Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Take me down to the paradise city... Wed Jul 11, 2012 2:29 pm | |
| Privesc in continuare la film. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Take me down to the paradise city... Wed Jul 11, 2012 4:14 pm | |
| In cele din urma, in lipsa de ocupatie isi muta si el privirea spre televizor. |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Take me down to the paradise city... Thu Jul 12, 2012 5:23 pm | |
| | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Take me down to the paradise city... Thu Jul 12, 2012 6:07 pm | |
| Nu-l atrase prea mult filmul dar se uita la el, strecurandu-si o mana intr-a lui Katherine. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Take me down to the paradise city... Thu Jul 12, 2012 9:02 pm | |
| -Si cum sa ma razbun eu pe Hades? Vroia sa o raneasca pe Cristina si pe familia ei. De aceea m-am dus glont la el. Poate imi va da filmul vreo idee. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Take me down to the paradise city... Fri Jul 13, 2012 4:23 pm | |
| - Nu cred ca filmul iti va da o idee, murmura Katherine uitandu-se in continuare la ecran si strangand usor mana lui Leloush. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Take me down to the paradise city... Fri Jul 13, 2012 6:07 pm | |
| -Nu stiu ce sa spun. Depinde de film. Dar se pare ca ai dreptate. E mai mult romantic decat de actiune. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Take me down to the paradise city... Sat Jul 14, 2012 8:37 pm | |
| - Da, asa e, aproba Katherine inca privind filmul. - Parca nu-ti placeau lucrurile siropoase, sis, chicoti Leloush sarutandu-i finut umarul. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Take me down to the paradise city... Sun Jul 15, 2012 12:55 pm | |
| -Azi cred ca voi sta toata ziua in pat si maine ma voi puterea ridica. Spun eu. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Take me down to the paradise city... Sun Jul 15, 2012 4:26 pm | |
| - Ar fi bine daca te-ai ridica maine din pat, murmura Katherine ignorand replica lui Leloush. |
|
| |
alexcrazygirl PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 13859 Kwan : 90000 Varsta : 27 Localizare : Calarasi
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: Take me down to the paradise city... Mon Jul 16, 2012 6:02 pm | |
| Vad ca toti dormeau asa ca ma teleportez de acolo direct pe Terra | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Take me down to the paradise city... Mon Jul 16, 2012 6:32 pm | |
| - Ma ignori? ridica el o spranceana. - Da, raspunde scurt si sec. |
|
| |
| Subject: Re: Take me down to the paradise city... Mon Jul 16, 2012 6:33 pm | |
| Ajun intr-un oras care parea pustiu aici fiind miezul noptii. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Take me down to the paradise city... Mon Jul 16, 2012 6:40 pm | |
| - Dar de ce ? face ochi de catelus. - Fiindca comentezi in plus. |
|
| |
| Subject: Re: Take me down to the paradise city... Mon Jul 16, 2012 6:41 pm | |
| Ma plimbam prin orasul pustiu fara o locatie anume doar privind ganditoare in fata mea. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Take me down to the paradise city... Mon Jul 16, 2012 6:43 pm | |
| - Si daca nu o mai fac? - Raul a fost facut deja, nu te iert. - Dar vorbesti cu mine... - Numai ca sa-ti explic de ce te ignor. |
|
| |
| Subject: Re: Take me down to the paradise city... Mon Jul 16, 2012 6:44 pm | |
| Cativa tipi trec pe langa mine,dar nu ii bag in seama continuandu-mi drumul | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Take me down to the paradise city... Mon Jul 16, 2012 6:51 pm | |
| - Bine. - Bine. - Fie! - Fie... - In regula... - In regula! Se uitara fix unul la altul si isi intorsera spatele. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Take me down to the paradise city... Mon Jul 16, 2012 8:16 pm | |
| -Katherine, stiu ca stapanesti bine arta magiei, si uite pentru prima data iti dovedesc ca am mare incredere in tine. Iti voi imprumuta bagheta mea, dar doar pentru o singura vraja si aceea sa o folosesti sa te razbuni pe Leloush. Poti sa faci absolut orice iti trece prin cap. Stii nu poti sa il vrajesti direct pe el, dar poti vraji obiectele sa se intoarca asupra lui. Uite de exemplu, cum ar fi sa faci un robot urias si rau din toate obictele din casa care sa il vaneze pe el. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Take me down to the paradise city... Mon Jul 16, 2012 10:41 pm | |
| - Sa ma razbun pentru ce? intreba ea nedumerita, clipind des. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Take me down to the paradise city... Tue Jul 17, 2012 11:50 am | |
| -Pentru tot ceea ce ti-a facut el rau pana acum. Sau poate doar pentru raul despre care discutati acum sau pentru orice vrei. Sunt sigura ca ti-a facut atat de multe incat nu mai poti sa le tii minte pe toate. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Take me down to the paradise city... Tue Jul 17, 2012 11:55 am | |
| - Hmm, ingana ea. Defapt nu, nu mi-a facut mai nimic, e fix invers, eu i-am facut o gramada de rele. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Take me down to the paradise city... Tue Jul 17, 2012 6:21 pm | |
| | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Take me down to the paradise city... Tue Jul 17, 2012 6:28 pm | |
| - Dar nu vreau sa ma razbun... murmura el sarutandu-i podul palmei. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Take me down to the paradise city... Wed Jul 18, 2012 8:07 pm | |
| -Ei, bine atunci. Spun eu. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Take me down to the paradise city... | |
| |
|
| |
| Take me down to the paradise city... | |
|