Author | Message |
---|
gummy bear MEMBRU
Sex : Mesaje : 865 Kwan : 1740
| Subject: Re: Prin aceasta lume Wed Dec 30, 2009 11:09 pm | |
| Il privesc atetnta pe Hades si inantez pana la jumatatea salei asa cum ne-a spus Sanara. | |
|
| |
Akary MEMBRU
Sex : Mesaje : 249 Kwan : 335 Localizare : When is the devil
| Subject: Re: Prin aceasta lume Wed Dec 30, 2009 11:11 pm | |
| Nu am ascultat si m-am dus mai in fata insa chiar atenta: -Uhm,pai....n ustiam d eunde sa incep ins asimteam ca ne inconjoara o aura demonica puternica. -Deci tu ar trebui sa fi Hades... | |
|
| |
gummy bear MEMBRU
| Subject: Re: Prin aceasta lume Wed Dec 30, 2009 11:15 pm | |
| -Uhm....Akary... "Bah da' ce bine arata Hades asta, la fel de bine ca ultima data" imi spun in gand | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Prin aceasta lume Wed Dec 30, 2009 11:17 pm | |
| -Intunecimea ta, am venit sa iti aduc acest plic. Spun eu intinzandu-l si dandu-i drumul. Hades ridica mana si plicul pluti in aer pana in mana lui. | |
|
| |
Akary MEMBRU
| Subject: Re: Prin aceasta lume Wed Dec 30, 2009 11:20 pm | |
| L-am analizat privindu-l din cap pana in picioare -Deschide-l!Nu l-am deschid deloc doar mi s-a spus sa ti-l inmanez...pana il citesti: -Deci...am cateva intrebari de pus H:-Spune,zise pe un ton jos si rece -Poate ca o sa te enerveze dar ar fi bine sa imi spui adevarul este adevarat cum ca ai fi avut o scurta perioada cu o vampirita? H: -Da si care-i problema?de ce vrei sa intrebi asta?,zise arogant ridicand in spranceana | |
|
| |
gummy bear MEMBRU
| Subject: Re: Prin aceasta lume Wed Dec 30, 2009 11:57 pm | |
| "Hm....si la fel de arogant..." imi spun in gand privindu-l tacuta in continuare. | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Prin aceasta lume Wed Dec 30, 2009 11:59 pm | |
| -Asteptam cu emotie sa vad ce se va intampla in continuare. -Sper ca e ceva important si nu am batut atata drum de pomana. | |
|
| |
gummy bear MEMBRU
| Subject: Re: Prin aceasta lume Thu Dec 31, 2009 12:03 am | |
| -Hm...Sanara, chiar nu te-ai uitat sa vezi ce era in plic? o intreb in soapta pe zana. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Prin aceasta lume Thu Dec 31, 2009 12:05 am | |
| -Nu. Noi zanele nu violam corespondenta. | |
|
| |
Akary MEMBRU
| Subject: Re: Prin aceasta lume Thu Dec 31, 2009 12:10 am | |
| H:- De unde ai facut rost de informatiile astea?,intreba-se Hades surpins insa rastiindu-se -Calmeaza-te pot face rost de ce doresc in ziua de astazi...spune-mi doar daca e adevarat sau...nu,ultimul cuvand l-am spus cu destula tristete deja imaginandu-m ica am mers degebea atata drum. H:-Poate ca intr-adevar este chiar fiica mea ,imposibil refuz sa cred una ca asta! -Uite ce este atat de greu sa recunosti?!Am impresia c aincepi sa presupui ceva insa nu stiu ce....deci spune adevarul!,am zis ridicand tonul dupa care acesta se rasti-se asupra mea. -Nimeni n uridica tonul la mine!,dupa care ma izbi-se de perete acesta fisurandu-se chiar dramandu-se catva -A..au...nici macar nu m-a atins cu mana oare chair atat de puternic este?,dupa care m-am ridicat | |
|
| |
gummy bear MEMBRU
| Subject: Re: Prin aceasta lume Thu Dec 31, 2009 12:17 am | |
| -Hades, stii nu trebuie sa ne arati cat de puternic esti, stiam deja. spun eu pe un ton calm si batjocoritor in acelasi timp. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Prin aceasta lume Thu Dec 31, 2009 12:19 am | |
| Vroiam sa intervin insa considerasem ca nu e chiar momentul oportun. Insa pe furis aruncasem o vraja asupra lui Akary ca sa ii vindec durerile. | |
|
| |
gummy bear MEMBRU
| Subject: Re: Prin aceasta lume Thu Dec 31, 2009 12:25 am | |
| -Misa, tot cu gura mare ai ramas. imi spune zeul -A mai crescut, sa stii. Dar m-ai jignit, de ce nu m-ai recunoscut de cum am intrat in sala? -Nu intinde coarda! tuna dintr-o data. -Nu intind coarda, doar verific daca e destul de intinsa. spun pe un ton calm. Stiu ca ai probleme cu nervii si vroiam doar sa te ajut. "Sanara, vindec-o mai repede si hai sa plecam." ii transmit telepatic zanei. -Doar pentru ca am un gen de respect pentru stapanul tau asta nu inseamna ca ai voie sa ma jignesti. spune Hades pe un ton amenintator. -Imi pare rau, nu am avut intentia sa te jignesc. las capul in jos si ma uit cu coada ochiului la cele 2 fete. | |
|
| |
Akary MEMBRU
| Subject: Re: Prin aceasta lume Thu Dec 31, 2009 12:26 am | |
| -Mersi mult Sanara!Stiu ca-i mana ta,chiar asa nu e nevoie sa ne luptam intelegi?nu pricep de ce nu vrei sa recunosti...orice-ar fi cred ca asta-i adevarul!Vrei sa ti-o descriu pe mama?Prea bine este semi-vampir,are parul blond si ochii rosii precum culoarea cuartului rosiatic am adus special poza ca sa te convingi priveste-o si spune-mi apoi: https://2img.net/h/oi50.tinypic.com/2u78t1d.png,Hades lua-se poza se vedea pe chipul sau caci cunoaste femeia din poza H:-...este intr-adevar ea,as recunoaste-o oriunde,puterea demonica ii mai slabi-se -Misa,nu-l asculta ! Dar il stai de mai demult?!De ce n uai spus nimic?,i-am transmis telepatic apoi indreptandu-mi privirea catre HAdes -Deci iti aduci aminte de ea?,Hades ma privi pentru cateva clipe | |
|
| |
gummy bear MEMBRU
| Subject: Re: Prin aceasta lume Thu Dec 31, 2009 12:31 am | |
| -Avem nevoie de raspuns si plecam, nu ne face placere sa fim aici. | |
|
| |
Akary MEMBRU
| Subject: Re: Prin aceasta lume Thu Dec 31, 2009 12:37 am | |
| H:-Deci chiar intr-adevar tu esti....,zise acesta la randul sau catre mine vocea nemaifiind atat de rete si amentintaoare precum era al inceput. -Este adevarat...tata,am spus usurata totodata lacrimand putin apoi trecandu-mi. H:-Da este...,peste cateva secunde m-am dus langa el pe tron imbratisandu-l la fel si el dupa care imi revenisem ca nu-m ista in fire sa plang si nici sa fiu cu dulcegariile. -Am asa multe intrebari,daca tu esti regele intunericului...atunci eu.... H:-Da Akary,tu esti printesa intunericului. -Si...atunci cu mama mea cum ramane?poate ca odata te vei gandi sa o vizitezi in dimensiunea a 3 a,insa ai grija cum iti faci aparitia...s-ar bucura enorm sa te revada dupa atata timp!Sti mi-ar placea sa raman aici... | |
|
| |
gummy bear MEMBRU
| Subject: Re: Prin aceasta lume Thu Dec 31, 2009 12:40 am | |
| -Oh, terminati cu dulcegariile....sau va lasam aici si noi plecam? spun zambind incantata de idee. Sigur aveti multe sa va spuneti! | |
|
| |
Akary MEMBRU
| Subject: Re: Prin aceasta lume Thu Dec 31, 2009 12:42 am | |
