Author | Message |
---|
Vizitator Guest
| Subject: Re: I'm the queen of darkness Tue Jul 10, 2012 4:41 pm | |
| - Sunt Leloush, o... cunostiinta de ei. Pai a ajutat-o pe Cristina sa se razbune pe Maltazar si si-a pierdut memoria, o spuse el ca pe un "buna ziua". |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: I'm the queen of darkness Tue Jul 10, 2012 9:53 pm | |
| -Exista doar 2 leacuri: Primul ar fi Camera Secreta din fundul Pesterii Adevarului. Al 2-lea o noua lovitura la cap. Dar ar putea fi prea riscant. Asa ca cel mai bine ar fi primul. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: I'm the queen of darkness Tue Jul 10, 2012 10:01 pm | |
| - Si ce trebuie sa fac, s-o duc in camera aia? intreba derutat. |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: I'm the queen of darkness Tue Jul 10, 2012 10:18 pm | |
| -Da. Sa o duci acolo si sa o lasi singura in acea camera. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: I'm the queen of darkness Wed Jul 11, 2012 4:17 pm | |
| - Bine atunci, inchise el telefonul. Sanara, trebuie sa plecam la Pestera Adevarului ca sa-ti poti recapata memoria, deci hai sa mergem, ii intinse el o mana. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: I'm the queen of darkness Fri Jul 13, 2012 10:00 am | |
| Ii pun mana mea in mana lui. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: I'm the queen of darkness Fri Jul 13, 2012 4:27 pm | |
| Se teleporta cu ea in fata pesterii apoi ii dadu drumul la mana. - Tu prima, o pofti el inauntru cu un semn discret. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: I'm the queen of darkness Fri Jul 13, 2012 5:43 pm | |
| | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: I'm the queen of darkness Fri Jul 13, 2012 5:56 pm | |
| O urmeaza uitandu-se dupa ceea ce ar fi trebuit sa fie acea Camera in care trebuia sa intre Sanara. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: I'm the queen of darkness Fri Jul 13, 2012 9:47 pm | |
| Mai inspre fundul pesterii era o sala mare cu o masa rotunda, din piatra, formata in mod natural si cu niste simboluri gravate in mici cristale de gheata incastrate in suorafata rotunda a mesei, alcatuind un fel de astrograma. Langa masa era un scaun de piatra si deasupra si in fata scaunului, erau 2 cristale mari. Pe peretele opus al pesterii era un ecran. lumina venea de la celelalte cristale mici. Pe scaunul de piatra, era asezata o piatra subtire si plata de forma unei foi de harftie dar gravata cu niste rune care probabil erau instructiunile de utilizare a salii. Insa sala nu avea usi, deci Sanara nu ar fi putut sta acolo impotriva vointei ei. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: I'm the queen of darkness Sat Jul 14, 2012 8:45 pm | |
| - Deci ... presupun ca aia e sala. Intra acolo si... mhm, stai pana iti revine memoria, bine? Eu te astept aici. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: I'm the queen of darkness Sun Jul 15, 2012 12:35 pm | |
| Intru inauntru in sala si ma asez pe scun punand mana pe masa. Sala se intunecase, cristalele ce emiteau lumina se intorsesera intr-un fel in care lumina nu mai era reflectata, astfel sala fu cufundata in bezna. Ramasesera aprinse doar 3 cristale care emiteau lumina verde, rosie si albastra. si care icepura sa se roteasca. Peretele pesterii deveni ca un ecran care rula diverse aspecte din propria mea viata. Spiritul pesterii probabil intuia ca redandu-mi anumite momente de o profunzime mare, ma va reface sa imi capat memoria insa nu reusi aceasta metoda. Stateam doar si priveam uimita si nedumerita acele scene. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: I'm the queen of darkness Sun Jul 15, 2012 4:34 pm | |
| Leloush se propti de peretele pesterii asteptand. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: I'm the queen of darkness Tue Jul 17, 2012 12:15 pm | |
| Un mic cutremur avu loc in pestera, care facu sa cada in capul meu o stalactita. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: I'm the queen of darkness Tue Jul 17, 2012 12:16 pm | |
| - O , Doamne, murmura si vru sa vina langa Sanara, dar nu putu ajunge acolo fara sa stie de ce. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: I'm the queen of darkness Sat Jul 21, 2012 10:18 am | |
| Dupa catea minute de lesin ma trezesc si incep sa imi amintesc totul. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: I'm the queen of darkness Sat Jul 21, 2012 1:09 pm | |
| - Esti in regula? o intreaba ingrijorat. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: I'm the queen of darkness Sat Jul 21, 2012 1:51 pm | |
| -Da, sunt bine. Putin ametita dar bine. Si acum imi amintesc. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: I'm the queen of darkness Sat Jul 21, 2012 3:01 pm | |
| - Ce bine ca a functionat! |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: I'm the queen of darkness Sat Jul 21, 2012 7:49 pm | |
| -Vad ca acum suntem in Pestera Adevarului. Multumesc ca m-ai adus aici. Spun eu. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: I'm the queen of darkness Sun Jul 22, 2012 12:12 am | |
| - Ar trebui sa multumesti matusii tale, ea mi-a spus sa te aduc aici. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: I'm the queen of darkness Sun Jul 22, 2012 11:12 am | |
| -O sa ii multumesc. Acum ce facem? De fapt ce ramasesem sa facem inainte sa imi pierd memoria? | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: I'm the queen of darkness Sun Jul 22, 2012 2:33 pm | |
| - Nimic anume... eram in casa noastra, a mea si a lui Katherine. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: I'm the queen of darkness Sun Jul 22, 2012 5:39 pm | |
| -Atunci hai sa mergem inapoi acolo si poate gasim ceva de facut. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: I'm the queen of darkness Sun Jul 22, 2012 5:56 pm | |
| - Aha, mormai si isi pune mana pe umarul ei aparand in living unde Katherine frunzarea o revista. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: I'm the queen of darkness | |
| |
|
| |
| I'm the queen of darkness | |
|