Planeta Utopia
Planeta Utopia
Planeta Utopia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lasati imaginatia sa va poarte in zbor pe o planeta indepartata, o planeta a fanteziei unde veti intalni personaje de basm, animale mistice si unde totul este posibil

HomePortalSearchMemberlistRegisterLog in
Top posting users this month
RHM Tattoo
Here in the darkness, I know my side - Page 7 EmptyHere in the darkness, I know my side - Page 7 OIPHere in the darkness, I know my side - Page 7 Empty 
Sujata
Here in the darkness, I know my side - Page 7 EmptyHere in the darkness, I know my side - Page 7 OIPHere in the darkness, I know my side - Page 7 Empty 
Saphire Helena
Sanara
Latest topics
» A halloween visit
Here in the darkness, I know my side - Page 7 Icon_minitimeToday at 11:01 am by Saphire Helena

» Berbec
Here in the darkness, I know my side - Page 7 Icon_minitimeToday at 10:57 am by RHM Tattoo

» Taur
Here in the darkness, I know my side - Page 7 Icon_minitimeToday at 10:57 am by RHM Tattoo

» Gemeni

» Rac

» Leu
Here in the darkness, I know my side - Page 7 Icon_minitimeToday at 10:56 am by RHM Tattoo

» Fecioară
Here in the darkness, I know my side - Page 7 Icon_minitimeToday at 10:56 am by RHM Tattoo

» Balanță

» Scorpion

Here in the darkness, I know my side

Go down 
2 posters
Go to page : Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Next
AuthorMessage
Vizitator
Guest
Anonymous

Here in the darkness, I know my side - Page 7 Empty
PostSubject: Here in the darkness, I know my side   Here in the darkness, I know my side - Page 7 Icon_minitimeTue May 29, 2012 5:59 pm

First topic message reminder :

Leloush statea in camera de zi, pe o canapea, avand in poala o pisica neagra cu ochii rosi ca iadul, la fel cum ii avea si "tanarul".
- Ce cuminte esti tu, sopteste el pe o voce seducatoarte, trecandu-si mana inghetata pe blana pisicii.

L: http://midnightinsomniac.files.wordpress.com/2008/09/lelouch_011_animestockscom3.jpg
Back to top Go down

AuthorMessage
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Here in the darkness, I know my side   Here in the darkness, I know my side - Page 7 Icon_minitimeMon Jul 16, 2012 11:12 pm

- Ba te vor asculta fiindca nu i-am dresat, nu stiu sa dresez dragoni ca nu-s de la circ.
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Name : George
Sex Sex : Male
Mesaje Mesaje : 32634
Kwan Kwan : 120032
Varsta Varsta : 38
Localizare Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului

Foaie de personaj
Hrana dragon Hrana dragon: 4

PostSubject: Re: Here in the darkness, I know my side   Here in the darkness, I know my side - Page 7 Icon_minitimeMon Jul 16, 2012 11:37 pm

Mosul ii arunca o privire urata apoi se intoarse la treburile lui.

Here in the darkness, I know my side - Page 7 Sa110
Back to top Go down
https://fairy.forumgratuit.ro
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Here in the darkness, I know my side   Here in the darkness, I know my side - Page 7 Icon_minitimeMon Jul 16, 2012 11:42 pm

"Ahh, ce dobitoooooc!!" gandi ea si se abtinu sa nu-si dea ochii peste cap.
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Here in the darkness, I know my side   Here in the darkness, I know my side - Page 7 Icon_minitimeTue Jul 17, 2012 11:28 am

El vroi sa ii citeasca gandurile dar fiind asa de batran nu mai reusea nici sa ii citeasca bine gandurile. Gandurile ei le auzea ca pe niste orbe enite din foarte mare departare,desi nu ii despartea decat peretii unei camere. in plus nu mai putea face nici diferenta intre ganduri si vorbe.
-Ai spus ceva? O intreba el. ocea lui suna batrana si ragusita si chiar incepu sa tuseasca si sa e planga de bolile batranetii.
Sintindu-se prea singur, eni inapoi in camera ei si ii spuse:
-Stii, eu am aproape 4000 de ani. Am trecut prin foarte multe, dar se pare ca un singur lucru nu am reusit sa il realizez. Apoi cu vocea sa batrana si ragusita, care dadea impresia unui mos pe duca, ii povesti, o poveste cam plictisitoare, despre viata lui.

Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Here in the darkness, I know my side   Here in the darkness, I know my side - Page 7 Icon_minitimeTue Jul 17, 2012 11:58 am

"Oh, nu..." isi spuse in sinea ei cand bosorogul incepu sa-i povesteasca cine stie ce tampenii, dar se prefacu atenta.
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Here in the darkness, I know my side   Here in the darkness, I know my side - Page 7 Icon_minitimeTue Jul 17, 2012 12:09 pm

Dupa asta, mosul se duce sa se culce, lasand in grija ei, intreg palatul si laboratorul.

Last edited by Sanara on Tue Jul 17, 2012 2:30 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Here in the darkness, I know my side   Here in the darkness, I know my side - Page 7 Icon_minitimeTue Jul 17, 2012 12:17 pm

Incerca s-o contacteze telapatic pe Sanara.
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Here in the darkness, I know my side   Here in the darkness, I know my side - Page 7 Icon_minitimeTue Jul 17, 2012 1:28 pm

Imi dau seama ca Katrina ma contacta telepatic si atunci una din antenele mele de fluture care semana cu un fir de par mi-o inalt si apoi ii raspund:
-Alo!, Katrina, da te aud. Gandesc eu apoi chicotesc.
Eu o auzeam pe Katrina ca si cum as fi vorbit cu ea la telefon, ca si cum as fi avut un microtelefon implantat in ureche.

Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Here in the darkness, I know my side   Here in the darkness, I know my side - Page 7 Icon_minitimeTue Jul 17, 2012 1:45 pm

" Am stat aici o zi intreaga cu mosul asta tacanit, pot spune ca e dus cu pluta, dar sincera sa fiu nu pare sa aibe nevoie de ajutorul tau... sigur te-a mintit!" ii spune Katherine telepatic.
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Here in the darkness, I know my side   Here in the darkness, I know my side - Page 7 Icon_minitimeTue Jul 17, 2012 4:51 pm

-Multumesc ca mi-ai confirmat banuiala. Spun eu.
Intre timp un pui de dragon intra si se zbenguia prin laborator. Si ciordi o hartiuta de pe masa.
Era o reteta de potiune. Unul din ingrediente era si 7 litri de sange de zana, practic tot sangele unei singure zane.

Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Here in the darkness, I know my side   Here in the darkness, I know my side - Page 7 Icon_minitimeTue Jul 17, 2012 4:53 pm

Katherine nici nu-l observa pe dragon, fiind prinsa in convorbire.
"Ce fac acum, mai stau sau plec?"
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Here in the darkness, I know my side   Here in the darkness, I know my side - Page 7 Icon_minitimeWed Jul 18, 2012 1:23 pm

-Vei mai sta doar o ora. Acum va trebui sa mai prepari o potiune simpla si sa imi cumperi de la farmacie niste medicamente. Eu sunt prea batran sa mai merg pana in oras. Si daca tot mergi in oras, ei scoate pensia de la bancomat. Spuse el, dandu-i un card. Apoi ii spuse sa caute ea hartiuta cu pin-ul ca nu mai stie unde a pus-o. Insa tocmai atunci puiul de dragon ii lzasase hartia la picioare lui Katherine. Chiar pe verso-ul foii cu reteta era PIN-ul cardului.

Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Here in the darkness, I know my side   Here in the darkness, I know my side - Page 7 Icon_minitimeWed Jul 18, 2012 1:37 pm

- Ah, desigur, zambeste ea fals luand hartia. Iese din castel rasufland usurat si arunca si hartia si cardul. Isi facuse treaba, Sanara stia ca mosul o mintise deci nu mai trebuia sa fie asistenta lui Maltazar. Se teleporta inapoi la Sanara si Leloush. A fost ooooribiiiiiiiil, spune ea sarind in bratele lui Leloush care o priveste uimit.
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Here in the darkness, I know my side   Here in the darkness, I know my side - Page 7 Icon_minitimeWed Jul 18, 2012 4:05 pm

-Cat de oribil? Intreb eu curioasa.

Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Here in the darkness, I know my side   Here in the darkness, I know my side - Page 7 Icon_minitimeWed Jul 18, 2012 4:25 pm

- Foarte. M-a pus sa fac tot felul de lucruri inutile si tampite, cum ar fi sa pilesc unghiile dragonilor. Dar cel mai rau cand m-a pus sa fac un test idiot a facut o vraja sa ma vada goala.
- Il omor, se intuneca Leloush la fata si se ridica, dar Katherine il impinge inapoi pe canapea.
- Easy boy!
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Here in the darkness, I know my side   Here in the darkness, I know my side - Page 7 Icon_minitimeThu Jul 19, 2012 9:23 am

-Lasa ca va veni momentul sa il ucidem.

Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Here in the darkness, I know my side   Here in the darkness, I know my side - Page 7 Icon_minitimeThu Jul 19, 2012 3:42 pm

- O voi face cu cea mai mare placere.
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Here in the darkness, I know my side   Here in the darkness, I know my side - Page 7 Icon_minitimeThu Jul 19, 2012 7:54 pm

-Ar trebui sa ne facem un plan mai reusit. Eu si Cristina am avut ceva planuri dar au esuat. Ar trebui sa gandim unul mai maret si mai bine.

Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Here in the darkness, I know my side   Here in the darkness, I know my side - Page 7 Icon_minitimeThu Jul 19, 2012 7:56 pm

- Mi se pare destul de simplu, ma duc la el si ii frang gatul, apoi il rup in mii de bucatele si le dau foc.
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Here in the darkness, I know my side   Here in the darkness, I know my side - Page 7 Icon_minitimeFri Jul 20, 2012 7:19 am

-Ar fi facut-o si Cristina daca era asa simplu. Un vrajitor nu poate fi ucis asa simplu. pe langa faptul ca e destul de atent si puternic in lupta corp la corp, el nu poate muri usor. Se pare ca e un vrajitor din acela puternic care are o inima magica ce ii da puterea magiei, care e de fpat o perla ascunsa pe undea. Pana nu e distrusa acea sursa de magie a lui, nu poatefi ucis simplu si usor.

Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Here in the darkness, I know my side   Here in the darkness, I know my side - Page 7 Icon_minitimeFri Jul 20, 2012 3:09 pm

- Atunci imi bag mana in pieptul lui si-i scot perluta, marai el.
Katherine isi stranse buzlele cand auzi.
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Here in the darkness, I know my side   Here in the darkness, I know my side - Page 7 Icon_minitimeFri Jul 20, 2012 4:07 pm

-Nu o tine in piept. De multe ori sursa magiei unui vrajitor poate fi ascunsa peste mari si tari de castelul lui, poate fi in adancuri, poate fi oriunde, in orice colt al planetei. Imi aduc aminte de o legendda care spunea de un rajitor ce a traiat acum catea mii de ani, avea o astfel de perla ascunsa intr-o scoica care la randul ei era ascunsa intr-un ou de aur, care era inghitit intreg de un Minotaur si care era imposbil de digerat de catre minotaur. Acel vrajitor a traiat astfel mii de ani, pana cand un tanar print ajutat de o sirena care a hipnotizat minotaurul, a reusit sa scoata perla si perla respectiva nu sa putut sparge decat cand a fost lovita cu coada de o sirena care mai inainte fusese fata dar care vrajitorul o transformase in sirena. Atunci vrajitorul a murit si toate vrajile lui s-au desfacut automat.

Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Here in the darkness, I know my side   Here in the darkness, I know my side - Page 7 Icon_minitimeFri Jul 20, 2012 4:12 pm

- Atunci ii scot adevarata inima din piept si tot moare, evident...
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Here in the darkness, I know my side   Here in the darkness, I know my side - Page 7 Icon_minitimeFri Jul 20, 2012 5:53 pm

-Tocmai asta e buba. Vrajitorii pot trai prin magie si fara inima adevarata pentru maxim 24 ore. Ii scoti din piept inima adevarata, moare putin si de fapt el este in stare de moarte clinica si apoi la primul miez de noapte invie, de parca nici n-ar fi patit nimic.

Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Here in the darkness, I know my side   Here in the darkness, I know my side - Page 7 Icon_minitimeFri Jul 20, 2012 6:00 pm

- Nu poate invia decat daca face rost din nou de o inima sau daca corpul sau e intact, dar daca de exemplu ii dai foc nu mai poate invia, spune Katherine pe o voce serioasa.
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Here in the darkness, I know my side   Here in the darkness, I know my side - Page 7 Icon_minitime

Back to top Go down

Here in the darkness, I know my side
Back to top 
Page 7 of 11Go to page : Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Next