| Observandu-i reactia Misei: -Sigur ca da!,i-am spus zambind -Puteti sa mergeti dar mai ramaneti ca tot va ajung din urma,am zis apoi imbratisandu-le pe amandoua si ranjind prosteste -De mine nu scapati voi folosi teleportarea sa ajung ,am zis facand-o pe fericita | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Prin aceasta lume Thu Dec 31, 2009 12:46 am | |
| -Poate ca tie ti-ar place sa rami aici, Akary, dar o anumita zana ar vrea sa fii impreuna cu ea. Si stii bine ca zanele nu prea vin pe aici decat foarte rar. Spun eu. -Dar desigur, te asteptam. Spun eu cand o auzisem ca spune ca putem pleca dar ne va ajunge din urma. | |
|
| |
gummy bear MEMBRU
| Subject: Re: Prin aceasta lume Thu Dec 31, 2009 12:48 am | |
| -A! Am o intrebare..pentru asta am venit. Inaltimea voastra, domina voastra, intunecimea voastra, spun pe un ton ironic...Hades, a ajuns cumva cineva, stii bine la cine ma refer, pe la tine? -Da! imi raspunde scurt -Da!?...inseamna ca...ca e mort.... spun cu o voce trista si las capul in jos. Multumesc...pentru informatie. Mergem Sanara? intreb cu aceeasi voce trista.A spus ca ne prinde din ruma. | |
|
| |
Akary MEMBRU
| Subject: Re: Prin aceasta lume Thu Dec 31, 2009 12:50 am | |
| H:-E in regula Akary du-te impreuna cu ele si aici vei putea veni cand doresti vei fi binevenita oricand!Helheim-ul iti apartine de azi. -Yeey ce misto!Deci o sa vin cand te-astepti mai putin,dupa care imi luasem adio de la Hades -Apropo multumesc mult pentru tot le-am zis luandu-le de gat pe amandoua. Apoi vazand-o pe Misa trista: -Cine?! | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Prin aceasta lume Thu Dec 31, 2009 12:54 am | |
| -Sigur, dar am esi eu o intrebare. Apoi imi indrept privirea catre Hades, -Mai exista vreo alta iesire, vreo scurtatura, ca sa nu mai batem din nou acelasi drum chinuitor pe care am venit? -Da, mai exista. Luati-o pe usa din spate, si tineti minte: orice a-ti auzit, orice s-ar intampla, nu intoarce-ti capul sa priviti inapoi. Spuse Hades. -Haide, sa mergem. O sa fie o experienta la fel de placuta ca pana acum. Spun eu chicotind. Deja gandindu-ma la diavolii care vor face tot posibilul sa ne faca sa intoarcem capul inapoi sa privim in urma. | |
|
| |
gummy bear MEMBRU
| Subject: Re: Prin aceasta lume Thu Dec 31, 2009 12:55 am | |
| -Cineva....cineva. drag si important.... Dar sa nu stricam momentul, ti-ai gasit tatal si asta e cel mai important. spun incercand sa par mai vesele decat eram. | |
|
| |
Akary MEMBRU
| Subject: Re: Prin aceasta lume Thu Dec 31, 2009 1:00 am | |
| -Misa,nu te preface nu iti merge cu mine spune-ne te rog ,avem dreptul sa stim!,intre timp Hades dadu-se ordine peste tot cine sunt defapt si sa nu se atinga diavolii nici macar de un fir din capul nostru. | |
|
| |
gummy bear MEMBRU
| Subject: Re: Prin aceasta lume Thu Dec 31, 2009 1:04 am | |
| -Cine va da dreptul sa stiti? spun oarecum amuzata. -Era...era un om....si tineam mult la el....prea mult pentru cat ar fi permis unui vampir....asa ca am plecat de langa regele vampirilor, care m-a transfosmat in vampir si care a avut grija de mine...si ar fi vrut mai mult. Pentru asta am fost pedepsita....dar se pare ca nu numai eu... | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Prin aceasta lume | |
| |
|
| |
| Prin aceasta lume | |
|