Planeta Utopia
Planeta Utopia
Planeta Utopia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lasati imaginatia sa va poarte in zbor pe o planeta indepartata, o planeta a fanteziei unde veti intalni personaje de basm, animale mistice si unde totul este posibil

HomePortalSearchMemberlistRegisterLog in
Top posting users this month
RHM Tattoo
Here in the darkness, I know my side - Page 3 EmptyHere in the darkness, I know my side - Page 3 OIPHere in the darkness, I know my side - Page 3 Empty 
Sujata
Here in the darkness, I know my side - Page 3 EmptyHere in the darkness, I know my side - Page 3 OIPHere in the darkness, I know my side - Page 3 Empty 
Saphire Helena
Sanara
Latest topics
» A halloween visit
Here in the darkness, I know my side - Page 3 Icon_minitimeToday at 11:01 am by Saphire Helena

» Berbec
Here in the darkness, I know my side - Page 3 Icon_minitimeToday at 10:57 am by RHM Tattoo

» Taur
Here in the darkness, I know my side - Page 3 Icon_minitimeToday at 10:57 am by RHM Tattoo

» Gemeni

» Rac

» Leu
Here in the darkness, I know my side - Page 3 Icon_minitimeToday at 10:56 am by RHM Tattoo

» Fecioară
Here in the darkness, I know my side - Page 3 Icon_minitimeToday at 10:56 am by RHM Tattoo

» Balanță

» Scorpion

Here in the darkness, I know my side

Go down 
2 posters
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11  Next
AuthorMessage
Vizitator
Guest
Anonymous

Here in the darkness, I know my side - Page 3 Empty
PostSubject: Here in the darkness, I know my side   Here in the darkness, I know my side - Page 3 Icon_minitimeTue May 29, 2012 5:59 pm

First topic message reminder :

Leloush statea in camera de zi, pe o canapea, avand in poala o pisica neagra cu ochii rosi ca iadul, la fel cum ii avea si "tanarul".
- Ce cuminte esti tu, sopteste el pe o voce seducatoarte, trecandu-si mana inghetata pe blana pisicii.

L: http://midnightinsomniac.files.wordpress.com/2008/09/lelouch_011_animestockscom3.jpg
Back to top Go down

AuthorMessage
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Name : George
Sex Sex : Male
Mesaje Mesaje : 32634
Kwan Kwan : 120032
Varsta Varsta : 38
Localizare Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului

Foaie de personaj
Hrana dragon Hrana dragon: 4

PostSubject: Re: Here in the darkness, I know my side   Here in the darkness, I know my side - Page 3 Icon_minitimeTue May 29, 2012 9:42 pm

-Bine, atunci. Cum vrei. o sa se duca Katherine. Dar voi nu cred ca il cunoasteti pe Maltazar. El e cel mai puternic vrajitor din Utopia. Iar daca ar reusi sa mai ucida inca 4 zane din aceeasi familie si sa le bea sangele, ar deveni cu adevarat de neoprit si ar ajunge sa cucereasca intreaga utopie si sa fie de neoprit. E atat de aproape de visul lui incat poate doar eu il mai pot opri dar inca nu am antrenamentul suficient.

Here in the darkness, I know my side - Page 3 Sa110
Back to top Go down
https://fairy.forumgratuit.ro
alexcrazygirl
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
alexcrazygirl

Sex Sex : Female
Mesaje Mesaje : 13859
Kwan Kwan : 90000
Varsta Varsta : 27
Localizare Localizare : Calarasi

Foaie de personaj
Hrana dragon Hrana dragon: 1

PostSubject: Re: Here in the darkness, I know my side   Here in the darkness, I know my side - Page 3 Icon_minitimeTue May 29, 2012 9:43 pm

-Da oricum Maltazar este doar un vrajitor care viseaza la curerirea lumii,dar nu va reusi asta
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Here in the darkness, I know my side   Here in the darkness, I know my side - Page 3 Icon_minitimeTue May 29, 2012 9:44 pm

-Cristina, tu ai putea doar daca ai avea si puterea lui Xinta in tine pe langa puterea ta. Eu doar am spus ca sa stie Katherine cu cine are de-a face.

