Author | Message |
---|
magic-nature MEMBRU
Sex : Mesaje : 940 Kwan : 2509 Varsta : 24 Localizare : in pergamentul mitologiei
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: Make me wanna die Mon May 28, 2012 11:57 pm | |
| -Adu-l in fata mea si sa vedem care ucide mai mult,eu sau pricajitul ala?. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Make me wanna die Tue May 29, 2012 12:00 am | |
| - N-am avut onoarea sa-l intalnesc, rase Katherine euforica. |
|
| |
magic-nature MEMBRU
Sex : Mesaje : 940 Kwan : 2509 Varsta : 24 Localizare : in pergamentul mitologiei
| Subject: Re: Make me wanna die Tue May 29, 2012 12:01 am | |
| -Oricum,mosul ala nu mar putea invinge la aproape nimic.Si daca incearca sa faca asta,demonii mei vor fi incantati sa-l cunoasca. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Make me wanna die Tue May 29, 2012 12:06 am | |
| - Ai demoni care-ti fac pe plac ? Dragut. Eu am de partea mea cateva vrajitoare batrane si destul de puternice, isi aduse ea aminte de ele ca fapt divers. |
|
| |
magic-nature MEMBRU
| Subject: Re: Make me wanna die Tue May 29, 2012 12:09 am | |
| -Nu,nu am ca si prieteni.In mine sunt inchisi 2 demoni,plus inca unul care il am din nastere,cred,fac trei.Ma pot transforma in oricare numai cand sunt extrem de nervoasa sau sufar in urma unui incident de moarte.Mai ales la nervii extremi.Atunci vine "sfarsitul lumii". Apoi incep sa rad. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Make me wanna die Tue May 29, 2012 12:10 am | |
| - Dragut, surase Katherine, dupa care isi tuguie jucausa buzele rosiatice. |
|
| |
magic-nature MEMBRU
| Subject: Re: Make me wanna die Tue May 29, 2012 12:13 am | |
| -Nu te intrebi cum de am ajuns tocmai la geamul tau,noaptea? | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Make me wanna die Tue May 29, 2012 12:14 am | |
| - Nu neaparat, daca nu vrei sa-mi spui nu ma deranjeaza, ridica Katerina din umeri. |
|
| |
magic-nature MEMBRU
| Subject: Re: Make me wanna die Tue May 29, 2012 12:16 am | |
| -Iti spun,ca sa te informez.Paii,pana sa ajung la geamul tau m-am luat la bataie cu un demon si apoi am plecat linistita langa un copac,am vazut lumina aprinsa la geam si nu am stiut cine era,asa ca am vrut sa vad cine e,si uite ca am dat peste tine. Spun apoi zambesc. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Make me wanna die Tue May 29, 2012 12:18 am | |
| - Inteleg. Si de ce n-ai omorat demonul? intreba curioasa, privind-o fix cu ochii sai rosii ca iadul. |
|
| |
magic-nature MEMBRU
| Subject: Re: Make me wanna die Tue May 29, 2012 12:19 am | |
| -Pai,nu am avut chef,m-am plictisit dupe bataie,si am plecat. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Make me wanna die Tue May 29, 2012 12:21 am | |
| - Eu nu prea ma iau la bataie cu demonii, ma inteleg destul de bine cu ei, ridica usor din umeri, dandu-si o suvita dupa ureche. |
|
| |
magic-nature MEMBRU
| Subject: Re: Make me wanna die Tue May 29, 2012 12:22 am | |
| -Nu m-am luat la bataie degeaba,m-a plesnit peste fund cand era in forma lui de om,in timp ce ma plimbam prin parcul din apropiere. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Make me wanna die Tue May 29, 2012 12:26 am | |
| - Nu e ceva asa de grav, era suficienta o palma, isi dadu ea cu parerea. |
|
| |
magic-nature MEMBRU
| Subject: Re: Make me wanna die Tue May 29, 2012 12:38 am | |
| -Pentru mine e grav,plus ca nu nu suport perversitatile si plus ca am deja prieten. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Make me wanna die Tue May 29, 2012 12:39 am | |
| - Ah, da, acum inteleg, sopti Katerina si vocea ei paru severe din cauza accentului nemtesc. Oh, prieten, de cand n-am mai avut unul, murmura ea nostalgica. |
|
| |
magic-nature MEMBRU
| Subject: Re: Make me wanna die Tue May 29, 2012 12:41 am | |
| -Eu nu am avut niciodata,el e primul.Si il iubesc enorm.Dar destul despre asta,acum,spunemi,ce cauta cadavrul ala aici?Ti-a fost foame? | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Make me wanna die Tue May 29, 2012 12:47 am | |
| - Da, am luat cina, spuse pe un ton normal, avand o aura inocenta. |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Make me wanna die Tue May 29, 2012 8:14 am | |
| Cobor si eu din camera mea de la ultimul etaj al palatului, auzind voci. intru in camera din care se auzeau voci. Aprind lumina in camera. -Buna, fetelor. Ce faceti? | |
|
| |
magic-nature MEMBRU
| Subject: Re: Make me wanna die Tue May 29, 2012 9:07 am | |
| -Hei Sanara!Vorbeam cu noua venita.Tu ce faci? | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Make me wanna die Tue May 29, 2012 12:12 pm | |
| -Stateam in camera mea si citeam o carte si am auzit voci asa ca am venit aici. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Make me wanna die Tue May 29, 2012 5:39 pm | |
| Katherine se stramba si inchise ochii pe jumate cand se aprinse lumina. - Poti stinge lumina, te rog? intreaba acoperindu-si cu mana ochii, |
|
| |
magic-nature MEMBRU
| Subject: Re: Make me wanna die Tue May 29, 2012 5:52 pm | |
| | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Make me wanna die Tue May 29, 2012 5:54 pm | |
| - Nu, nu-mi place, nu-mi face bine la ochi, mormaieste Katerina nemultumita. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Make me wanna die Tue May 29, 2012 5:58 pm | |
| Sting lumina. -Aha, un vampir. Dar credeam ca ii afecteaza numai lumina naturala nu si cea artificiala. -Ei bine domnisoara vampir, acum ma pot razbuna pe neamul vampiresc. Spun eu si imi scot bagheta magica indreptand-o spre ea. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Make me wanna die | |
| |
|
| |
| Make me wanna die | |
|