Planeta Utopia
Planeta Utopia
Planeta Utopia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lasati imaginatia sa va poarte in zbor pe o planeta indepartata, o planeta a fanteziei unde veti intalni personaje de basm, animale mistice si unde totul este posibil

HomePortalSearchMemberlistRegisterLog in
Top posting users this month
RHM Tattoo
Here in the darkness, I know my side - Page 5 EmptyHere in the darkness, I know my side - Page 5 OIPHere in the darkness, I know my side - Page 5 Empty 
Sujata
Here in the darkness, I know my side - Page 5 EmptyHere in the darkness, I know my side - Page 5 OIPHere in the darkness, I know my side - Page 5 Empty 
Saphire Helena
Sanara
Latest topics
» A halloween visit
Here in the darkness, I know my side - Page 5 Icon_minitimeToday at 11:01 am by Saphire Helena

» Berbec
Here in the darkness, I know my side - Page 5 Icon_minitimeToday at 10:57 am by RHM Tattoo

» Taur
Here in the darkness, I know my side - Page 5 Icon_minitimeToday at 10:57 am by RHM Tattoo

» Gemeni

» Rac

» Leu
Here in the darkness, I know my side - Page 5 Icon_minitimeToday at 10:56 am by RHM Tattoo

» Fecioară
Here in the darkness, I know my side - Page 5 Icon_minitimeToday at 10:56 am by RHM Tattoo

» Balanță

» Scorpion

Here in the darkness, I know my side

Go down 
2 posters
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Next
AuthorMessage
Vizitator
Guest
Anonymous

Here in the darkness, I know my side - Page 5 Empty
PostSubject: Here in the darkness, I know my side   Here in the darkness, I know my side - Page 5 Icon_minitimeTue May 29, 2012 5:59 pm

First topic message reminder :

Leloush statea in camera de zi, pe o canapea, avand in poala o pisica neagra cu ochii rosi ca iadul, la fel cum ii avea si "tanarul".
- Ce cuminte esti tu, sopteste el pe o voce seducatoarte, trecandu-si mana inghetata pe blana pisicii.

L: http://midnightinsomniac.files.wordpress.com/2008/09/lelouch_011_animestockscom3.jpg
Back to top Go down

AuthorMessage
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Here in the darkness, I know my side   Here in the darkness, I know my side - Page 5 Icon_minitimeSun Jun 10, 2012 1:39 pm

- Perfect, aplauda Katherine entuziasta. Acum ar trebui sa plecam, nu?
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Name : George
Sex Sex : Male
Mesaje Mesaje : 32634
Kwan Kwan : 120032
Varsta Varsta : 38
Localizare Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului

Foaie de personaj
Hrana dragon Hrana dragon: 4

PostSubject: Re: Here in the darkness, I know my side   Here in the darkness, I know my side - Page 5 Icon_minitimeMon Jun 11, 2012 10:07 am

-Da. Spun eu. Apoi ii fac un semn dragonului si apoi acesta isi intinse aripile intr-o linie dreapta si incepu sa alerge. Apoi facu un salt batand usor din aripi apoi incepu sa bata din ce in ce mai tare pana prinse altitudine. Apoi incepu sa le tina drepte ca un avion. Si sa planeze un pic dupa care incepu din nou sa bata din din aripi insa de data aceasta in ritm constant. Apoi il vad ca zbura spre locul indicat de mine.

Here in the darkness, I know my side - Page 5 Sa110
Back to top Go down
https://fairy.forumgratuit.ro
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Here in the darkness, I know my side   Here in the darkness, I know my side - Page 5 Icon_minitimeMon Jun 11, 2012 6:40 pm

- Grozav, sper ca babalacul ala sa nu-mi fac probleme, spune Katherine in sinea ei, zambind otravit.
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Here in the darkness, I know my side   Here in the darkness, I know my side - Page 5 Icon_minitimeMon Jun 11, 2012 6:47 pm

Dragonul ajunge intr-un oras de la baza muntelui unde vrajitorul isi avea castelul. Daca te uitai in sus se vedea castelul sau negru cu verde.

Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Here in the darkness, I know my side   Here in the darkness, I know my side - Page 5 Icon_minitimeMon Jun 11, 2012 7:06 pm

- Mda, locuieste intr-un castel... asta imi aminteste de vremurile cand eram contesta, ofta ea avand o privire melancolica.
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Here in the darkness, I know my side   Here in the darkness, I know my side - Page 5 Icon_minitimeMon Jun 11, 2012 9:23 pm

Dupa ce Metushem o lasa acolo, el isi gasise un loc la soare si se intinse.

Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Here in the darkness, I know my side   Here in the darkness, I know my side - Page 5 Icon_minitimeMon Jun 11, 2012 9:52 pm

- Mda, perfect... isi ciufuli parul si batu la usa.
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Here in the darkness, I know my side   Here in the darkness, I know my side - Page 5 Icon_minitimeSat Jun 16, 2012 1:56 am

O pisica deschise usa si spuse:
-Stapanul nu e acasa momentan, revino un pic mai tarziu.

Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Here in the darkness, I know my side   Here in the darkness, I know my side - Page 5 Icon_minitimeSat Jun 16, 2012 4:29 pm

- Ahm, bine, isi rotii ea ochii si pleca prin oras, hotarandu-se sa piarda timpul pe acolo.
Back to top Go down
alexcrazygirl
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
alexcrazygirl

Sex Sex : Female
Mesaje Mesaje : 13859
Kwan Kwan : 90000
Varsta Varsta : 27
Localizare Localizare : Calarasi

Foaie de personaj
Hrana dragon Hrana dragon: 1

PostSubject: Re: Here in the darkness, I know my side   Here in the darkness, I know my side - Page 5 Icon_minitimeSat Jun 16, 2012 5:51 pm

Pentru ca nu aveam ce face ma trantesc pe canapeaua din living si incep sa ma uit pe fereastra.
Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Here in the darkness, I know my side   Here in the darkness, I know my side - Page 5 Icon_minitimeSat Jun 16, 2012 6:20 pm

Dupa ce hoinarii prin oras plictisita se intoarse la castel si batu din nou la usa.
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Here in the darkness, I know my side   Here in the darkness, I know my side - Page 5 Icon_minitimeSat Jun 16, 2012 7:28 pm

De data asta deschise usa un batranel ce parea la 50-60 de ani, cu o barba lunga insa care il mai imbatranea cu vreo 20 de ani. Desi parea de aceasta varsta in realitate avea cateva sute de ani. Iti puteai da seama de asta fiindca din cadrul usii puteai zari in capatul holului, un tablou pe perete infatisandu-l pe el tanar si jos scria numele lui si data nasterii.

Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Here in the darkness, I know my side   Here in the darkness, I know my side - Page 5 Icon_minitimeSat Jun 16, 2012 10:40 pm

- Mhm, buna ziua, ciripeste Katherine pe vocea ei melodioasa, dulce si isi flutura genele inocenta. Am venit aici pentru postul de asistenta, desigur daca acesta mai este liber...
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Here in the darkness, I know my side   Here in the darkness, I know my side - Page 5 Icon_minitimeMon Jun 18, 2012 10:38 am

-Da, este liber, dar va trebui sa dai un test in care sa dovedesti 3 capacitati ale tale:
1. Ca stapanesti bine arta magiei
2. Ca ai o minte la fel de diabolica ca a mea si putem fi pe aceeasi unda
3. O alegere in momente dificile.
Testul cuprinde doar 3 intrebari la care sa raspunzi in scris in legatura cu situatiile respective.
Spuse el si ii inmna o hartie cu un test, o foaie alba si un pix.
Apoi o lasa sa intr intr-o sala de clasa. Dupa ce inchise usa pocni din degete insa pe langa obiectele personale. Ii disparua si hainele. Dupa ce facu vraja, el din exterior, privea in acea camera aproape goala prin gaura ceii. In camedra se afla doar o masua si un scaun si Katherine in costumul Evei datorita vrajii malefice a lui Maltazar. Maltazar era un mos mai pervers din fire. De fapt testul nu era prea relevant cat mai ales faptul ca isi alegea asistentele admirandu-le corpurile.

Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Here in the darkness, I know my side   Here in the darkness, I know my side - Page 5 Icon_minitimeMon Jun 18, 2012 11:54 am

"Ce stupid..." gandi Katherine plictisita, imaginandu-si fata lui Leloush daca afla ca mosul a vazut-o goala. Pocni din degete si ii aparura haine pe ea, apoi se apuca sa raspunda la intrebari. Zambi in sinea ei stiind ca vraja nu putea fi anulata deoarece fiind si vampir vrajile ei erau prea puternice pentru orice vrajitor.
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Here in the darkness, I know my side   Here in the darkness, I know my side - Page 5 Icon_minitimeTue Jun 19, 2012 10:50 pm

-Dupa ce ii dadu testul mosului, acesta se uit peste el. Si vazu ca raspunsurile erau corecte Apoi ii spuse:
-Ai raspuns bine la test si in plus ai facut o vraja care eu nu ma mai putut-o desface. Poti fi asistenta mea.

