Author | Message |
---|
alexcrazygirl PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 13859 Kwan : 90000 Varsta : 27 Localizare : Calarasi
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: Take me down to the paradise city... Sun Jun 24, 2012 3:21 pm | |
| -Se pare ca tu chiar ai tarate in cap si nu creier | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Take me down to the paradise city... Sun Jun 24, 2012 3:27 pm | |
| - Da, cum zici tu, zice indiferent lasandu-si capul pe spate. |
|
| |
| Subject: Re: Take me down to the paradise city... Sun Jun 24, 2012 3:34 pm | |
| -Eu trebuie sa plec inapoi in Helheim,vedeti daca nu rezolvati nimic sa ma chemati si pe mine la inmormantare | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Take me down to the paradise city... Sun Jun 24, 2012 3:39 pm | |
| - Grozav, mormaieste Leloush, iar Katherine doar se incrunta usor. |
|
| |
| Subject: Re: Take me down to the paradise city... Sun Jun 24, 2012 3:39 pm | |
| -Ce e nu va descurcati si singuri? | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Take me down to the paradise city... Sun Jun 24, 2012 3:41 pm | |
| - Nu ne descurcam nici cu ajutor, daramite singuri. |
|
| |
| Subject: Re: Take me down to the paradise city... Sun Jun 24, 2012 3:55 pm | |
| -Atunci multa bafta sa gasiti ajutor eu trebuie sa plec pa,spun disparand de acolo | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Take me down to the paradise city... Sun Jun 24, 2012 3:57 pm | |
| - Super, acum Sanara va muri, isi da ochii peste cap Katherine. |
|
| |
| Subject: Re: Take me down to the paradise city... Sun Jun 24, 2012 3:58 pm | |
| -Nu neaparat,spun eu aparand in Helheim | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Take me down to the paradise city... Sun Jun 24, 2012 4:05 pm | |
| Katherine se incrunta, neintelegand. |
|
| |
| Subject: Re: Take me down to the paradise city... Sun Jun 24, 2012 4:12 pm | |
| Ma duc direct in palatul lui Hades unde il gasesc stand in living pe canapea -Unde ai fost? -Sa ma mai distrez si eu pe seama vechilor mei prieteni -Hmm devi din ce in ce mai rea | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Take me down to the paradise city... Sun Jun 24, 2012 4:14 pm | |
| Ofteaza si-si lasa capul pe umarul lui frati'su. |
|
| |
| Subject: Re: Take me down to the paradise city... Sun Jun 24, 2012 4:16 pm | |
| -Si Hades spune-mi care este acel antidot -Pentru ce te intereseaza? -Pai o sa-ti spun adevarul pentru Sanara -Si de ce vrei sa o salvezi -Din mai multe motive,dar gandestete nu ai vrea sa o bati intr-o lupta dreapta? -Pai ar fi interesant | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Take me down to the paradise city... Sun Jun 24, 2012 4:17 pm | |
| Leloush nu zice nimic, doar isi duce o mana dupa umerii ei. |
|
| |
| Subject: Re: Take me down to the paradise city... Sun Jun 24, 2012 4:22 pm | |
| -Modalitatea de a o face sa-si revina chiar daca a trecut atata timp este sa pui o picatura din sangele tau in aceasta potiune,spun scotand o sticluta cu o potiune verde | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Take me down to the paradise city... Sun Jun 24, 2012 4:25 pm | |
| - Oare unde s-o fi dus Cristina? intreaba in cele din urma Lulu, spargand tacerea, iar sor'sa doar ridica din umeri. |
|
| |
| Subject: Re: Take me down to the paradise city... Sun Jun 24, 2012 4:26 pm | |
| -Si mi-o dai mie ca sa o ajut pe Sanara? -Desigur orice pentru tine -Mersi,spun eu dupa care il iau in brate si ii dau un sarut pe obraz Dispar de acolo direct la Sanara | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Take me down to the paradise city... Sun Jun 24, 2012 4:28 pm | |
| Katherine aude o zgomot in camera unde o lasase pe Sanara si se teleporteaza acolo. - Cristina? Ai gasit leacul? |
|
| |
| Subject: Re: Take me down to the paradise city... Sun Jun 24, 2012 4:28 pm | |
| -Da,dar ii mai trebuie ceva.Am nevoie de un cutit | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Take me down to the paradise city... Sun Jun 24, 2012 4:31 pm | |
| Katherine pocneste din degete si apare un cutit in mana Cristinei. |
|
| |
| Subject: Re: Take me down to the paradise city... Sun Jun 24, 2012 4:32 pm | |
| Iau cutitul si ma tai la incheietura stanga.Scot dopul din sticluta si las o picatura de sange sa cada acolo. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Take me down to the paradise city... Sun Jun 24, 2012 4:35 pm | |
| Katherine o priveste intrigata, dar nu comenteaza. |
|
| |
| Subject: Re: Take me down to the paradise city... Sun Jun 24, 2012 4:36 pm | |
| Pun cutitul jos si ii dau lui Katherine sticluta. -Asta e potiunea pe care trebuie sa i-o dati ca sa-si revina.Eu trebuie sa plec inapoi si sa-i spune-ti Sanarei ca se va mai lupta o data cu Hades | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Take me down to the paradise city... Sun Jun 24, 2012 4:38 pm | |
| - Mhm, bine, ingana ea si ii da potiunea Sanarei, asteptand apoi sa se trezeasca. |
|
| |
| Subject: Re: Take me down to the paradise city... Sun Jun 24, 2012 4:44 pm | |
| -Trebuie sa plec,iar in Helheim si sa-i mai spui ca imi pare rau pentru ce va urma,dar nu am ce face,spun eu dupa care dispar de acolo | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Take me down to the paradise city... | |
| |
|
| |
| Take me down to the paradise city... | |
|