Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Here in the darkness, I know my side Tue May 29, 2012 9:42 pm | |
| -Bine, atunci. Cum vrei. o sa se duca Katherine. Dar voi nu cred ca il cunoasteti pe Maltazar. El e cel mai puternic vrajitor din Utopia. Iar daca ar reusi sa mai ucida inca 4 zane din aceeasi familie si sa le bea sangele, ar deveni cu adevarat de neoprit si ar ajunge sa cucereasca intreaga utopie si sa fie de neoprit. E atat de aproape de visul lui incat poate doar eu il mai pot opri dar inca nu am antrenamentul suficient. | |
|
| |
alexcrazygirl PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 13859 Kwan : 90000 Varsta : 27 Localizare : Calarasi
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: Here in the darkness, I know my side Tue May 29, 2012 9:43 pm | |
| -Da oricum Maltazar este doar un vrajitor care viseaza la curerirea lumii,dar nu va reusi asta | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Here in the darkness, I know my side Tue May 29, 2012 9:44 pm | |
| -Cristina, tu ai putea doar daca ai avea si puterea lui Xinta in tine pe langa puterea ta. Eu doar am spus ca sa stie Katherine cu cine are de-a face. | |
|
| |
| Subject: Re: Here in the darkness, I know my side Tue May 29, 2012 9:47 pm | |
| -Sti asta imi da o idee,dar e prea periculoasa deci mai bine nu | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Here in the darkness, I know my side Tue May 29, 2012 9:48 pm | |
| -Ce idee? Doar asa din curiozitate. | |
|
| |
| Subject: Re: Here in the darkness, I know my side Tue May 29, 2012 9:50 pm | |
| -E prea periculoasa pentru a fi pusa in aplicare.E prea periculos si pentru mine si nu prea as vrea sa supar spiritele | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Here in the darkness, I know my side Tue May 29, 2012 9:51 pm | |
| - De ce ar bea un vrajitor sange? intreba Leloush nedumerit, ridicand o spranceana. Katherine se poate descurca, dar nu sunt sigur ca va vrea... ei nu prea ii place sa ajute lumea. |
|
| |
| Subject: Re: Here in the darkness, I know my side Tue May 29, 2012 9:52 pm | |
| -Un vrajitor ar bea sange numai intr-un ritual pentru ca o fantoma sa il posede | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Here in the darkness, I know my side Tue May 29, 2012 9:54 pm | |
| - Ce stupid! De ce ar vrea cineva intreg la cap sa fie posedat de o fantoma? |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Here in the darkness, I know my side Tue May 29, 2012 9:57 pm | |
| -Bea sange de zana ca sa poata avea puterea sa fca un ritual magic care sa il faca invincibil si atotputernic. Si daca Katherina nu va vrea sa spioneze chiar nu ai vrea sa faci tu asta? In palatul lui el nu lasa accesul decat fetelor. Iar Cristina nu are puterea necesara inca sa ii faca fata. Deci daca nu vrei tu, o poti convinge totusi pe sora ta. Daca zici ca e asa puternica. Sper sa nu pateasca nimic. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Here in the darkness, I know my side Tue May 29, 2012 9:59 pm | |
| - Katherine e greu de convins... si oricum daca o sa accepte cu siguranta o sa vrea ceva in schimb! |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Here in the darkness, I know my side Tue May 29, 2012 10:03 pm | |
| -Atunci ramanem la planul meu initial? Caci vrajitorul nu deschide poarta palatului decat la fete ca sa ii fie asistente. Eu sunt vizata deci in nici un caz, Cristina e prea slaba. Ramai tu ca ai putere vampireasca. Cel putin egala cu a surorii tale. Dar ai accepta sa faci asta pentru mine daca ti-as da adresa unui barlog de mafioti de unde poti sa te infrupti cu sange cat poftesti Sunt pe putin 40. Sau poate accepta sora ta sa aiba ea parte de sangele celor 40? | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Here in the darkness, I know my side Tue May 29, 2012 10:05 pm | |
| - Eu unul nu ma imbrac in femeie! refuza el categoric, cu inversunare. Incearca sa vorbesti cu Katherine, daca e in toane bune probabil ca accepta... |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Here in the darkness, I know my side Tue May 29, 2012 10:07 pm | |
