Author | Message |
---|
Vizitator Guest
| Subject: Re: Take me down to the paradise city... Sun Jun 24, 2012 4:46 pm | |
| Katherine aproba cu o miscare scurta a capului. Leloush veni si el in camera, avand o privire intrebatoare. - A adus leacul Cristina, acum tot ce trebuie sa facem e sa asteptam sa se trezeasca. |
|
| |
alexcrazygirl PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 13859 Kwan : 90000 Varsta : 27 Localizare : Calarasi
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: Take me down to the paradise city... Sun Jun 24, 2012 4:48 pm | |
| -Sper ca Sanara sa nu ma urasca pentru ce voi face,dar asta a fost singura solutie pentru a o salva,spun eu stand pe o stanca in Helheim | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Take me down to the paradise city... Wed Jun 27, 2012 9:56 am | |
| In timp ce corpul meu era pe pat, in camera din palat, simt cum datrita fatului ca a trecut prea mult timp, si potiunea inca nu si-a facut efectul inca, eu continui sa raman in acea stare, apoi simt um ma decorporalizez. Imi vad corpul de sus, si apoi simt ceva ca o forta puternica, ce ma atrage inspre Helheim. O vad pe Cristina pe o stanca din Helheim, desi Cristina, nu stiu daca putea sa ma vada. Stiu ca putea vedea zanele dar nu stiu daca si zane decorporalizate. | |
|
| |
| Subject: Re: Take me down to the paradise city... Wed Jun 27, 2012 11:11 am | |
| Ma ridic de pe stanca aceea si ma indrept spre castelul lui Hades. | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Take me down to the paradise city... Wed Jun 27, 2012 10:17 pm | |
| O urmaresc pe Cristina, asa doar cu spiritul. | |
|
| |
| Subject: Re: Take me down to the paradise city... Wed Jun 27, 2012 10:18 pm | |
| Intru in castel si urc scarile ducandu-ma direct in camera mea. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Take me down to the paradise city... Wed Jun 27, 2012 10:42 pm | |
| - O sa-si revina sau nu? intreaba Leloush oftand. - Habar nu am, ridica usor din umeri. |
|
| |
| Subject: Re: Take me down to the paradise city... Wed Jun 27, 2012 10:43 pm | |
| Intru in camera mea si ma trantesc pe pat obosita. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Take me down to the paradise city... Fri Jun 29, 2012 9:36 am | |
| In timp ce gazul otravitor isi facea inca efectul, iar antidotul inca nu era metabolizat, culorile corpului meu deveneau din ce in ce mai inchise si mai palide, de parca cineva stinsese o lumina din corpul meu. Respiram din ce in ce mai greu si mai rar. Apoi incepusem de la picioare spre cap, sa dispar incetul cu incetul. Imi disparuse picioarele pana la glezne.
| |
|
| |
| Subject: Re: Take me down to the paradise city... Fri Jun 29, 2012 9:48 am | |
| Fiind deja obosita ma schimb de haine si ma pun in pat pentru a adormi | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Take me down to the paradise city... Fri Jun 29, 2012 10:14 am | |
| In curand picioarele imi disparura pana la genunchi. Se parea ca metabolismul meu era foarte scazut de mergea destul de incet. | |
|
| |
| Subject: Re: Take me down to the paradise city... Fri Jun 29, 2012 10:18 am | |
| Ciudat era faptul ca nu puteam dormi asa ca ridic din pat si ma duc la geam. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Take me down to the paradise city... Fri Jun 29, 2012 10:29 am | |
| Piciaorele imi disparusera complet. Imi disparuse si putin din trup pana deasupra buricului. probabil Katherine si Leloush erau cam disperati vazand ce se intampla. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Take me down to the paradise city... Sat Jun 30, 2012 11:35 am | |
| - Oh, asta nu e bine, sopteste Leloush ducandu-si o mana dupa cap. - Vad si singura asta, cretinule, isi da ea ochii peste cap. - In loc sa ne certam ar trebui sa facem ceva. - Cum ar fi? il priveste ironic. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Take me down to the paradise city... Sat Jun 30, 2012 11:39 am | |
| -Disparusem pana imi ramasese doar capul. Insa antidotul incepuse sa fie metabolizat, si incep sa imi apara iar gatul, si pieptul, incetul cu incetul. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Take me down to the paradise city... Sat Jun 30, 2012 11:42 am | |
| - Uite, cred ca-si revine, sopteste Leloush ganditor. - Ahm, da, se poate, o priveste si Katherine. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Take me down to the paradise city... Sat Jun 30, 2012 11:45 am | |
| Imi apare iar tot corpul si apoi apare o stralucire de parca era o lumina in interiorul meu. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Take me down to the paradise city... Sat Jun 30, 2012 11:47 am | |
| - O sa se trezeasca,nu? isi tuguie Kat buzele sangerii. - Asa cred. |
|
| |
| Subject: Re: Take me down to the paradise city... Sat Jun 30, 2012 1:16 pm | |
| Totul era intunecat si sumbru aici,dar ma obisnuisem deja cu asta si nu mi se mai parea ciudat | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Take me down to the paradise city... Sat Jun 30, 2012 1:19 pm | |
| - Inseamna ca leacul adus de Cristina a functionat. - Cam asa ceva. |
|
| |
| Subject: Re: Take me down to the paradise city... Sat Jun 30, 2012 1:25 pm | |
| Cineva incepe sa bata usor la usa. -Intra Hades intra pe usa si se uita la mine. -Cristina maine eu voi fi nevoit sa plec pana pe Terra si as vrea sa-mi ti tu locul pana ma intorc -Desigur Hades o sa-ti tin eu locul maine cat esti plecat -Bine,dar te avertizez ca trebuie sa fii dura cu demonii -Si chiar asa voi fi,spun zambind | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Take me down to the paradise city... Sat Jun 30, 2012 1:36 pm | |
| - Atunci e bine, nu o vom avea pe constiinta. - De ce am fi avut-o pe constiinta? Nu s-a dus din vina noastra la Hades. |
|
| |
| Subject: Re: Take me down to the paradise city... Sat Jun 30, 2012 1:39 pm | |
| -Cred ca vei fi o foarte buna conducatoare a demonilor -Asta vom vedea maine Hades -Bine atunci te las sa te odihnesti,noapte buna -Noapte buna Hades pleaca din camera mea inchizand usor usa. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Take me down to the paradise city... Sat Jun 30, 2012 1:41 pm | |
| - Da, dar nu am facut nimic ca s-o salvam si... - Chiar si asa noi vampiri in mod normal nu avem constiinta, sentimente... - In mod normal! |
|
| |
| Subject: Re: Take me down to the paradise city... Sat Jun 30, 2012 1:42 pm | |
| Stiam ca acum nu mai aveam cum sa imi traiesc viata alaturi de familie si prieteni,dar macar stiam ca acum ei toti sunt in siguranta | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Take me down to the paradise city... | |
| |
|
| |
| Take me down to the paradise city... | |
|