Author | Message |
---|
Vizitator Guest
| Subject: Re: I'm the queen of darkness Mon Aug 20, 2012 9:36 pm | |
| - Deobicei Leloush e cel cu surprizele... surase ea. |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: I'm the queen of darkness Mon Aug 20, 2012 9:36 pm | |
| -Ei bine si eu pot fi uneori surprinzatoare. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: I'm the queen of darkness Mon Aug 20, 2012 9:52 pm | |
| - Te cred... - Cat e ceasul ,sis? - Mai e putin si se face miezul noptii, de ce? - Intrebam fiindca pierdusem notiunea timpului. |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: I'm the queen of darkness Mon Aug 20, 2012 9:55 pm | |
| -Hai sa mergem in parc. Este luna plina in seara asta. Va fi ceva spectaculos. Spun eu. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: I'm the queen of darkness Mon Aug 20, 2012 10:02 pm | |
| - Vampirii devin mai puternici cand e luna plina, clatina Leloush din cap. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: I'm the queen of darkness Mon Aug 20, 2012 10:07 pm | |
| -Stiu asta. Si tocmai de aceea vreau sa ii ofer lui Katherine surpriza acum. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: I'm the queen of darkness Mon Aug 20, 2012 10:12 pm | |
| - Atunci sa mergem in parc... murmura ea. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: I'm the queen of darkness Mon Aug 20, 2012 10:19 pm | |
| Ajungem in parc si ii arat un soclu pe care era statuia unui tron. -Uite, vezi tronul asta sculptat in marmura? Maine muncitorii vor aduce aici statuia unui rege care o vor aseza pe tron asa ca azi e si luna plina si e ultma sansa ca tu sa te simti pentru cateva minute regina fara sa stie nimeni. Si sa iti dau surpriza de care spuneam. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: I'm the queen of darkness Mon Aug 20, 2012 10:22 pm | |
| - Bine, zambi ea si se aseza pe tron cu Leloush sorbind-o din priviri. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: I'm the queen of darkness Mon Aug 20, 2012 10:32 pm | |
| De indata ce luna iese din nor eu incep sa bolborosesc ceva. Nu era o vraja ci o incantatie straveche folosita la incoronarea vechilor regi si a vechilor regine: REX, URBS, ODORICUS, ET, ABBAS, HOS, COMPEGERE, PORPHYREOS, LAPIDES, SI: LECTOR: POSITA: PRUDENTER: CUNCTA: REVOLVAT: HIC: FINEM: PRIMI: MOBILIS: INVENIET: SEPES: TRIMA: CANES: ET: EQUOS: HOMINESQUE: SUBADDAS: CERVOS: ET: CORVOS: AQUILAS: IMMANIA: CETE: MUNDUM: QUODQUE: SEQUENS: PREEUNTIS: TRIPLICAT: ANNOS. Apoi continui: -Prin putereacu care am fost investita, te incoronez Regina a Intunericului, si vei deveni mai puternicadecat primul vampir. Apoi ii pun diadema pe cap. Luna plina incepu sa isi fca simtite efectele apoi pe langa asta si aripile mele incepu sa lumineze puternic si sa trimita praf magic de zana asupra ei care se presara peste trupul ei ca niste confetti si urma si o ploaie de meteoriti.
| |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: I'm the queen of darkness Mon Aug 20, 2012 10:37 pm | |
| - Ce frumos, ciripi Kat cu un zambet mare pe buzele sale rosii ca sangele. Leloush doar o privi incantat, fara sa zica ceva. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: I'm the queen of darkness Mon Aug 20, 2012 10:45 pm | |
| -Eu chiar sper ca intr-o zi sa poti deveni mai puternica decat primul vampir asta daca desigur e posibil. Insa cadoul meu a fost incoronarea ta ca regina a intunericului. Spun eu zambind. Apoi fac sa apara 3 pahare pline cu vin rosu. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: I'm the queen of darkness Mon Aug 20, 2012 11:11 pm | |
| - Multumesc frumos... nu cred insa ca poate fi alt vampir mai puternic decat Klaus. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: I'm the queen of darkness Mon Aug 20, 2012 11:35 pm | |
| -Si daca ce am facut eu acum nu e o simpla joaca neinovata? Partea cu luminile mele de la aripicand a stralucit luna cel mai tare si te-a atins praful meu magic ca niste confetti s-a facut involuntar fata de vointa mea.
Last edited by Sanara on Tue Aug 21, 2012 10:13 am; edited 1 time in total | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: I'm the queen of darkness Tue Aug 21, 2012 12:15 am | |
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: I'm the queen of darkness Tue Aug 21, 2012 10:15 am | |
| -Deci habar nu am. Eu da, ai dreptate, am vrut sa fie o joaca nevinovata, dar nu stiu exact ce s-a intamplat. Spun eu. Poate de vina au fost doar niste emotii ale mele. Spun eu zambind. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: I'm the queen of darkness Tue Aug 21, 2012 4:37 pm | |
| - Tot ce e posibil, zambeste ea. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: I'm the queen of darkness Tue Aug 21, 2012 5:07 pm | |
| -Oricum ma bucur ca ti-a placut surpriza care ti-am facut-o. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: I'm the queen of darkness Tue Aug 21, 2012 8:57 pm | |
| - Multumesc frumos, zambeste recunoscatoare. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: I'm the queen of darkness Tue Aug 21, 2012 10:11 pm | |
| -Cu multa placere. Spun zambind. Apoi ii fac o poza pe tron cu diadema pe cap. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: I'm the queen of darkness Tue Aug 21, 2012 10:57 pm | |
| - Pot sa vad si eu poza? intreba Lulu. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: I'm the queen of darkness Wed Aug 22, 2012 10:06 am | |
| -Desigur. Spun eu aratandu-i poza. -Stii ma gandesc ca s-ar putea face ceva. Sa platesc eu pe redactorii unui ziar sa apara un articol cum ca Katherine ar fi fost incoronata regina intunericului si vampirii au de acum o conducatoare. Ma intreb ce zarva s-ar crea printre vampiri cu farsa asta. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: I'm the queen of darkness Wed Aug 22, 2012 2:06 pm | |
| - Nu vreau o noua vizita de la Klaus o sa se termine mai rau ca data trecuta! |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: I'm the queen of darkness Wed Aug 22, 2012 9:14 pm | |
| -Bine, bine. Nu o sa fac asta. Dar ce s-a intamplat data trecuta? Imi povestesti te rog frumos? | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: I'm the queen of darkness Thu Aug 23, 2012 2:49 pm | |
| - Hmmm, bine... a venit pe la noi si a incercat sa ma sarute, iar Leloush s-a luat la bataie cu el si au distrus juma' de casa. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: I'm the queen of darkness | |
| |
|
| |
| I'm the queen of darkness | |
|