Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: I'm the queen of darkness Mon Jul 23, 2012 8:59 am | |
| -Buna, Katherine! Ce revista citesti? Intreb eu apropiindu-ma de ea incercand sa citesc si eu revista desi in pozitia in care eram eu revista pentru mine era intoarsa iners dar totusi aveam antrenament sa citesc de la dreapta la stanga. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: I'm the queen of darkness Mon Jul 23, 2012 5:28 pm | |
| - O revista de moda, raspunde ea zambind finut. |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: I'm the queen of darkness Tue Jul 24, 2012 9:28 am | |
| -Ma crezi daca ti-as spune ca pe mine nu m-a interesat niciodata moda si asortarile hainelor? Eu ma imbrac cu ce imi pica la mana. Chiar daca de exemplu fusta si bluza nu se asorteaza. Asta cand merg doar pe strada, la magazine sau la Mall sau cand mergeam la scoala. Dar cand e vorba de petreceri, concerte, evenimente, discoteca, da atunci imi pasa cum ma imbrac. Dar ca sa nu stau minute chinuindu-ma cum sa asortez o bluza si o fusta, imi iau direct prima rochie ce imi pica in mana.
Last edited by Sanara on Wed Jul 25, 2012 11:01 am; edited 1 time in total | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: I'm the queen of darkness Tue Jul 24, 2012 3:50 pm | |
| - In schimb Katherine e mereu bine imbracata, aratand impecabil, murmura Leloush visator, iar Kat chicoti. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: I'm the queen of darkness Fri Aug 10, 2012 7:43 pm | |
| -La fel ca sora mea. Sora mea e asa enervanta cu revistele ei de moda. Uneori imi vine sa le dau foc. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: I'm the queen of darkness Sun Aug 12, 2012 9:33 pm | |
| - Nu ma imbrac in functie de moda, nu sunt chiar asa pasionata de asta, dar cum am fost contesa exista un anumit protocol si trebuia sa ma imbrac intr-un anumit fel si m-am obisnuit asa, zambeste vag, iar Leloush o saruta scurt pe buze. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: I'm the queen of darkness Mon Aug 13, 2012 2:13 pm | |
| -Aha. Ei bine eu ar fi trebuit sa fiu printesa dar uite ca din anumite circimstante neprevazute nu mai sunt. Si cand voi reveni si va trebui sa respect un protocol imi va fi foarte greu.
Last edited by Sanara on Mon Aug 13, 2012 8:06 pm; edited 1 time in total | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: I'm the queen of darkness Mon Aug 13, 2012 3:28 pm | |
| - O sa te obisnuiesti... murmura ea. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: I'm the queen of darkness Mon Aug 13, 2012 8:06 pm | |
| | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: I'm the queen of darkness Mon Aug 13, 2012 10:02 pm | |
| - Probabil ca da, clatina ea din cap. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: I'm the queen of darkness Tue Aug 14, 2012 11:12 am | |
| -Dar poate ca daca mi-ai fi tu antrenoare nu mi-ar fi asa de greu. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: I'm the queen of darkness Tue Aug 14, 2012 10:40 pm | |
| - Mi-ar face placere sa te ajut. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: I'm the queen of darkness Wed Aug 15, 2012 6:40 am | |
| -Multumesc frumos. Spun eu zambind fericita. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: I'm the queen of darkness Wed Aug 15, 2012 11:03 pm | |
| - Nu ai pentru ce... murmura ea. - Stii ce trebuie s-o inveti neaparat? Mersul tau de felina, rrrrr, marai el jucaus sarutand-o scurt. - Fac pariu ca atunci cand merg stai in spatele meu ca sa te holbezi la fundul meu, isi dadu ea ochii peste cap. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: I'm the queen of darkness Thu Aug 16, 2012 12:30 am | |
| -Eu prima data as vrea sa invat acel mers pe tocuri inalte, acel mers regal care chiar daca sunt pe tocurile cele mai inalte sa pot tine in echilibru chiar si o tava cu cani cu ceai, pe cap fara sa tin tava cu mainile fiindca in maini am platouri cu fursecuri sa spunem. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: I'm the queen of darkness Thu Aug 16, 2012 6:43 pm | |
| - E destul de usor, zice ea. - Pentru tine, completa Leloush zambind acru. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: I'm the queen of darkness Fri Aug 17, 2012 12:05 pm | |
| -Nu mi se pare prea usor. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: I'm the queen of darkness Fri Aug 17, 2012 11:25 pm | |
| - Dupa ce te vei obisnui ti se va parea. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: I'm the queen of darkness Sat Aug 18, 2012 10:35 am | |
| -Visul meu e sa pot face asta dar pe langa cele mai inalte tocuri, sa port in acel moment si o rochie eleganta cu trena lunga si o diadema, pentru a da un adaos de complexitate, exercitiului. As prefera sa fiu imbracata cu o rochie eleganta de aur, o diadema de argint in stil coroana de regina si niste pantofi de diamant cu cele mai inalte tocuri posibile. Si imbrata astfel sa pot tine in echilibru pe diadema, o tava plina cu pahare cu vin, umplute aproape pline si sa nu varsnici o picatura. Crezi ca ar fi posibil? Vazusem asta intr-un film dar nu imi dau seama daca acea actrita chiar s-a antrenat din greu pentru asa ceva sau a mai fost si ceva trucuri cinematografice.
Last edited by Sanara on Sun Aug 19, 2012 2:02 am; edited 1 time in total | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: I'm the queen of darkness Sun Aug 19, 2012 12:28 am | |
| - Nu stiu daca ar fi posibil, ridica Kat din umeri. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: I'm the queen of darkness Sun Aug 19, 2012 2:03 am | |
| Intai as incerca fara diadema. Apoi dupa ce am echilibru, as incerca si cu diadema. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: I'm the queen of darkness Mon Aug 20, 2012 12:21 am | |
| - O sa reusesti pana la urma, cred... |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: I'm the queen of darkness Mon Aug 20, 2012 3:56 pm | |
| -Si eu sper, caci vreau sa uimesc si eu lumea la un party cu astfel de numar de echilibristica. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: I'm the queen of darkness Mon Aug 20, 2012 4:47 pm | |
| Kat zambi fara sa mai zica si altceva. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: I'm the queen of darkness Mon Aug 20, 2012 9:29 pm | |
| -Hai sa mergem un pic in parc caci am o mica surpriza pentru tine. Ii spun eu lui Katherine. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: I'm the queen of darkness | |
| |
|
| |
| I'm the queen of darkness | |
|