Top posting users this month | |
Latest topics | » A halloween visit Today at 11:01 am by Saphire Helena» BerbecToday at 10:57 am by RHM Tattoo» TaurToday at 10:57 am by RHM Tattoo» Gemeni Today at 10:57 am by RHM Tattoo» RacToday at 10:57 am by RHM Tattoo» LeuToday at 10:56 am by RHM Tattoo» Fecioară Today at 10:56 am by RHM Tattoo» Balanță Today at 10:56 am by RHM Tattoo» Scorpion Today at 10:56 am by RHM Tattoo |
|
| You're my puppet, my meal ,my distraction | |
| | |
Author | Message |
---|
Vizitator Guest
| Subject: You're my puppet, my meal ,my distraction Wed May 30, 2012 11:06 pm | |
| First topic message reminder :
Leloush statea comod in balcon pe un fotoliu, iar pe bratul fotoliului statea o pustoaica blonduta, draguta, cu ochi albastri, talie de viespe, maini delicate si doua puncte rosii pe gat. "Tanarul" o privi fermecat si-si trecu o mana prin parul matasos. - Deocamdata nu te las sa pleci, inca vreau sa ma distrez... zise el dulce iar fata zambi euforica. - Dar nici nu vreau sa plec de langa tine, dragul meu conte! Leloush ranji diabolic si isi infipse coltii in incheietura fetei. |
| | |
Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: You're my puppet, my meal ,my distraction Mon Jul 09, 2012 1:09 pm | |
| | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: You're my puppet, my meal ,my distraction Mon Jul 09, 2012 4:09 pm | |
| - Destul, doar sunt vampir. Am facut atatea crime, murmura avand o expresie melancolica. |
| | | Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: You're my puppet, my meal ,my distraction Tue Jul 10, 2012 10:41 am | |
| -Crezi ca o zana te-ar putea face sa fii mai putin rau? | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: You're my puppet, my meal ,my distraction Tue Jul 10, 2012 11:12 am | |
| - Nu stiu ce sa zic, ridica din umeri. |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: You're my puppet, my meal ,my distraction Sat Jul 14, 2012 6:43 pm | |
| -As putea incerca sa te fac sa fi mai bun. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: You're my puppet, my meal ,my distraction Sat Jul 14, 2012 8:44 pm | |
| - Si cum anume planuiesti sa faci asta? surade amuzat. |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: You're my puppet, my meal ,my distraction Sun Jul 15, 2012 12:36 pm | |
| -Poate daca mi-as asuma rolul de ingerul tau pazitor. Tu fiind vampir pur nu ai avut niciodata un inger pazitor. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: You're my puppet, my meal ,my distraction Sun Jul 15, 2012 4:42 pm | |
| - Si ce ar putea face un inger pazitor pentru mine? Nimic nu-mi poate face rau, zambi el. |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: You're my puppet, my meal ,my distraction Mon Jul 16, 2012 9:21 pm | |
| -Stiu ca nimic nu iti poate face rau, dar un inger pazitpr nu e doar sa te apere de rele ci e si pentru a iti da sfaturi bune si a te indruma. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: You're my puppet, my meal ,my distraction Mon Jul 16, 2012 11:17 pm | |
| - Atunci daca asa vrei poti sa fi ingerul meu pazitor. |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: You're my puppet, my meal ,my distraction Tue Jul 17, 2012 12:12 pm | |
| -Bine. Spun eu aplaudand. Eram bucuroasa. -Dar sti, asta presupune sa te urmaresc oriunde si oricand intocmai ca umbra. Spun eu fericita. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: You're my puppet, my meal ,my distraction Tue Jul 17, 2012 12:14 pm | |
| - Chiar oriunde ? Si cand merg la baie sau fac dus? ridica o spranceana. |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: You're my puppet, my meal ,my distraction Sat Jul 21, 2012 10:24 am | |
| -Nu chiar. Fiindca nu sunt intocmai un inger. Deci am anumite limite. In baie nu pot intra dar pot sta langa usa baii si sa intervin in caz de ceva. De exemplu cum ar fi un anator de vampiri cu brevet de lunetist. Spun eu chicotind. Dar in dormitor chair si cand esti cu Katherine, pot intra numai ca nu as trage cu ochiul la ce a-ti face. pot intra cam unde intra si garda regala care pazeste un rege. Oricum atributiile mele ar fi sa te pazesc de demoni si de vanatorii de vampiri si sa iti dau sfaturi bune. Atat. Restul ce faci nu ma intereseaza. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: You're my puppet, my meal ,my distraction Sat Jul 21, 2012 1:09 pm | |
| - Am inteles. Ma intreb ce parere va avea Katherine despre asta, rosti usor ganditor. |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: You're my puppet, my meal ,my distraction Sat Jul 21, 2012 1:50 pm | |
| | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: You're my puppet, my meal ,my distraction Sat Jul 21, 2012 3:01 pm | |
| - Dar nu este aici, surase el. |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: You're my puppet, my meal ,my distraction Sat Jul 21, 2012 7:26 pm | |
| -Pai ma refeream cand va veni sau cand o vom intalni. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: You're my puppet, my meal ,my distraction Sun Jul 22, 2012 12:09 am | |
| - Bine atunci, aproba cu o miscare scurta din cap. |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: You're my puppet, my meal ,my distraction Tue Jul 24, 2012 9:48 am | |
| -Oricum pana atunci nu ma opreste nimeni sa fiu cu tine 24 ore din 24 sa te pazesc. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: You're my puppet, my meal ,my distraction Tue Jul 24, 2012 3:48 pm | |
| - Nu stiu de ce-ti face asa mare placere, surade el amuzat. |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: You're my puppet, my meal ,my distraction Wed Jul 25, 2012 11:00 am | |
| -Imi face placere sa te stiu in siguranta si in plus sa te invat sa fii mai putin rau. Nu vreau sa ajungi asa de rau preccum un tigru care ucide prima fiinta ce o vede in cale. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: You're my puppet, my meal ,my distraction Wed Jul 25, 2012 5:49 pm | |
| - Nu ucid prima fiinta care imi vine in cale, murmura ridicand o spranceana. Ia-o exemplu pe ea, am lasat-o in viata, murmura aratandu-i-o pe blonda. |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: You're my puppet, my meal ,my distraction Thu Jul 26, 2012 1:08 am | |
| Deocamdata nu dar ai putea ajunge asa. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: You're my puppet, my meal ,my distraction Thu Jul 26, 2012 3:32 pm | |
| - Ce crezi ca m-ar face sa ma schimb? |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: You're my puppet, my meal ,my distraction Fri Aug 10, 2012 7:45 pm | |
| -Pai ar putea fi un anumit eveniment care s-ar petrece si care din dorinta de razbunare ti-ar declansa aceasta furie. De exemplu cum ar fi ca sora ta sa pateasca ceva. | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: You're my puppet, my meal ,my distraction | |
| |
| | | | You're my puppet, my meal ,my distraction | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |