Planeta Utopia
Planeta Utopia
Planeta Utopia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lasati imaginatia sa va poarte in zbor pe o planeta indepartata, o planeta a fanteziei unde veti intalni personaje de basm, animale mistice si unde totul este posibil

HomePortalSearchMemberlistRegisterLog in
Top posting users this month
RHM Tattoo
Prin aceasta lume - Page 5 EmptyPrin aceasta lume - Page 5 OIPPrin aceasta lume - Page 5 Empty 
Sujata
Prin aceasta lume - Page 5 EmptyPrin aceasta lume - Page 5 OIPPrin aceasta lume - Page 5 Empty 
Saphire Helena
Sanara
Latest topics
» A halloween visit
Prin aceasta lume - Page 5 Icon_minitimeToday at 11:01 am by Saphire Helena

» Berbec
Prin aceasta lume - Page 5 Icon_minitimeToday at 10:57 am by RHM Tattoo

» Taur

» Gemeni

» Rac

» Leu
Prin aceasta lume - Page 5 Icon_minitimeToday at 10:56 am by RHM Tattoo

» Fecioară

» Balanță

» Scorpion

Prin aceasta lume

Go down 
+2
Sanara
Poison
6 posters
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9 ... 14  Next
AuthorMessage
Poison
MEMBRU
MEMBRU
Poison

Sex Sex : Female
Mesaje Mesaje : 340
Kwan Kwan : 674

Prin aceasta lume - Page 5 Empty
PostSubject: Prin aceasta lume   Prin aceasta lume - Page 5 Icon_minitimeThu Nov 12, 2009 6:03 pm

First topic message reminder :

Imi plac fantomnele ce e drept . Ma uit in jur si este ceata , totul negru iar vantul bate tare de parca ar fi niste fantome . Cu ajutorul fortei mele : sa pot face orice cu apa , o iau si o beau deoarece imi este sete .
Copacii parca sunt niste monstrii si imi dau senzatia ca aproape cad pe mine .

Prin aceasta lume - Page 5 I_love_myself_better_than_you_by_i_am_sara_kthxbye-d3ed8c8

As I know memory , yeah .

Prin aceasta lume - Page 5 Red_angry_birds_stamp_by_dynamicability-d3l9xyw

http://allgirls.forumgratuit.ro

Back to top Go down
http://allgirls.forumgratuit.ro

AuthorMessage
gummy bear
MEMBRU
MEMBRU
gummy bear

Mesaje Mesaje : 865
Kwan Kwan : 1740

PostSubject: Re: Prin aceasta lume   Prin aceasta lume - Page 5 Icon_minitimeWed Dec 30, 2009 11:09 pm

Il privesc atetnta pe Hades si inantez pana la jumatatea salei asa cum ne-a spus Sanara.
Back to top Go down
Akary
MEMBRU
MEMBRU
Akary

Mesaje Mesaje : 249
Kwan Kwan : 335
Localizare Localizare : When is the devil

PostSubject: Re: Prin aceasta lume   Prin aceasta lume - Page 5 Icon_minitimeWed Dec 30, 2009 11:11 pm

Nu am ascultat si m-am dus mai in fata insa chiar atenta:
-Uhm,pai....n ustiam d eunde sa incep ins asimteam ca ne inconjoara o aura demonica puternica.
-Deci tu ar trebui sa fi Hades...
Back to top Go down
http://comunity-anime.wikiforum.ro/
gummy bear
MEMBRU
MEMBRU
gummy bear

PostSubject: Re: Prin aceasta lume   Prin aceasta lume - Page 5 Icon_minitimeWed Dec 30, 2009 11:15 pm

-Uhm....Akary...
"Bah da' ce bine arata Hades asta, la fel de bine ca ultima data" imi spun in gand
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Name : George
Sex Sex : Male
Mesaje Mesaje : 32634
Kwan Kwan : 120032
Varsta Varsta : 38
Localizare Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului

Foaie de personaj
Hrana dragon Hrana dragon: 4

PostSubject: Re: Prin aceasta lume   Prin aceasta lume - Page 5 Icon_minitimeWed Dec 30, 2009 11:17 pm

-Intunecimea ta, am venit sa iti aduc acest plic. Spun eu intinzandu-l si dandu-i drumul. Hades ridica mana si plicul pluti in aer pana in mana lui.

