Planeta Utopia
Planeta Utopia
Planeta Utopia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lasati imaginatia sa va poarte in zbor pe o planeta indepartata, o planeta a fanteziei unde veti intalni personaje de basm, animale mistice si unde totul este posibil

HomePortalSearchMemberlistRegisterLog in
Top posting users this month
RHM Tattoo
Take me down to the paradise city... - Page 22 EmptyTake me down to the paradise city... - Page 22 OIPTake me down to the paradise city... - Page 22 Empty 
Sujata
Take me down to the paradise city... - Page 22 EmptyTake me down to the paradise city... - Page 22 OIPTake me down to the paradise city... - Page 22 Empty 
Saphire Helena
Sanara
Latest topics
» A halloween visit
Take me down to the paradise city... - Page 22 Icon_minitimeToday at 11:01 am by Saphire Helena

» Berbec
Take me down to the paradise city... - Page 22 Icon_minitimeToday at 10:57 am by RHM Tattoo

» Taur
Take me down to the paradise city... - Page 22 Icon_minitimeToday at 10:57 am by RHM Tattoo

» Gemeni

» Rac

» Leu
Take me down to the paradise city... - Page 22 Icon_minitimeToday at 10:56 am by RHM Tattoo

» Fecioară
Take me down to the paradise city... - Page 22 Icon_minitimeToday at 10:56 am by RHM Tattoo

» Balanță

» Scorpion

Take me down to the paradise city...

Go down 
2 posters
Go to page : Previous  1 ... 12 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26  Next
AuthorMessage
Vizitator
Guest
Anonymous

Take me down to the paradise city... - Page 22 Empty
PostSubject: Take me down to the paradise city...   Take me down to the paradise city... - Page 22 Icon_minitimeWed Jun 20, 2012 1:19 pm

First topic message reminder :

Leloush si Katherine se plimbau prin gradina, cea din urma fiind desculta si topaind pe iarba moala. Din cand in cand se mai invartea, ori il tachina pe frati'su, in orice caz era vesela si foarte bine dispusa. La un moment dat se opreste si rupe un trandafir rosu dintr-o tufa. Isi infinge coltii in incheietura sa si lasa cateva picaturi din sangele ei sa curga pe petalele trandafirului, acestea schimbandu-si culoarea intr-un negru intens. Katherine zambeste incantata si miroase petalele trandafirului.

K: http://api.ning.com/files/SESMnS0zwc1Ku5*tS50xlSkUaayP*ku3IebszNZmli8S50PLdchxz93t6zmQjmR3YOKOKkbnURvUJ0t-DmcU-x7emUR1y9EaEtRPMCZQN5g_/big_profile.jpg
L: http://imstars.aufeminin.com/stars/fan/gaspard-ulliel/gaspard-ulliel-20050303-28919.jpg
Back to top Go down

AuthorMessage
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Take me down to the paradise city...   Take me down to the paradise city... - Page 22 Icon_minitimeFri Aug 17, 2012 11:18 pm

- Acum stii, zambeste ea.
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Name : George
Sex Sex : Male
Mesaje Mesaje : 32634
Kwan Kwan : 120032
Varsta Varsta : 38
Localizare Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului

Foaie de personaj
Hrana dragon Hrana dragon: 4

PostSubject: Re: Take me down to the paradise city...   Take me down to the paradise city... - Page 22 Icon_minitimeSat Aug 18, 2012 10:55 am

-Ma gandeam la ceva. Ce ar fi sa mergem la un mall nou deschis. Dar spre surprinderea voastra nu e mall ca toate mall-urile ci e un mall cum ar veni de relaxare si distractie. Nu vinde nici un produs de genul hainelor sau produse pe care sa le iei acasa doar servicii si produse care sale consumiacolo in incinta lui.
Se numeste Paradise City si are cam asa: SPA, Beauty Salon, piscina, Cinema 3D, un supermarket, o sala polivalenta, o sala de sport si o sala de concerte.
Siprodusele pe care le cumperi din supermarket trebuie neaparat sa le consumi in mall. Adica poti sa iti cumperi mancare sau dulciuri pe care sa le consumi stand la piscina de exemplu.
Si ceea ce e mai interesant, piscina se afla intr-o sala cu pereti de sticla tip ecrane TV si ti se daniste ochelari speciali si o telecomanda. In tavan are incorporati si niste senzori deasupra sezlongurilor pe care ii poti controla cu ajutorul telecomenzii atat ochelarii cat si senzorii. Astfel poti alege o insula tropicala iar vecina de pe celalat sezlong sa aleaga o excursie la munte. Astfel senzorii din tavan pe tine te vor putea bronza in timp ce tu cu ajutorul ochelarilor vezi peisaul unei insule tropicale in timp ce ea se va vedea intr-o cabana la munte si va simti adierea focului semineului iar piscina i se va parea baile termale iar tie piscina ti se va parea marea cu valurile. E destul de interesant, nu?