Back to top Go down
alexcrazygirl
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
alexcrazygirl

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Here in the darkness, I know my side   Here in the darkness, I know my side - Page 3 Icon_minitimeTue May 29, 2012 9:47 pm

-Sti asta imi da o idee,dar e prea periculoasa deci mai bine nu
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Here in the darkness, I know my side   Here in the darkness, I know my side - Page 3 Icon_minitimeTue May 29, 2012 9:48 pm

-Ce idee? Doar asa din curiozitate.

Back to top Go down
alexcrazygirl
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
alexcrazygirl

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Here in the darkness, I know my side   Here in the darkness, I know my side - Page 3 Icon_minitimeTue May 29, 2012 9:50 pm

-E prea periculoasa pentru a fi pusa in aplicare.E prea periculos si pentru mine si nu prea as vrea sa supar spiritele
Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Here in the darkness, I know my side   Here in the darkness, I know my side - Page 3 Icon_minitimeTue May 29, 2012 9:51 pm

- De ce ar bea un vrajitor sange? intreba Leloush nedumerit, ridicand o spranceana. Katherine se poate descurca, dar nu sunt sigur ca va vrea... ei nu prea ii place sa ajute lumea.
Back to top Go down
alexcrazygirl
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
alexcrazygirl

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Here in the darkness, I know my side   Here in the darkness, I know my side - Page 3 Icon_minitimeTue May 29, 2012 9:52 pm

-Un vrajitor ar bea sange numai intr-un ritual pentru ca o fantoma sa il posede
Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Here in the darkness, I know my side   Here in the darkness, I know my side - Page 3 Icon_minitimeTue May 29, 2012 9:54 pm

- Ce stupid! De ce ar vrea cineva intreg la cap sa fie posedat de o fantoma?
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Here in the darkness, I know my side   Here in the darkness, I know my side - Page 3 Icon_minitimeTue May 29, 2012 9:57 pm

-Bea sange de zana ca sa poata avea puterea sa fca un ritual magic care sa il faca invincibil si atotputernic. Si daca Katherina nu va vrea sa spioneze chiar nu ai vrea sa faci tu asta? In palatul lui el nu lasa accesul decat fetelor. Iar Cristina nu are puterea necesara inca sa ii faca fata. Deci daca nu vrei tu, o poti convinge totusi pe sora ta. Daca zici ca e asa puternica. Sper sa nu pateasca nimic.

Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Here in the darkness, I know my side   Here in the darkness, I know my side - Page 3 Icon_minitimeTue May 29, 2012 9:59 pm

- Katherine e greu de convins... si oricum daca o sa accepte cu siguranta o sa vrea ceva in schimb!
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Here in the darkness, I know my side   Here in the darkness, I know my side - Page 3 Icon_minitimeTue May 29, 2012 10:03 pm

-Atunci ramanem la planul meu initial? Caci vrajitorul nu deschide poarta palatului decat la fete ca sa ii fie asistente. Eu sunt vizata deci in nici un caz, Cristina e prea slaba. Ramai tu ca ai putere vampireasca. Cel putin egala cu a surorii tale. Dar ai accepta sa faci asta pentru mine daca ti-as da adresa unui barlog de mafioti de unde poti sa te infrupti cu sange cat poftesti Sunt pe putin 40. Sau poate accepta sora ta sa aiba ea parte de sangele celor 40?

Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Here in the darkness, I know my side   Here in the darkness, I know my side - Page 3 Icon_minitimeTue May 29, 2012 10:05 pm

- Eu unul nu ma imbrac in femeie! refuza el categoric, cu inversunare. Incearca sa vorbesti cu Katherine, daca e in toane bune probabil ca accepta...
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Here in the darkness, I know my side   Here in the darkness, I know my side - Page 3 Icon_minitimeTue May 29, 2012 10:07 pm

-Bine, voi vorbi cu ea. Spun eu. Doar sa o chemi aici. Spun eu.
OOC: Nu mai stiu katherine era si ea prin preajma lor sau nu era?

Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Here in the darkness, I know my side   Here in the darkness, I know my side - Page 3 Icon_minitimeTue May 29, 2012 10:14 pm

OOC: nu era, dar vine acum :]]

- Bine, o voi contacta mental, spune Leloush si ofteaza usor, dupa care o contacteaza pe Katherine.
Nici nu trecura cateva clipe ca ea isi facu aparitia intr-o rochie neagra, jucandu-se cu un trandafir alb patat de sange.
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Here in the darkness, I know my side   Here in the darkness, I know my side - Page 3 Icon_minitimeTue May 29, 2012 10:23 pm

-Buna, Katherine. Ce mai faci? Vroiam sa te intreb, daca ai vrea sa ma ajuti sa spionezi un vrajitor batran, sa vezi daca intradevar are nevoie de ajutor sau mi-a pregatit vreo capcana. Uite el mi-a scris aceasta scrisoare. Spun dnadu-i scrisoarea sa o citeasca. Planul meu e sa te dai drept o fata care vrea sa se angajeze ca asistenta pentru el si sa afli ce planuieste. Dar fa-mi o favoare. Minte-l in privinta numeui tau, a naturii tale si a varstei tale. Spunei ca esti o vrajitoare tanara care vrea sa fie asistenta si ucenica lui. Daca ma ajuti cu asta stiu ca iti plac targurile, ce ai zice de sa iti dau adresa unui barlog de peste 40 mafioti, unde sa poti ataca?

Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Here in the darkness, I know my side   Here in the darkness, I know my side - Page 3 Icon_minitimeTue May 29, 2012 10:25 pm

- Mhm, mustacii Katherine avand inca ochii in scrisoare. Isi ridica privirea rosiatica spre Sanara. De ceva vreme n-am avut parte de actiune, pare palpitant, deci da, sunt de acord.
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Here in the darkness, I know my side   Here in the darkness, I know my side - Page 3 Icon_minitimeTue May 29, 2012 10:28 pm

-Multumesc frumos. O sa iti dau adresa barlogului mafiotilor dupa ce imi vei aduce raportul despre planurile vrajitorului. Daca acum chiar are nevoie de ajutor sau a intins o capcana pentru mine.

Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Here in the darkness, I know my side   Here in the darkness, I know my side - Page 3 Icon_minitimeTue May 29, 2012 10:31 pm

- Si unde sta acest vrajitor batran? se interesa Katherine si facu trandafirul sa dispara.
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Here in the darkness, I know my side   Here in the darkness, I know my side - Page 3 Icon_minitimeTue May 29, 2012 10:38 pm

La marginea Fairytopiei este lantul muntos Munţii Cessetani care are 2 varfuri inalte numiti Varfurile Gemene. Unul din varfuri este de fapt un palat sculptat in munte. Acolo locuieste acest vrajitor. Dar sa ajungi pana acolo iti trebuie mult curaj si experienta in alpinism, asta in ca ca nu poti zbura.

Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Here in the darkness, I know my side   Here in the darkness, I know my side - Page 3 Icon_minitimeTue May 29, 2012 10:40 pm

- Nu pot zbura, dar ma pot teleporta... singura problema e ca nu stiu sa ajung acolo.
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Here in the darkness, I know my side   Here in the darkness, I know my side - Page 3 Icon_minitimeTue May 29, 2012 10:42 pm

-Daca vrei, o sa te duca dragonul meu, dar nu poate decat pana cand o sa vezi muntele in zare si o sa iti arate care arf e. Asta fiindca nu vvrea sa ii fie simtita prezenta de catre vrajitor.

Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Here in the darkness, I know my side   Here in the darkness, I know my side - Page 3 Icon_minitimeTue May 29, 2012 10:45 pm

- Ok, e-n regula.
- Nu pot sa cred c-o s-o faci! casca Leloush ochii, surprins cu adevarat.
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Here in the darkness, I know my side   Here in the darkness, I know my side - Page 3 Icon_minitimeTue May 29, 2012 10:49 pm

-Dragonul meu e bland. Nu are de ce sa ii fie frica sa il calareasca.

Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Here in the darkness, I know my side   Here in the darkness, I know my side - Page 3 Icon_minitimeTue May 29, 2012 10:50 pm

- Nu ma refer la faptul ca o sa mearga pe un dragon ci la faptul ca ajuta pe cineva! Ei ii sta in fire sa distruga totul in jur, nu sa ajute...
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Here in the darkness, I know my side   Here in the darkness, I know my side - Page 3 Icon_minitime

Back to top Go down

Here in the darkness, I know my side
Back to top 
Page 3 of 11Go to page : Previous  1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11  Next