Prin aceasta lume - Page 5 Sa110
Back to top Go down
https://fairy.forumgratuit.ro
Akary
MEMBRU
MEMBRU
Akary

PostSubject: Re: Prin aceasta lume   Prin aceasta lume - Page 5 Icon_minitimeWed Dec 30, 2009 11:20 pm

L-am analizat privindu-l din cap pana in picioare
-Deschide-l!Nu l-am deschid deloc doar mi s-a spus sa ti-l inmanez...pana il citesti:
-Deci...am cateva intrebari de pus
H:-Spune,zise pe un ton jos si rece
-Poate ca o sa te enerveze dar ar fi bine sa imi spui adevarul este adevarat cum ca ai fi avut o scurta perioada cu o vampirita?
H: -Da si care-i problema?de ce vrei sa intrebi asta?,zise arogant ridicand in spranceana
Back to top Go down
gummy bear
MEMBRU
MEMBRU
gummy bear

PostSubject: Re: Prin aceasta lume   Prin aceasta lume - Page 5 Icon_minitimeWed Dec 30, 2009 11:57 pm

"Hm....si la fel de arogant..." imi spun in gand privindu-l tacuta in continuare.
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Prin aceasta lume   Prin aceasta lume - Page 5 Icon_minitimeWed Dec 30, 2009 11:59 pm

-Asteptam cu emotie sa vad ce se va intampla in continuare.
-Sper ca e ceva important si nu am batut atata drum de pomana.

Back to top Go down
gummy bear
MEMBRU
MEMBRU
gummy bear

PostSubject: Re: Prin aceasta lume   Prin aceasta lume - Page 5 Icon_minitimeThu Dec 31, 2009 12:03 am

-Hm...Sanara, chiar nu te-ai uitat sa vezi ce era in plic? o intreb in soapta pe zana.
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Prin aceasta lume   Prin aceasta lume - Page 5 Icon_minitimeThu Dec 31, 2009 12:05 am

-Nu. Noi zanele nu violam corespondenta.

Back to top Go down
Akary
MEMBRU
MEMBRU
Akary

PostSubject: Re: Prin aceasta lume   Prin aceasta lume - Page 5 Icon_minitimeThu Dec 31, 2009 12:10 am

H:- De unde ai facut rost de informatiile astea?,intreba-se Hades surpins insa rastiindu-se
-Calmeaza-te pot face rost de ce doresc in ziua de astazi...spune-mi doar daca e adevarat sau...nu,ultimul cuvand l-am spus cu destula tristete deja imaginandu-m ica am mers degebea atata drum.
H:-Poate ca intr-adevar este chiar fiica mea ,imposibil refuz sa cred una ca asta!
-Uite ce este atat de greu sa recunosti?!Am impresia c aincepi sa presupui ceva insa nu stiu ce....deci spune adevarul!,am zis ridicand tonul dupa care acesta se rasti-se asupra mea.
-Nimeni n uridica tonul la mine!,dupa care ma izbi-se de perete acesta fisurandu-se chiar dramandu-se catva
-A..au...nici macar nu m-a atins cu mana oare chair atat de puternic este?,dupa care m-am ridicat
Back to top Go down
gummy bear
MEMBRU
MEMBRU
gummy bear

PostSubject: Re: Prin aceasta lume   Prin aceasta lume - Page 5 Icon_minitimeThu Dec 31, 2009 12:17 am

-Hades, stii nu trebuie sa ne arati cat de puternic esti, stiam deja. spun eu pe un ton calm si batjocoritor in acelasi timp.
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Prin aceasta lume   Prin aceasta lume - Page 5 Icon_minitimeThu Dec 31, 2009 12:19 am

Vroiam sa intervin insa considerasem ca nu e chiar momentul oportun. Insa pe furis aruncasem o vraja asupra lui Akary ca sa ii vindec durerile.