Last edited by Sanara on Thu Jun 21, 2012 8:15 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Here in the darkness, I know my side   Here in the darkness, I know my side - Page 5 Icon_minitimeTue Jun 19, 2012 10:59 pm

- Oh, perfect, aplauda Katherine incantata.
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Here in the darkness, I know my side   Here in the darkness, I know my side - Page 5 Icon_minitimeThu Jun 21, 2012 8:20 am

-Acum nu mai pierde timpul si treci la treaba in laborator. Se rasti el.
-Programul tau va fi de 12 ore de la 6 dimineata la 6 seara. Cu o singura ora pauza de la 12 la 13. Vei avea doar un tichet de 10 kwan din care sa iti iei pranzul. Si nu ma intereseaza cat de departe mergi in pauza de pranz atat timp cat la ora 13 esti inapoi in laborator. Dar fiecare minut intarziere, atat cele de dimineata cat si cele de la pranz, va insemna o ora in plus peste program. Acum treci in laborator si ajuta-ma sa prepar o potiune de magie neagra.

Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Here in the darkness, I know my side   Here in the darkness, I know my side - Page 5 Icon_minitimeThu Jun 21, 2012 10:47 am

- Ahm, bine, zambeste ea si merge in laborator, dandu-si ochii peste cap cand el nu fu atent.
"Sanara o sa-mi ramana datoare pentru ca-l suport pe mosulica asta" zice in sinea ei.
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Here in the darkness, I know my side   Here in the darkness, I know my side - Page 5 Icon_minitimeSat Jun 30, 2012 9:28 am

-Vezi ca ai pe masa fisa cu ingredientele necesare. Modul de preparare insa trebuie sa il stii tu, ca doar de aia imi esti asistenta. Spuse mosul.

Last edited by Sanara on Sat Jun 30, 2012 11:18 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Here in the darkness, I know my side   Here in the darkness, I know my side - Page 5 Icon_minitimeSat Jun 30, 2012 11:37 am

Insfaca fisa cu ingrediente aruncandu-si ochii peste ea.
- Ma duc sa fac rost de ingrediente, zambi ea fals si disparu.
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Here in the darkness, I know my side   Here in the darkness, I know my side - Page 5 Icon_minitimeSat Jun 30, 2012 11:20 pm

Mosul vru sa ii spuna ca ingredientele erau deja in dulap dar nu mai apuca sa ii spuna, asa ca o lasa sa umble ea dupa ingrediente. oricum insa cele mai proaspete erau si cele mai bune.

Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Here in the darkness, I know my side   Here in the darkness, I know my side - Page 5 Icon_minitimeSat Jun 30, 2012 11:32 pm

- Grozav, nu-mi place sa caut, isi sufleca ea buza. Ah, Katherine, exista o vraja pentru orice! isi plezneste fruntea si face ingredientele sa apara apoi se duce inapoi la laborator.
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Here in the darkness, I know my side   Here in the darkness, I know my side - Page 5 Icon_minitimeMon Jul 02, 2012 11:02 am

-Acum mergi te rog frumos sa le faci manichiura dragonilor mei si sa imi aduci ghearrele lor? Ghearele de dragon trebuie sa stea 3 zile la intuneric inainte de a putea fi folosite la o potiune. Am doar 10 dragoni. Spuse el. Mosul insa nu stia daca Katherine stie sau nu ca dragonilor nu le prea place de oricine, si credea ca ei ii vor cam da de furca.

Last edited by Sanara on Mon Jul 02, 2012 5:16 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Here in the darkness, I know my side   Here in the darkness, I know my side - Page 5 Icon_minitimeMon Jul 02, 2012 3:21 pm

- Nu trebui sa prepar mai intai potiunea acum ca am facut rost de ingrediente? ridica usor o spranceana.
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Here in the darkness, I know my side   Here in the darkness, I know my side - Page 5 Icon_minitime

Back to top Go down

Here in the darkness, I know my side
Back to top 
Page 5 of 11Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Next