|
Top posting users this month | |
Latest topics | » BerbecYesterday at 10:48 pm by RHM Tattoo» TaurYesterday at 10:47 pm by RHM Tattoo» Gemeni Yesterday at 10:47 pm by RHM Tattoo» RacYesterday at 10:47 pm by RHM Tattoo» LeuYesterday at 10:46 pm by RHM Tattoo» Fecioară Yesterday at 10:46 pm by RHM Tattoo» Balanță Yesterday at 10:46 pm by RHM Tattoo» Scorpion Yesterday at 10:46 pm by RHM Tattoo» SăgeatătorYesterday at 10:45 pm by RHM Tattoo |
|
Author | Message |
---|
Vizitator Guest
| Subject: Re: Iluzionism in direct Mon Oct 29, 2012 7:06 pm | |
| |
| | | Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Iluzionism in direct Fri Nov 16, 2012 4:42 pm | |
| -Vrei sa iti mai arat un mic truc de iluzionism? | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Iluzionism in direct Fri Nov 16, 2012 5:31 pm | |
| |
| | | Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Iluzionism in direct Sat Nov 17, 2012 9:43 am | |
| -Bine. Spun eu si iau din buzunar o batista pe care o bag in sutien si apoi rostesc un cuvant magic si imi bag mana in decolteu si apoi cand o scot, din decolteul meu iesira un stol de porumbei albi. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Iluzionism in direct Sat Nov 17, 2012 2:59 pm | |
| Katherine incepu sa aplaude vesela. |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Iluzionism in direct Sun Nov 18, 2012 8:17 am | |
| Ma bucur ca ti-a placut magia mea. Acum inca un truc. Spun eu si o ating cu mana pe cap, mormaind cateva cuvinte magice. -Acum incearca sa iti sufli nasul si gandseste-te la o balena. Spun eu. Apoi scot o oglinda si i-o pun in fata. Abia asteptam efectul magic de balena. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Iluzionism in direct Sun Nov 18, 2012 12:06 pm | |
| - Ai uitat ca sunt vampir? Nici trucurile iluzioniste nu functioneaza asupra mea. Mie niciodata nu-mi curge nasul. |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Iluzionism in direct Sat Nov 24, 2012 4:19 pm | |
| -Nu, nu am uitat. Dar nu trebuie sa iti curga nasul. Uite. Eu singura o pot face si fara sa imi curga nasul. Spun eu punandu-mi 2 degete la nas si concentrandu-ma la elementul apa si la balena, Prin varful capului meu incepand sa iasa un jet de apa. -Pacat ca pe vampiri nu poate merge nici macar iluziile nu doar magia. Chestia era ca totul depindea de elementul meu apa si de autosugestia supusa concentrarii. De fpat apa iesea tot din mainile mele doar ca era creata iluzia ca ar iesi din alta parte. | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Iluzionism in direct | |
| |
| | | | Iluzionism in direct | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |
|