Back to top Go down
gummy bear
MEMBRU
MEMBRU
gummy bear

PostSubject: Re: Prin aceasta lume   Prin aceasta lume - Page 5 Icon_minitimeThu Dec 31, 2009 12:25 am

-Misa, tot cu gura mare ai ramas. imi spune zeul
-A mai crescut, sa stii. Dar m-ai jignit, de ce nu m-ai recunoscut de cum am intrat in sala?
-Nu intinde coarda! tuna dintr-o data.
-Nu intind coarda, doar verific daca e destul de intinsa. spun pe un ton calm. Stiu ca ai probleme cu nervii si vroiam doar sa te ajut.
"Sanara, vindec-o mai repede si hai sa plecam." ii transmit telepatic zanei.
-Doar pentru ca am un gen de respect pentru stapanul tau asta nu inseamna ca ai voie sa ma jignesti. spune Hades pe un ton amenintator.
-Imi pare rau, nu am avut intentia sa te jignesc. las capul in jos si ma uit cu coada ochiului la cele 2 fete.
Back to top Go down
Akary
MEMBRU
MEMBRU
Akary

PostSubject: Re: Prin aceasta lume   Prin aceasta lume - Page 5 Icon_minitimeThu Dec 31, 2009 12:26 am

-Mersi mult Sanara!Stiu ca-i mana ta,chiar asa nu e nevoie sa ne luptam intelegi?nu pricep de ce nu vrei sa recunosti...orice-ar fi cred ca asta-i adevarul!Vrei sa ti-o descriu pe mama?Prea bine este semi-vampir,are parul blond si ochii rosii precum culoarea cuartului rosiatic am adus special poza ca sa te convingi priveste-o si spune-mi apoi: https://2img.net/h/oi50.tinypic.com/2u78t1d.png
,Hades lua-se poza se vedea pe chipul sau caci cunoaste femeia din poza
H:-...este intr-adevar ea,as recunoaste-o oriunde,puterea demonica ii mai slabi-se
-Misa,nu-l asculta ! Dar il stai de mai demult?!De ce n uai spus nimic?,i-am transmis telepatic apoi indreptandu-mi privirea catre HAdes
-Deci iti aduci aminte de ea?,Hades ma privi pentru cateva clipe
Back to top Go down
gummy bear
MEMBRU
MEMBRU
gummy bear

PostSubject: Re: Prin aceasta lume   Prin aceasta lume - Page 5 Icon_minitimeThu Dec 31, 2009 12:31 am

-Avem nevoie de raspuns si plecam, nu ne face placere sa fim aici.
Back to top Go down
Akary
MEMBRU
MEMBRU
Akary

PostSubject: Re: Prin aceasta lume   Prin aceasta lume - Page 5 Icon_minitimeThu Dec 31, 2009 12:37 am

H:-Deci chiar intr-adevar tu esti....,zise acesta la randul sau catre mine vocea nemaifiind atat de rete si amentintaoare precum era al inceput.
-Este adevarat...tata,am spus usurata totodata lacrimand putin apoi trecandu-mi.
H:-Da este...,peste cateva secunde m-am dus langa el pe tron imbratisandu-l la fel si el dupa care imi revenisem ca nu-m ista in fire sa plang si nici sa fiu cu dulcegariile.
-Am asa multe intrebari,daca tu esti regele intunericului...atunci eu....
H:-Da Akary,tu esti printesa intunericului.
-Si...atunci cu mama mea cum ramane?poate ca odata te vei gandi sa o vizitezi in dimensiunea a 3 a,insa ai grija cum iti faci aparitia...s-ar bucura enorm sa te revada dupa atata timp!Sti mi-ar placea sa raman aici...
Back to top Go down
gummy bear
MEMBRU
MEMBRU
gummy bear

PostSubject: Re: Prin aceasta lume   Prin aceasta lume - Page 5 Icon_minitimeThu Dec 31, 2009 12:40 am

-Oh, terminati cu dulcegariile....sau va lasam aici si noi plecam? spun zambind incantata de idee. Sigur aveti multe sa va spuneti!
Back to top Go down
Akary
MEMBRU
MEMBRU
Akary

PostSubject: Re: Prin aceasta lume   Prin aceasta lume - Page 5 Icon_minitimeThu Dec 31, 2009 12:42 am

Observandu-i reactia Misei:
-Sigur ca da!,i-am spus zambind
-Puteti sa mergeti dar mai ramaneti ca tot va ajung din urma,am zis apoi imbratisandu-le pe amandoua si ranjind prosteste
-De mine nu scapati voi folosi teleportarea sa ajung ,am zis facand-o pe fericita
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Prin aceasta lume   Prin aceasta lume - Page 5 Icon_minitimeThu Dec 31, 2009 12:46 am

-Poate ca tie ti-ar place sa rami aici, Akary, dar o anumita zana ar vrea sa fii impreuna cu ea. Si stii bine ca zanele nu prea vin pe aici decat foarte rar. Spun eu.
-Dar desigur, te asteptam. Spun eu cand o auzisem ca spune ca putem pleca dar ne va ajunge din urma.

