Author | Message |
---|
Vizitator Guest
| Subject: Re: Make me wanna die Tue May 29, 2012 6:01 pm | |
| Katherine ridica o spranceana amuzata, trecandu-si relaxata o mana prin parul matasos. - Te rog, tu chiar crezi ca poti omori sau chiar rani un vampir batran de mii de ani cu magia? Asta chiar e amuzat! rase ea lasandu-si capul pe spate. |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Make me wanna die Tue May 29, 2012 6:22 pm | |
| -Dar cine a zis ca as vrea sa te ranesc sau sa te omor? Nu, nu vreau asta. Vreau doar sa ma razbun in stilul meu. Spun eu si din bagheta mea iesi aparent un liliac care isi lua zborul inspre Ketherine insa o lovi in fata, transformandu-se in frisca. Era de fapt un tort liliac care o lovise in plin la fel cum clovnii de la circ se lovesc cu placinte. A uite si un buletin facut special pentru tine. Spun eu dandu-i un buletin in forma de cruce. -Uite si un banc: Din ce beau vampirii bauturile preferate? R:Din eprubete pentru analize de sânge... -Sa stii nu am nimic personal cu tine ci cu intreg neamul vampiresc fiindca atunci cand eram mica, un vampir m-a speriat de nu am mai putut dormi o saptamana intraga. Ii spun eu. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Make me wanna die Tue May 29, 2012 6:24 pm | |
| - Si de ce nu te razbuni pe vampirul respectiv? Si zi mersi ca doar te-a speriat si nu te-a omorat... spuse pe o voce acra si pocnind din degete disparu atat frisca, cat si crucea.
Last edited by Anne Marie. on Tue May 29, 2012 6:30 pm; edited 1 time in total |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Make me wanna die Tue May 29, 2012 6:27 pm | |
| OOC: Ai vrut sa scrii: Si zi mersi ca doar te-a speriat si nu te-a omorat.. Sau ai vrut sa scrii: Si zi mersi ca doar te-a speriat si nu te-am omorat..
BIC:
Deci recunosti ca tu ai fost acel vampir care m-ai speriat atunci? Sau macar stii cine a fost respectivul? Din cate stiu vampirii se cunosc toti intre ei. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Make me wanna die Tue May 29, 2012 6:31 pm | |
| OOC: pardon, "te-a" am vrut sa scriu !
BIC:
- Nu eu te-am speriat si nici nu stiu cine a facut-o. Intr-adevar cunosc majoritatea vampirilor, dar nu sunt umbra lor sa stiu absolut tot ce fac. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Make me wanna die Tue May 29, 2012 6:36 pm | |
| -Ei bine, poate o sa il prind pe respectivul intr-o zi. Acum ce zici sa ne impacam? Ii spun eu. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Make me wanna die Tue May 29, 2012 6:41 pm | |
| - Nici n-am considerat asta a fi o cearta, raspunde Katerina pe vocea sa melodioasa. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Make me wanna die Tue May 29, 2012 6:44 pm | |
| -Deci nu te superi prea repede sa inteleg. Atunci e bine. Spun eu. A si sa stii ca ai o voce asa de melodioasa incat nu ai zice ca ai mai mult de 18 ani. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Make me wanna die Tue May 29, 2012 6:45 pm | |
| - Cand eram mica ma suparam repede, dar a trecut muuult timp de atunci, am invatat sa fiu rabdatoare... si multumesc. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Make me wanna die Tue May 29, 2012 7:12 pm | |
| -Aha. Ma bucur ca poti fi rabdatoare. Eu am o reticenta fata de vampiri, la inceput. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Make me wanna die Tue May 29, 2012 7:14 pm | |
| - Nu suntem toti la fel, murmura Katherine usor ganditoare. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Make me wanna die Tue May 29, 2012 7:21 pm | |
| -Atunci e bine. Apropo tu ucizi doar animale sau si fiinte din specii umane? | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Make me wanna die Tue May 29, 2012 7:23 pm | |
| Ochii Katerinei lucira usor in semi obscuritatea camerei si isi trecu limba printre buze. - Nu ma hranesc deloc cu animale, doar cu sange uman... |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Make me wanna die Tue May 29, 2012 7:26 pm | |
| -Si te referi doar la oamenii de pe Terra sau si de la fiinte umane din Utopia, cum suntem noi zanele, sau cum sunt vrajitorii, elfii, sirenele, etc? | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Make me wanna die Tue May 29, 2012 7:29 pm | |
| - Doar la oamenii de pe Terra, raspunse sec, indepartandu-si suvitele buclucase ce-i intrau in ochi. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Make me wanna die Tue May 29, 2012 7:30 pm | |
| -Atunci e bine ca nu te vei lega si de sangele meu. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Make me wanna die Tue May 29, 2012 7:34 pm | |
| - Nu, n-o voi face, spune pe o voce linistita, uitandu-se pentru o clipa la cerul intunecat. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Make me wanna die Tue May 29, 2012 7:54 pm | |
| -Si care faza a lunii iti place cel mai mult? | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Make me wanna die Tue May 29, 2012 7:59 pm | |
| - Luna plina, raspunde imediat, cu ochii inca atintiti spre fereastra. De ce-ntrebi? |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Make me wanna die Tue May 29, 2012 8:00 pm | |
| -De curiozitate. Si mie imi place tot luna plina. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Make me wanna die Tue May 29, 2012 8:01 pm | |
| - Mhm, am priceput, sopti si afisa un zambet frumos pe buzele sangerii. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Make me wanna die Tue May 29, 2012 8:04 pm | |
| -Si ai vreo ocupatie, vreo meserie? | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Make me wanna die Tue May 29, 2012 8:08 pm | |
| - Cant la pian si am din cand in cand concerte si castig destul de multi bani, nu stiu daca sa-i spun neparat meserie, raspunse pe vocea sa catifelata, clipind repetitiv.Tu? |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Make me wanna die Tue May 29, 2012 8:46 pm | |
| -Eu sunt colectoare. Zbor din floare in floare. Strang nectar, polen, seva si zahar din flori si le dau apoi altor zane care le transporta la fabrici pentru a face o potiune speciala. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Make me wanna die Tue May 29, 2012 8:47 pm | |
| - Ca un fel de albina? intreba Katherine rasucindu-si o suvita pe deget. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Make me wanna die | |
| |
|
| |