Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Here in the darkness, I know my side Tue May 29, 2012 11:07 pm | |
| -Probabil Maltazar se va alege cu castelul vraiste. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Here in the darkness, I know my side Tue May 29, 2012 11:08 pm | |
| - O sa fie distractiv! aplauda Katherine incantata. |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Here in the darkness, I know my side Tue May 29, 2012 11:10 pm | |
| Ii zambesc lui Katherine. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Here in the darkness, I know my side Tue May 29, 2012 11:15 pm | |
| - Cand incepem? intreba si topai pana in dreptul canapelei, ajungand in dreptul lui Leloush si ciufulindu-l. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Here in the darkness, I know my side Wed May 30, 2012 9:12 am | |
| -Pai chiar acum daca vrei. Spun eu scotand un fluier si sufland in el. De auzit nu se auzi nimic. -E un fluier cu ultrasunete. Este pe o frecventa auzita doar de dragoni. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Here in the darkness, I know my side Wed May 30, 2012 2:43 pm | |
| - Super! aplauda Katherine din nou, incantata, iar Leloush o privii circumspect. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Here in the darkness, I know my side Wed May 30, 2012 4:19 pm | |
| In cateva minute veni dragonul meu. Un dragon negru urias. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Here in the darkness, I know my side Wed May 30, 2012 4:42 pm | |
| - Oh, e mare... si e negru ! E superb ! spune Katherine cu privirea sclipitoare. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Here in the darkness, I know my side Thu May 31, 2012 10:58 am | |
| -Ma bucur ca iti place. Spun eu. Dragonul se lasa in jos insa eu o iau de mana pe Katherine considerand ca nu ar putea sa se catere si o duc in zbor, sus pe spatele dragonului, lasand-o intre 2 tepi ai dragonului. Tepii erau mult mai mari decat ea, astfel ca ea nu avea cum ajunge la varfurile tepilor incat sa se raneasca. Locul era la fel de comod ca intre cocoasele camilelor.
Last edited by Sanara on Tue Jun 05, 2012 6:01 pm; edited 3 times in total | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Here in the darkness, I know my side Thu May 31, 2012 3:55 pm | |
| Katherine mangaie dragonul zambind dragalas. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Here in the darkness, I know my side Thu May 31, 2012 5:05 pm | |
| Acesta scoase un sunet ascutit si batu pamantul cu coada, semn ca ii placea. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Here in the darkness, I know my side Thu May 31, 2012 6:27 pm | |
| - Ah, ce dragalas e, mereu mi-am dorit un dragon, spuse Katerina pe vocea sa melodioasa si continua sa mangaie dragonul. - Tu nu esti intreaga la cap, comenta Leloush printre dinti. Si unde ma rog ai putea tine un dragon? |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Here in the darkness, I know my side Fri Jun 01, 2012 12:40 am | |
| -Katherine, nu iti fa griji. Cand Metushem va avea o iubita, unul dintre oualele lor, va fi al tau. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Here in the darkness, I know my side Fri Jun 01, 2012 10:48 am | |
| - Perfect, aplauda Katherine incantata. Lui Leloush aproape ca-i pica fata, asa ca nu mai reusi sa zica nimic. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Here in the darkness, I know my side Fri Jun 01, 2012 4:12 pm | |
| -Dragonii nu trebuie sa ii tii inchisi. Ei sunt facuti sa fie liberi. Trebuie doar sa le pui la gat o zgarda cu o piatra pretioasa si sa detii un fluier cu ultrasunete. Dragonul trebuie doar dresat. Si va sti sa vina la masa indiferent de unde s-ar afla. Si va sti cine e proprietarul lor fiindca daca o persoana din alta specie decat a lor se afla in preajma atunci cand eclozeaza oul, ei percep acele persoane ca stapani de care se pot atasa. Si e important cine le acorda mai multa atentie in prima saptamana de viata. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Here in the darkness, I know my side Sat Jun 02, 2012 3:47 pm | |
| - Mereu mi-am dorit un dragon, chitai ea cu ochii clipitori. Si am inteles cum sa ai grija de unul... |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Here in the darkness, I know my side Sat Jun 02, 2012 11:57 pm | |
| -Ma bucur. Abia astept sa iti dau un ou de dragon. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Here in the darkness, I know my side Sun Jun 03, 2012 2:29 pm | |
| - Si eu abia astept, aplauda entuziasta. Mhm, dragonul stie unde sa ma duca? |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Here in the darkness, I know my side Tue Jun 05, 2012 6:02 pm | |
| -Da, stie. El cunoaste toata Utopia. Ar putea fi cel mai bun taximetrist. Spun eu razand cat de tare puteam. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Here in the darkness, I know my side Tue Jun 05, 2012 6:24 pm | |
| Katherine rase si el, privind apoi cu interes dragonul. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Here in the darkness, I know my side Tue Jun 05, 2012 8:05 pm | |
| -Iti place mult dragonul meu, vad. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Here in the darkness, I know my side Tue Jun 05, 2012 10:18 pm | |
| - Desigur, e asa frumos... spune Katherine zambind gingas. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Here in the darkness, I know my side Fri Jun 08, 2012 2:05 pm | |
| Ii zambesc lui Katherine. -Sa stii ca un asemenea dragon te va costa destul sa il intretii. La inceput mananca el putin dar cand va creste, va trebui sa ii asiguri cate o turma de oi, capre sau vaci in fiecare saptamana. Isi mai procura si singur mancarea vanand. Dar cand va fi flamand sa te feresti din calea lui. Si cel mai important va trebui sa nu uiti sa ii dai tuica in loc de apa. Nu ar trebui sa bea apa in stare pura aproape deloc sau poate doar in cantitati foarte mici. Daca bea apa prea multa, aceasta i-ar distruge definitiv glanda din gat prin care el scuipa foc. Ai mai putea sa ii dai ceai fierbinte. Pe dragoni ceaiul fierbinte nu ii frige. Cand dragonii traiau in salbaticie beau apa din izvoarele fierbinti de pe muntii vulcanici. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Here in the darkness, I know my side Fri Jun 08, 2012 4:39 pm | |
| - Am inteles, sopteste Katherine pe vocea sa melodioasa. Oricum nu-mi va fi greu sa-l intretin, imi va fi foarte usor sa-i procur hrana. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Here in the darkness, I know my side Sun Jun 10, 2012 9:24 am | |
| -Atunci ma bucur. Abia astept sa iti dau un ou. Oricum nu mai ai prea mult de asteptat. Luna aceasta e sezonul de imperechere la dragoni.
Last edited by Sanara on Mon Jun 11, 2012 10:03 am; edited 1 time in total | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Here in the darkness, I know my side | |
| |
|
| |
| Here in the darkness, I know my side | |
|