Top posting users this month | |
Latest topics | » A halloween visit Today at 11:01 am by Saphire Helena» BerbecToday at 10:57 am by RHM Tattoo» TaurToday at 10:57 am by RHM Tattoo» Gemeni Today at 10:57 am by RHM Tattoo» RacToday at 10:57 am by RHM Tattoo» LeuToday at 10:56 am by RHM Tattoo» Fecioară Today at 10:56 am by RHM Tattoo» Balanță Today at 10:56 am by RHM Tattoo» Scorpion Today at 10:56 am by RHM Tattoo |
|
Author | Message |
---|
Vizitator Guest
| Subject: Re: Here in the darkness, I know my side Mon Jul 16, 2012 11:12 pm | |
| - Ba te vor asculta fiindca nu i-am dresat, nu stiu sa dresez dragoni ca nu-s de la circ. |
| | | Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Here in the darkness, I know my side Mon Jul 16, 2012 11:37 pm | |
| Mosul ii arunca o privire urata apoi se intoarse la treburile lui. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Here in the darkness, I know my side Mon Jul 16, 2012 11:42 pm | |
| "Ahh, ce dobitoooooc!!" gandi ea si se abtinu sa nu-si dea ochii peste cap. |
| | | Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Here in the darkness, I know my side Tue Jul 17, 2012 11:28 am | |
| El vroi sa ii citeasca gandurile dar fiind asa de batran nu mai reusea nici sa ii citeasca bine gandurile. Gandurile ei le auzea ca pe niste orbe enite din foarte mare departare,desi nu ii despartea decat peretii unei camere. in plus nu mai putea face nici diferenta intre ganduri si vorbe. -Ai spus ceva? O intreba el. ocea lui suna batrana si ragusita si chiar incepu sa tuseasca si sa e planga de bolile batranetii. Sintindu-se prea singur, eni inapoi in camera ei si ii spuse: -Stii, eu am aproape 4000 de ani. Am trecut prin foarte multe, dar se pare ca un singur lucru nu am reusit sa il realizez. Apoi cu vocea sa batrana si ragusita, care dadea impresia unui mos pe duca, ii povesti, o poveste cam plictisitoare, despre viata lui.
| |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Here in the darkness, I know my side Tue Jul 17, 2012 11:58 am | |
| "Oh, nu..." isi spuse in sinea ei cand bosorogul incepu sa-i povesteasca cine stie ce tampenii, dar se prefacu atenta. |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Here in the darkness, I know my side Tue Jul 17, 2012 12:09 pm | |
| Dupa asta, mosul se duce sa se culce, lasand in grija ei, intreg palatul si laboratorul.
Last edited by Sanara on Tue Jul 17, 2012 2:30 pm; edited 1 time in total | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Here in the darkness, I know my side Tue Jul 17, 2012 12:17 pm | |
| Incerca s-o contacteze telapatic pe Sanara. |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Here in the darkness, I know my side Tue Jul 17, 2012 1:28 pm | |
| Imi dau seama ca Katrina ma contacta telepatic si atunci una din antenele mele de fluture care semana cu un fir de par mi-o inalt si apoi ii raspund: -Alo!, Katrina, da te aud. Gandesc eu apoi chicotesc. Eu o auzeam pe Katrina ca si cum as fi vorbit cu ea la telefon, ca si cum as fi avut un microtelefon implantat in ureche.