Back to top Go down
gummy bear
MEMBRU
MEMBRU
gummy bear

PostSubject: Re: Prin aceasta lume   Prin aceasta lume - Page 5 Icon_minitimeThu Dec 31, 2009 12:48 am

-A! Am o intrebare..pentru asta am venit. Inaltimea voastra, domina voastra, intunecimea voastra, spun pe un ton ironic...Hades, a ajuns cumva cineva, stii bine la cine ma refer, pe la tine?
-Da! imi raspunde scurt
-Da!?...inseamna ca...ca e mort.... spun cu o voce trista si las capul in jos. Multumesc...pentru informatie. Mergem Sanara? intreb cu aceeasi voce trista.A spus ca ne prinde din ruma.
Back to top Go down
Akary
MEMBRU
MEMBRU
Akary

PostSubject: Re: Prin aceasta lume   Prin aceasta lume - Page 5 Icon_minitimeThu Dec 31, 2009 12:50 am

H:-E in regula Akary du-te impreuna cu ele si aici vei putea veni cand doresti vei fi binevenita oricand!Helheim-ul iti apartine de azi.
-Yeey ce misto!Deci o sa vin cand te-astepti mai putin,dupa care imi luasem adio de la Hades
-Apropo multumesc mult pentru tot le-am zis luandu-le de gat pe amandoua.
Apoi vazand-o pe Misa trista:
-Cine?!
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Prin aceasta lume   Prin aceasta lume - Page 5 Icon_minitimeThu Dec 31, 2009 12:54 am

-Sigur, dar am esi eu o intrebare.
Apoi imi indrept privirea catre Hades,
-Mai exista vreo alta iesire, vreo scurtatura, ca sa nu mai batem din nou acelasi drum chinuitor pe care am venit?
-Da, mai exista. Luati-o pe usa din spate, si tineti minte: orice a-ti auzit, orice s-ar intampla, nu intoarce-ti capul sa priviti inapoi. Spuse Hades.
-Haide, sa mergem. O sa fie o experienta la fel de placuta ca pana acum. Spun eu chicotind. Deja gandindu-ma la diavolii care vor face tot posibilul sa ne faca sa intoarcem capul inapoi sa privim in urma.

Back to top Go down
gummy bear
MEMBRU
MEMBRU
gummy bear

PostSubject: Re: Prin aceasta lume   Prin aceasta lume - Page 5 Icon_minitimeThu Dec 31, 2009 12:55 am

-Cineva....cineva. drag si important.... Dar sa nu stricam momentul, ti-ai gasit tatal si asta e cel mai important. spun incercand sa par mai vesele decat eram.
Back to top Go down
Akary
MEMBRU
MEMBRU
Akary

PostSubject: Re: Prin aceasta lume   Prin aceasta lume - Page 5 Icon_minitimeThu Dec 31, 2009 1:00 am

-Misa,nu te preface nu iti merge cu mine spune-ne te rog ,avem dreptul sa stim!,intre timp Hades dadu-se ordine peste tot cine sunt defapt si sa nu se atinga diavolii nici macar de un fir din capul nostru.
Back to top Go down
gummy bear
MEMBRU
MEMBRU
gummy bear

PostSubject: Re: Prin aceasta lume   Prin aceasta lume - Page 5 Icon_minitimeThu Dec 31, 2009 1:04 am

-Cine va da dreptul sa stiti? spun oarecum amuzata.
-Era...era un om....si tineam mult la el....prea mult pentru cat ar fi permis unui vampir....asa ca am plecat de langa regele vampirilor, care m-a transfosmat in vampir si care a avut grija de mine...si ar fi vrut mai mult. Pentru asta am fost pedepsita....dar se pare ca nu numai eu...
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Prin aceasta lume   Prin aceasta lume - Page 5 Icon_minitime

Back to top Go down

Prin aceasta lume
Back to top 
Page 5 of 14Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9 ... 14  Next