| -Bine, voi vorbi cu ea. Spun eu. Doar sa o chemi aici. Spun eu. OOC: Nu mai stiu katherine era si ea prin preajma lor sau nu era? | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Here in the darkness, I know my side Tue May 29, 2012 10:14 pm | |
| OOC: nu era, dar vine acum :]]
- Bine, o voi contacta mental, spune Leloush si ofteaza usor, dupa care o contacteaza pe Katherine. Nici nu trecura cateva clipe ca ea isi facu aparitia intr-o rochie neagra, jucandu-se cu un trandafir alb patat de sange. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Here in the darkness, I know my side Tue May 29, 2012 10:23 pm | |
| -Buna, Katherine. Ce mai faci? Vroiam sa te intreb, daca ai vrea sa ma ajuti sa spionezi un vrajitor batran, sa vezi daca intradevar are nevoie de ajutor sau mi-a pregatit vreo capcana. Uite el mi-a scris aceasta scrisoare. Spun dnadu-i scrisoarea sa o citeasca. Planul meu e sa te dai drept o fata care vrea sa se angajeze ca asistenta pentru el si sa afli ce planuieste. Dar fa-mi o favoare. Minte-l in privinta numeui tau, a naturii tale si a varstei tale. Spunei ca esti o vrajitoare tanara care vrea sa fie asistenta si ucenica lui. Daca ma ajuti cu asta stiu ca iti plac targurile, ce ai zice de sa iti dau adresa unui barlog de peste 40 mafioti, unde sa poti ataca? | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Here in the darkness, I know my side Tue May 29, 2012 10:25 pm | |
| - Mhm, mustacii Katherine avand inca ochii in scrisoare. Isi ridica privirea rosiatica spre Sanara. De ceva vreme n-am avut parte de actiune, pare palpitant, deci da, sunt de acord. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Here in the darkness, I know my side Tue May 29, 2012 10:28 pm | |
| -Multumesc frumos. O sa iti dau adresa barlogului mafiotilor dupa ce imi vei aduce raportul despre planurile vrajitorului. Daca acum chiar are nevoie de ajutor sau a intins o capcana pentru mine. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Here in the darkness, I know my side Tue May 29, 2012 10:31 pm | |
| - Si unde sta acest vrajitor batran? se interesa Katherine si facu trandafirul sa dispara. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Here in the darkness, I know my side Tue May 29, 2012 10:38 pm | |
| La marginea Fairytopiei este lantul muntos Munţii Cessetani care are 2 varfuri inalte numiti Varfurile Gemene. Unul din varfuri este de fapt un palat sculptat in munte. Acolo locuieste acest vrajitor. Dar sa ajungi pana acolo iti trebuie mult curaj si experienta in alpinism, asta in ca ca nu poti zbura. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Here in the darkness, I know my side Tue May 29, 2012 10:40 pm | |
| - Nu pot zbura, dar ma pot teleporta... singura problema e ca nu stiu sa ajung acolo. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Here in the darkness, I know my side Tue May 29, 2012 10:42 pm | |
| -Daca vrei, o sa te duca dragonul meu, dar nu poate decat pana cand o sa vezi muntele in zare si o sa iti arate care arf e. Asta fiindca nu vvrea sa ii fie simtita prezenta de catre vrajitor. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Here in the darkness, I know my side Tue May 29, 2012 10:45 pm | |
| - Ok, e-n regula. - Nu pot sa cred c-o s-o faci! casca Leloush ochii, surprins cu adevarat. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Here in the darkness, I know my side Tue May 29, 2012 10:49 pm | |
| -Dragonul meu e bland. Nu are de ce sa ii fie frica sa il calareasca. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Here in the darkness, I know my side Tue May 29, 2012 10:50 pm | |
| - Nu ma refer la faptul ca o sa mearga pe un dragon ci la faptul ca ajuta pe cineva! Ei ii sta in fire sa distruga totul in jur, nu sa ajute... |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Here in the darkness, I know my side | |
| |
|
| |
| Here in the darkness, I know my side | |
|