| |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Here in the darkness, I know my side Tue Jul 17, 2012 1:45 pm | |
| " Am stat aici o zi intreaga cu mosul asta tacanit, pot spune ca e dus cu pluta, dar sincera sa fiu nu pare sa aibe nevoie de ajutorul tau... sigur te-a mintit!" ii spune Katherine telepatic. |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Here in the darkness, I know my side Tue Jul 17, 2012 4:51 pm | |
| -Multumesc ca mi-ai confirmat banuiala. Spun eu. Intre timp un pui de dragon intra si se zbenguia prin laborator. Si ciordi o hartiuta de pe masa. Era o reteta de potiune. Unul din ingrediente era si 7 litri de sange de zana, practic tot sangele unei singure zane. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Here in the darkness, I know my side Tue Jul 17, 2012 4:53 pm | |
| Katherine nici nu-l observa pe dragon, fiind prinsa in convorbire. "Ce fac acum, mai stau sau plec?" |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Here in the darkness, I know my side Wed Jul 18, 2012 1:23 pm | |
| -Vei mai sta doar o ora. Acum va trebui sa mai prepari o potiune simpla si sa imi cumperi de la farmacie niste medicamente. Eu sunt prea batran sa mai merg pana in oras. Si daca tot mergi in oras, ei scoate pensia de la bancomat. Spuse el, dandu-i un card. Apoi ii spuse sa caute ea hartiuta cu pin-ul ca nu mai stie unde a pus-o. Insa tocmai atunci puiul de dragon ii lzasase hartia la picioare lui Katherine. Chiar pe verso-ul foii cu reteta era PIN-ul cardului. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Here in the darkness, I know my side Wed Jul 18, 2012 1:37 pm | |
| - Ah, desigur, zambeste ea fals luand hartia. Iese din castel rasufland usurat si arunca si hartia si cardul. Isi facuse treaba, Sanara stia ca mosul o mintise deci nu mai trebuia sa fie asistenta lui Maltazar. Se teleporta inapoi la Sanara si Leloush. A fost ooooribiiiiiiiil, spune ea sarind in bratele lui Leloush care o priveste uimit. |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Here in the darkness, I know my side Wed Jul 18, 2012 4:05 pm | |
| -Cat de oribil? Intreb eu curioasa. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Here in the darkness, I know my side Wed Jul 18, 2012 4:25 pm | |
| - Foarte. M-a pus sa fac tot felul de lucruri inutile si tampite, cum ar fi sa pilesc unghiile dragonilor. Dar cel mai rau cand m-a pus sa fac un test idiot a facut o vraja sa ma vada goala. - Il omor, se intuneca Leloush la fata si se ridica, dar Katherine il impinge inapoi pe canapea. - Easy boy! |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Here in the darkness, I know my side Thu Jul 19, 2012 9:23 am | |
| -Lasa ca va veni momentul sa il ucidem. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Here in the darkness, I know my side Thu Jul 19, 2012 3:42 pm | |
| - O voi face cu cea mai mare placere. |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Here in the darkness, I know my side Thu Jul 19, 2012 7:54 pm | |
| -Ar trebui sa ne facem un plan mai reusit. Eu si Cristina am avut ceva planuri dar au esuat. Ar trebui sa gandim unul mai maret si mai bine. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Here in the darkness, I know my side Thu Jul 19, 2012 7:56 pm | |
| - Mi se pare destul de simplu, ma duc la el si ii frang gatul, apoi il rup in mii de bucatele si le dau foc. |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Here in the darkness, I know my side Fri Jul 20, 2012 7:19 am | |
| -Ar fi facut-o si Cristina daca era asa simplu. Un vrajitor nu poate fi ucis asa simplu. pe langa faptul ca e destul de atent si puternic in lupta corp la corp, el nu poate muri usor. Se pare ca e un vrajitor din acela puternic care are o inima magica ce ii da puterea magiei, care e de fpat o perla ascunsa pe undea. Pana nu e distrusa acea sursa de magie a lui, nu poatefi ucis simplu si usor. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Here in the darkness, I know my side Fri Jul 20, 2012 3:09 pm | |
| - Atunci imi bag mana in pieptul lui si-i scot perluta, marai el. Katherine isi stranse buzlele cand auzi. |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Here in the darkness, I know my side Fri Jul 20, 2012 4:07 pm | |
| -Nu o tine in piept. De multe ori sursa magiei unui vrajitor poate fi ascunsa peste mari si tari de castelul lui, poate fi in adancuri, poate fi oriunde, in orice colt al planetei. Imi aduc aminte de o legendda care spunea de un rajitor ce a traiat acum catea mii de ani, avea o astfel de perla ascunsa intr-o scoica care la randul ei era ascunsa intr-un ou de aur, care era inghitit intreg de un Minotaur si care era imposbil de digerat de catre minotaur. Acel vrajitor a traiat astfel mii de ani, pana cand un tanar print ajutat de o sirena care a hipnotizat minotaurul, a reusit sa scoata perla si perla respectiva nu sa putut sparge decat cand a fost lovita cu coada de o sirena care mai inainte fusese fata dar care vrajitorul o transformase in sirena. Atunci vrajitorul a murit si toate vrajile lui s-au desfacut automat. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Here in the darkness, I know my side Fri Jul 20, 2012 4:12 pm | |
| - Atunci ii scot adevarata inima din piept si tot moare, evident... |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Here in the darkness, I know my side Fri Jul 20, 2012 5:53 pm | |
| -Tocmai asta e buba. Vrajitorii pot trai prin magie si fara inima adevarata pentru maxim 24 ore. Ii scoti din piept inima adevarata, moare putin si de fapt el este in stare de moarte clinica si apoi la primul miez de noapte invie, de parca nici n-ar fi patit nimic. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Here in the darkness, I know my side Fri Jul 20, 2012 6:00 pm | |
| - Nu poate invia decat daca face rost din nou de o inima sau daca corpul sau e intact, dar daca de exemplu ii dai foc nu mai poate invia, spune Katherine pe o voce serioasa. |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Here in the darkness, I know my side | |
| |
| | | | Here in the darkness, I know my side | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |