Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: I'm the queen of darkness Thu Aug 23, 2012 11:05 pm | |
| -Ce gelos si posesiv e fratele tau. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: I'm the queen of darkness Thu Aug 23, 2012 11:23 pm | |
| - Mda, cam asa este el... |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: I'm the queen of darkness Fri Aug 24, 2012 1:57 am | |
| Nu mai stiam ce sa spun asa ca taceam. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: I'm the queen of darkness Sat Aug 25, 2012 7:36 pm | |
| - Si ai prefera sa nu fiu? - In unele situatii da. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: I'm the queen of darkness Fri Sep 07, 2012 3:19 pm | |
| -Gelos nu ar trebui sa fii deloc. Gelozia e un sentiment negativ care nu isi are locul. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: I'm the queen of darkness Fri Sep 07, 2012 3:25 pm | |
| - Ba gelozia devodeste dragostea, o contrazice el. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: I'm the queen of darkness Fri Sep 07, 2012 6:40 pm | |
| -Nu e buna gelozia fiindca duce la acte necugetate cum ar fi sa iti ucizi chiar persoana iubita daca o prinzi gresind. Asta nu dovedeste nicidecum dragostea. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: I'm the queen of darkness Fri Sep 07, 2012 9:39 pm | |
| - Daca o iubesti cu adevarat nu o ucizi din gelozie, clatina el din cap. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: I'm the queen of darkness Fri Sep 07, 2012 9:44 pm | |
| -Dar macar tot o bati sau o faci sa sufere. Eu una cand o sa imi gasesc un baiat vreau sa fie un baiat tipul unui print gentelman, care sa ma iubeasca sincer si care sa nu fie gelos. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: I'm the queen of darkness Fri Sep 07, 2012 9:45 pm | |
| - Leloush e un gentelman si e mai mult decat un print, e un conte, ridica Katherine din sprancene. - Dar sunt gelos, nah, nu pot fi chiar atat de perfect. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: I'm the queen of darkness Sat Sep 08, 2012 7:31 pm | |
| -Eu cunosc un elf care era printul viselor mele. Il chema Justin si era printul unei insule. Dar din pacate s-a casatorit cu o sirena si amandoi au reusit sa intemeieze un principat in care stapanesc 2 insule plus marea de care apartin aceste 2 insule. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: I'm the queen of darkness Sat Sep 08, 2012 11:15 pm | |
| - Credeam ca sirenele se pot cupla doar... cu sireni, murmura Leloush ca traznit. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: I'm the queen of darkness Sun Sep 09, 2012 1:17 am | |
| Pot si cu elfi, vrajitori si oameni daca apeleaza la o vrajitoare care sa le transforme anatomic in specia din care fac parte iubitii lor. Dar atat cat au coada se pot cupla doar cu sireni. Dar vraja asta cu transformarea cozii in picioare are un efect advers pentru sirene. Isi pierd vocea pentru un an. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: I'm the queen of darkness Sun Sep 09, 2012 1:49 pm | |
| - Uhm, inseamna ca o sirena trebuie sa iubeasca cu adevarat alta specie ca sa faca sacrificiul asta. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: I'm the queen of darkness Sun Sep 09, 2012 4:10 pm | |
| -Asta asa este. Aici ai mare dreptate. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: I'm the queen of darkness Sun Sep 09, 2012 4:12 pm | |
| - Mhm, mda, isi ciufuli parul. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: I'm the queen of darkness Mon Sep 10, 2012 9:10 am | |
| -Totusi sper sa mai apara un print la fel si pentru mine. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: I'm the queen of darkness Mon Sep 10, 2012 2:04 pm | |
| - Va aparea, trebuie doar sa ai rabdare. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: I'm the queen of darkness Mon Sep 10, 2012 2:47 pm | |
| -Voi avea rabdare. Apropo mi-as dori sa aiba toate calitatile bune ale lui Leloush, sa fie tipul gentelmanului si sa fie frumos, cu par blond ca de aur si lung pana la umeri si ochi albastri ca safirele, sau ca cerul senin, la fel ca Fat Frumos, sa stie 5 limbi straine, sa aiba un principat facut cadou de tatal sau, adica o provincie a regatului tatalui lui, despartita de regat si transformata in principat si sa aiba si o herghelie de pegasi. Sunt pretentioasa, nu? Spun eu chicotind. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: I'm the queen of darkness Mon Sep 10, 2012 2:53 pm | |
| - Da, destul de, surade Kat amuzata. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: I'm the queen of darkness Tue Sep 11, 2012 8:37 am | |
| -Totusi chiar daca sunt o fosta printesa si poate si o viitoare printesa, pretentiile mele nu mi-au fost luate o data cu rangul. Spun eu chicotind. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: I'm the queen of darkness Tue Sep 11, 2012 12:19 pm | |
| Katherine tace si il priveste suspicioasa pe Leloush care arata ingrozit. - Ce naiba ai facut? il intreaba pana la urma. - Mi-am amintit ca trebuie sa fac ceva... dar nu mai stiu ce, isi lipi el o palma in frunte. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: I'm the queen of darkness Wed Sep 12, 2012 12:35 am | |
| -Paacat ca nu merg vrajile pe tine, te-as fi putut ajuta sa iti amintesti. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: I'm the queen of darkness Wed Sep 12, 2012 10:55 am | |
| - Vai si cred ca era ceva important, incepu el sa se agite, iar Katherine isi dadu ochii peste cap. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: I'm the queen of darkness Wed Sep 12, 2012 11:08 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: I'm the queen of darkness | |
| |
|
| |
| I'm the queen of darkness | |
|