesit afara in spatele blocului si mam intalnit cu o prietena si iam zis cun cuvant inventat si a inceput sa culeaga orice era rosu:papucii mei,un mar de la colega mea care tocmai trecea pe acolo,o sticla rosie,coronita verisoarei mele mai mici Adina si mia zmuls o parte din bluza.Am mers acasa cu bluza sfasiata prin parti(4)Eram in casa si beam ceai cand am varsat pe covor.Nu stiam ce sa fac asa ca mam apucat sa vad unde era ud si cand am pus mana a inceput sa ieasa foc din covor.Si acum am covorul gaurit,lam dus la tara si iam spus mamei ca a cazut ceaiul fierbinte pe el.
Last edited by magic-nature on Sat May 19, 2012 5:44 pm; edited 1 time in total (Reason for editing : A trebuit sa mai adaug ceva) | |
|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: lucruri ciudate din viata voastra Wed May 30, 2012 9:42 am | |
| -Oare ce material o fi fost covorul de s-a aprins asa? Si eu am varsat ceai cald da nu mi s-a aprins covorul. Bun, cel mai ciudat a fost faza a 2-a, fix ca in desene. nu credeam ca se poate intampla si in realitate Acum sa spun ceva ciudat din viata mea: Acum 2 ani sa 3 ani prin luna febrarie, drum plin de zapada. masinile abia mai inaintau. Ma urcasem in microbuz in Centrul Orasului ca sa merg pana la Gara ca era un ger de crapau pietrele si nu suportam sa merg pe jos foarte mult. Avusesem treabal a posta din Centru si apoi sa merg la bunici. De la Gara, se traverseaza un pod si mai e putin de mers pana la bunici. Pleaca microbuzul si face vreo 3 statii si ramane gol, doar cu mine. Cand ajunge langa fosta mea scoala se intepeneste in intersectie in zapada. Era doar soferul si cu mine. Si sa ma vezi apoi impingand microbuzul Soferul tinea o mana pe volan si una pe portiera si eu il impingeam din spate ma intreb oare cum de am avut putere sa imping un ditamai microbuzul sa treaca un sul de zapada care ii acoperise rotile pe jumate. | |
|