Author | Message |
---|
Vizitator Guest
| Subject: Re: Take me down to the paradise city... Fri Aug 17, 2012 11:18 pm | |
| - Acum stii, zambeste ea. |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Take me down to the paradise city... Sat Aug 18, 2012 10:55 am | |
| -Ma gandeam la ceva. Ce ar fi sa mergem la un mall nou deschis. Dar spre surprinderea voastra nu e mall ca toate mall-urile ci e un mall cum ar veni de relaxare si distractie. Nu vinde nici un produs de genul hainelor sau produse pe care sa le iei acasa doar servicii si produse care sale consumiacolo in incinta lui. Se numeste Paradise City si are cam asa: SPA, Beauty Salon, piscina, Cinema 3D, un supermarket, o sala polivalenta, o sala de sport si o sala de concerte. Siprodusele pe care le cumperi din supermarket trebuie neaparat sa le consumi in mall. Adica poti sa iti cumperi mancare sau dulciuri pe care sa le consumi stand la piscina de exemplu. Si ceea ce e mai interesant, piscina se afla intr-o sala cu pereti de sticla tip ecrane TV si ti se daniste ochelari speciali si o telecomanda. In tavan are incorporati si niste senzori deasupra sezlongurilor pe care ii poti controla cu ajutorul telecomenzii atat ochelarii cat si senzorii. Astfel poti alege o insula tropicala iar vecina de pe celalat sezlong sa aleaga o excursie la munte. Astfel senzorii din tavan pe tine te vor putea bronza in timp ce tu cu ajutorul ochelarilor vezi peisaul unei insule tropicale in timp ce ea se va vedea intr-o cabana la munte si va simti adierea focului semineului iar piscina i se va parea baile termale iar tie piscina ti se va parea marea cu valurile. E destul de interesant, nu?
Last edited by Sanara on Sun Aug 19, 2012 3:43 am; edited 1 time in total | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Take me down to the paradise city... Sun Aug 19, 2012 12:21 am | |
| - Da, am putea merge, ciripii Kat. - Cum vreti! |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Take me down to the paradise city... Sun Aug 19, 2012 3:44 am | |
| -Bine, atunci hai la acel mall. Spun eu luand-o inainte. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Take me down to the paradise city... Sun Aug 19, 2012 11:45 pm | |
| Cei doi frati vampiri o urmara imediat. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Take me down to the paradise city... Mon Aug 20, 2012 10:13 am | |
| -Ajungem la mall si intru prima pe usa rotativa. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Take me down to the paradise city... Mon Aug 20, 2012 11:03 am | |
| Katherine intra si urmata fiind de Lulu. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Take me down to the paradise city... Mon Aug 20, 2012 12:54 pm | |
| | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Take me down to the paradise city... Mon Aug 20, 2012 4:44 pm | |
| - Cara-ma! zice deodata Kat sarindu-i in carca. - Ca deobicei, rase el urmand-o pe Sanara. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Take me down to the paradise city... Mon Aug 20, 2012 5:27 pm | |
| Deodata se apropie paznicul se vedea dupa urechile clapauge si nasul prea mare ca e un varcolac si care spuse: -Hei, aici nu e voie o persoana in carca altuia. Nu sunteti pe strada sau la circ. Putin obraz va rog frumos. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Take me down to the paradise city... Mon Aug 20, 2012 9:42 pm | |
| Katherine isi abtinu rasul cand il auzi. - Cati bani vrei sa pleci si sa ne lasi in pace? |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Take me down to the paradise city... Mon Aug 20, 2012 9:57 pm | |
| -Incercati sa ma mituiti? Ce, credeti ca sunt o gorila? Alea pot fi mituite dar eu nu. Ori va purtati normal, ori va dau afara din mall. Tipa el la ei. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Take me down to the paradise city... Mon Aug 20, 2012 10:03 pm | |
| Katherine nu se mai putu abtine si bufni in ras. - Ternina, Katherine, isi musca Leloush buzele ca sa nu rada si el. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Take me down to the paradise city... Mon Aug 20, 2012 11:00 pm | |
| -Afara! Tipa el. Si in curand incepu sa arate destul de fioros. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Take me down to the paradise city... Mon Aug 20, 2012 11:27 pm | |
| - Hai sa mergem, sis, altfel tipului astuia o sa-i explodeze capul de furie, chicoti Leloush. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Take me down to the paradise city... Tue Aug 21, 2012 11:22 am | |
| -Si daca o sa ii explodeze ce? las ca il fac eu incat sa nu ne mai deranjeze. Spun eu si apoi arunc asupra lui o vraja de oprire a timpului. -Sper ca asupra varcolacilor functioneaza vrajile mele. Acum sa o zbughim inauntru. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Take me down to the paradise city... Tue Aug 21, 2012 12:10 pm | |
| - S-ar putea sa fucntioneze, insa nu pentru mult timp, mormai Katherine si Leloush intra in mall cu pasi mari si calculati. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Take me down to the paradise city... Tue Aug 21, 2012 12:22 pm | |
| -Oricum indeajuns cat sa ne pierdem in multime. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Take me down to the paradise city... Tue Aug 21, 2012 12:52 pm | |
| - Yep, asa e... si daca vine dupa noi si ne gaseste il hipnotizam sa plece. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Take me down to the paradise city... Tue Aug 21, 2012 6:56 pm | |
| -Bine, de acord. Spun eu zambind. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Take me down to the paradise city... Tue Aug 21, 2012 9:04 pm | |
| - Unde vreti sa intrati prima data? le intreba el pe fete. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Take me down to the paradise city... Tue Aug 21, 2012 10:07 pm | |
| -Intai la supermarket sa ne facem provizii pe ziua de azi apoi as prefera la sala polivalenta sa jucam tenis. Si a mi-am amintit. As vrea intr-o zi sa ne contactam toti prietenii si prietenele sa ne strangem 20 fete si 20 baieti si sa incingem 2 meciuri de fotbal. Intai sa jucam un meci fete contra baieti si apoi sa facem echipe mixte. Ar fi interesant, nu? | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Take me down to the paradise city... Tue Aug 21, 2012 11:19 pm | |
| - Da, ar fi dragut, zice Kat. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Take me down to the paradise city... Wed Aug 22, 2012 10:49 am | |
| -Dar pana atunci ne vom distra doar noi grupul mic astazi. Spun eu zambind.
Last edited by Sanara on Wed Aug 22, 2012 6:52 pm; edited 1 time in total | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Take me down to the paradise city... Wed Aug 22, 2012 1:44 pm | |
| - Ce grup ? ridica ea o spranceana. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Take me down to the paradise city... | |
| |
|
| |
| Take me down to the paradise city... | |
|