Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Craiasa zapezii, vitezomana Wed Jan 25, 2012 12:57 am | |
| Somata in mod repetat sa se opreasca, dupa ce a fost surprinsa circuland neregulamentar in orasul Metropolis, Craiasa Zapezii, a fost impuscata cu gloante din impulsuri magice pe care evident ea a reusit sa le transforme in turturi dupa care s-a facut nevazuta. Potrivit oamenilor legii a elfilor, suspecta circula cu peste 110 km la ora in momentul in care a fost interpelata de agentii de circulatie, acestia banuind ca necunoscuta a baut sau a consumat medicamente care ar putea-o impiedica sa opereze utilaje grele. "Conform regulamentului, am somat verbal suspecta de trei ori sa se predea dupa care am executat foc in plan vertical apoi orizontal. Vazand ca incearca sa fuga am urmarit-o pret de doua strazi dupa care din cauza conditiilor meteorologice am fost obligati sa ne retragem la o unitate de alimentatie publica pentru a consuma produse calde pe baza de cofeina si produse de patiserie cu mac si susan," a declarat pentru Mitul de Dimineata, agent Bernard Critza comisar al elfilor, care a reusit in timpul schimbului de focuri sa avarieze nu mai putin de 4 masini, una dintre ele fiind chiar masina Politiei. In opinia purtatorului de cuvant al Politiei Capitalei suspecta a parasit deja orasul insa ea va fi gasita si readusa in Metropolis in cel mai scurt timp, politia organizand filtre si sporturi de iarna in acest scop. | |
|