|
Top posting users this month | |
Latest topics | » BerbecYesterday at 12:33 pm by RHM Tattoo» TaurYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» Gemeni Yesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» RacYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» LeuYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» Fecioară Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» Balanță Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» Scorpion Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» SăgeatătorYesterday at 12:30 pm by RHM Tattoo |
|
Author | Message |
---|
magic-nature MEMBRU
Sex : Mesaje : 940 Kwan : 2509 Varsta : 24 Localizare : in pergamentul mitologiei
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: Cupidon in actiune Tue May 29, 2012 8:18 pm | |
| -Putin...chiar m-ai inspaimantat cand ai inceput sa razi. | |
| | | Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Cupidon in actiune Tue May 29, 2012 8:35 pm | |
| -Inca nu stiu ce sunt, dar am vrut sa te sperii. Si chiar daca as afla ca sunt iela, tot am ramane prietene. Dar ma bucur ca am reusit sa te sperii. Imi place sa fac farse.
Last edited by Sanara on Tue May 29, 2012 10:50 pm; edited 1 time in total | |
| | | magic-nature MEMBRU
Sex : Mesaje : 940 Kwan : 2509 Varsta : 24 Localizare : in pergamentul mitologiei
| Subject: Re: Cupidon in actiune Tue May 29, 2012 10:47 pm | |
| -Bun venit soro,in orasul sperieturii!Si mie imi place sa sperii lumea. | |
| | | Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Cupidon in actiune Tue May 29, 2012 10:59 pm | |
| -Am o idee. Ce ar fi sa o sperii pe sora mea? Planul ar fi unul mai ciudat sa zic. Sa iti dau sa bei o potiune care te va micsora si iti va mai da in plus inca 2 brate si 2 picioare. Si o carapace mica maro. Te voi lega cu ata de un picior si cand vine sora mea, te voi arunca in decolteul ei. Apoi fiindca vei fi legata cu ata, te voi lua repede. Asta va fi asa doar cat sa o fac p sora mea sa danseze de frica sa nu fie muscata de un paianjen. Spun eu chicotind. | |
| Subject: Re: Cupidon in actiune Fri Jun 01, 2012 12:26 am | |
| | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Cupidon in actiune Fri Jun 01, 2012 12:38 am | |
| O sun pe sora mea. Din fericire avea timp liber sa vina casa ne distram. -Va veni. Va ajunge aici in jumatate de ora. Spun eu facand un semn aparan o sticluta de potiune pe care i-o dau. Sticluta era cat degetul mare de la mana. -Bea-o pe toata dintr-o singura inghititura. | |
| Subject: Re: Cupidon in actiune Fri Jun 01, 2012 12:40 am | |
| -Sper sa fie mai buna decat zeama aia de varza de mai de mult. Spun si o beau pe toata. | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Cupidon in actiune Fri Jun 01, 2012 3:36 pm | |
| -Ei, ce gust are? O intreb eu. in curand Xinta avea cate 2 picioare si 2 maini in plus si incepu sa se micsoreze pana la dimensiunile unui paianjen. | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Cupidon in actiune | |
| |
| | | | Cupidon in actiune | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |
|