Author | Message |
---|
Vizitator Guest
| Subject: Re: Iluzionism in direct Sun Aug 19, 2012 12:16 pm | |
| - Si acum ce doresti sa faci ? Alt numar sau altceva? |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Iluzionism in direct Sun Aug 19, 2012 2:34 pm | |
| -Acestea au fost numerele din reprezentatia mea. Acum sa merg si eu la un restaurant si apoi la un hotel. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Iluzionism in direct Sun Aug 19, 2012 11:56 pm | |
| - De ce la un hotel, nu ai unde sa stai? |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Iluzionism in direct Mon Aug 20, 2012 12:31 pm | |
| -A, ba da, dar o vedeta ar trebui sa steala un hotel macar o noapte. Apropo, inainte de numarul cu trenul, ai ratat doar 2 numere dar care le-a ratat si Cristina, oricum nu erau prea importante intrucat le face orice iluzionist. Scosul iepurelui din joben si schimbarea trupului asistentului cu al asistentei. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Iluzionism in direct Mon Aug 20, 2012 3:11 pm | |
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Iluzionism in direct Mon Aug 20, 2012 4:16 pm | |
| -Dar uite, pentru ca sunt draguta o sa iti mai fac si doar pentru tine, un numar. Dar de data aceasta, e un numar de magie adevarata. Ai sa imi dai si mie ceva de culoare rosie? | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Iluzionism in direct Mon Aug 20, 2012 10:45 pm | |
| - Aaaa... o batista alba care a devenit rosie de la sange e buna? |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Iluzionism in direct Tue Aug 21, 2012 9:51 am | |
| -Imi trebuie un material rosu din fabrica. Dar daca nu ai asa ceva., o sa vad ce pot face cu batista pe care o ai. Spun eu luand-o in mana si apoi somoiogind-o si in curand o scot din pumn, batista devenind de acelasi rosu aprins care ar fi fost ca si iesita din fabrica. -Si uite ca am batista care imi trebuie. Acum inca o magie. Spun eu si prind un fluture oarecare care zbura in jur, de aripioare, apoi il acopar cu batista rosie, Si il lovesc cu baghea de 3 ori, usurel, rostind o vraja. In fata noastra, fluturele invelit in batista se transforma in Katrina imbracata cu o rochie rosie. -Hei, Sanara, ce caut eu aici? Intreba ea usor ametita si derutata. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Iluzionism in direct Tue Aug 21, 2012 7:17 pm | |
| - Ce tare, aplauda Kat incantata. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Iluzionism in direct Tue Aug 21, 2012 9:24 pm | |
| -Eu te-am adus aici prin magie ca sa ii fac prietenei mele o demonstratie de magie. Si acum te voi trimite inapoi acasa. O leg apoi la oci pe Katrina cu o esarfa verde pe care o aveam la mine si ii dau sa bea din potiunea micsorarii. Dupa aceea o iau in palma si imi inchid pumnul pe care il acopar cu esarfa cu care o legasem la ochi pe Katrina si rostesc o vraja apoi desfac pumnul si ii arat lui Katherine palmele goale. -Sa stii ca acasa a ajuns la dimensiuni normale. Ii spun eu. -Iar rochia aceasta o las rochie sau o transform inapoi in batista? | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Iluzionism in direct Tue Aug 21, 2012 9:26 pm | |
| - Rochii am o gramada in schimb batista imi trebuie sa ma sterg de sange dupa ce ma hranesc. M-a molipsit Leloush cu chestia asta. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Iluzionism in direct Tue Aug 21, 2012 9:29 pm | |
| -Bine atunci. Si iti voi mai arata atunci un mic truc. Spun eu si ma imbrac cu rochia dupa care rostesc o vraja iar rochia deveni inapoi batista iar eu eram prinsa in materialul batistei. Eram inchisa in batista. Era ca si cum batista era lipita din doua parti de panza iar eu eram micsorata si prinsa intre ele. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Iluzionism in direct Tue Aug 21, 2012 9:31 pm | |
| Katherine o privii atenta fara sa zica ceva. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Iluzionism in direct Tue Aug 21, 2012 10:01 pm | |
| -Ei bine acum impatureste batista ca pe un plic si asteapta 2 minute apoi deschide plicul si vei vedea magia. Spun eu. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Iluzionism in direct Tue Aug 21, 2012 10:21 pm | |
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Iluzionism in direct Tue Aug 21, 2012 10:25 pm | |
| Cand deschise batista ca pe un plic, eu sar din ea si apoi imi recapat dimensiunile normale. -Surprinsa? | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Iluzionism in direct Tue Aug 21, 2012 10:26 pm | |
| - Un pic, zambeste ea frumos. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Iluzionism in direct Wed Aug 22, 2012 9:54 am | |
| -Si acum hai sa mergem spre un mic hotel. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Iluzionism in direct Thu Aug 23, 2012 3:22 pm | |
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Iluzionism in direct Thu Aug 23, 2012 10:56 pm | |
| Ma indrept spre un hotel. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Iluzionism in direct Sun Aug 26, 2012 8:41 pm | |
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Iluzionism in direct Mon Sep 03, 2012 9:32 am | |
| Ma opresc in dreptul unui hotel ce arata ca o vila cu 3 etaje. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Iluzionism in direct Mon Sep 03, 2012 2:23 pm | |
| - Dragut, murmura printre buze vampirita. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Iluzionism in direct Tue Sep 04, 2012 8:27 am | |
| -Ma bucur ca iti place. Ne vom caza aici. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Iluzionism in direct Tue Sep 04, 2012 4:12 pm | |
| |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Iluzionism in direct | |