Take me down to the paradise city... - Page 22 Sa110

Last edited by Sanara on Sun Aug 19, 2012 3:43 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
https://fairy.forumgratuit.ro
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Take me down to the paradise city...   Take me down to the paradise city... - Page 22 Icon_minitimeSun Aug 19, 2012 12:21 am

- Da, am putea merge, ciripii Kat.
- Cum vreti!
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Take me down to the paradise city...   Take me down to the paradise city... - Page 22 Icon_minitimeSun Aug 19, 2012 3:44 am

-Bine, atunci hai la acel mall. Spun eu luand-o inainte.

Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Take me down to the paradise city...   Take me down to the paradise city... - Page 22 Icon_minitimeSun Aug 19, 2012 11:45 pm

Cei doi frati vampiri o urmara imediat.
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Take me down to the paradise city...   Take me down to the paradise city... - Page 22 Icon_minitimeMon Aug 20, 2012 10:13 am

-Ajungem la mall si intru prima pe usa rotativa.

Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Take me down to the paradise city...   Take me down to the paradise city... - Page 22 Icon_minitimeMon Aug 20, 2012 11:03 am

Katherine intra si urmata fiind de Lulu.
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Take me down to the paradise city...   Take me down to the paradise city... - Page 22 Icon_minitimeMon Aug 20, 2012 12:54 pm

O iau inainte.

Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Take me down to the paradise city...   Take me down to the paradise city... - Page 22 Icon_minitimeMon Aug 20, 2012 4:44 pm

- Cara-ma! zice deodata Kat sarindu-i in carca.
- Ca deobicei, rase el urmand-o pe Sanara.
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Take me down to the paradise city...   Take me down to the paradise city... - Page 22 Icon_minitimeMon Aug 20, 2012 5:27 pm

Deodata se apropie paznicul se vedea dupa urechile clapauge si nasul prea mare ca e un varcolac si care spuse:
-Hei, aici nu e voie o persoana in carca altuia. Nu sunteti pe strada sau la circ. Putin obraz va rog frumos.

Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Take me down to the paradise city...   Take me down to the paradise city... - Page 22 Icon_minitimeMon Aug 20, 2012 9:42 pm

Katherine isi abtinu rasul cand il auzi.
- Cati bani vrei sa pleci si sa ne lasi in pace?
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Take me down to the paradise city...   Take me down to the paradise city... - Page 22 Icon_minitimeMon Aug 20, 2012 9:57 pm

-Incercati sa ma mituiti? Ce, credeti ca sunt o gorila? Alea pot fi mituite dar eu nu. Ori va purtati normal, ori va dau afara din mall. Tipa el la ei.

Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Take me down to the paradise city...   Take me down to the paradise city... - Page 22 Icon_minitimeMon Aug 20, 2012 10:03 pm

Katherine nu se mai putu abtine si bufni in ras.
- Ternina, Katherine, isi musca Leloush buzele ca sa nu rada si el.
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Take me down to the paradise city...   Take me down to the paradise city... - Page 22 Icon_minitimeMon Aug 20, 2012 11:00 pm

-Afara! Tipa el. Si in curand incepu sa arate destul de fioros.

Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Take me down to the paradise city...   Take me down to the paradise city... - Page 22 Icon_minitimeMon Aug 20, 2012 11:27 pm

- Hai sa mergem, sis, altfel tipului astuia o sa-i explodeze capul de furie, chicoti Leloush.
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Take me down to the paradise city...   Take me down to the paradise city... - Page 22 Icon_minitimeTue Aug 21, 2012 11:22 am

-Si daca o sa ii explodeze ce? las ca il fac eu incat sa nu ne mai deranjeze. Spun eu si apoi arunc asupra lui o vraja de oprire a timpului.
-Sper ca asupra varcolacilor functioneaza vrajile mele. Acum sa o zbughim inauntru.

Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Take me down to the paradise city...   Take me down to the paradise city... - Page 22 Icon_minitimeTue Aug 21, 2012 12:10 pm

- S-ar putea sa fucntioneze, insa nu pentru mult timp, mormai Katherine si Leloush intra in mall cu pasi mari si calculati.
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Take me down to the paradise city...   Take me down to the paradise city... - Page 22 Icon_minitimeTue Aug 21, 2012 12:22 pm

-Oricum indeajuns cat sa ne pierdem in multime.

Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Take me down to the paradise city...   Take me down to the paradise city... - Page 22 Icon_minitimeTue Aug 21, 2012 12:52 pm

- Yep, asa e... si daca vine dupa noi si ne gaseste il hipnotizam sa plece.
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Take me down to the paradise city...   Take me down to the paradise city... - Page 22 Icon_minitimeTue Aug 21, 2012 6:56 pm

-Bine, de acord. Spun eu zambind.

Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Take me down to the paradise city...   Take me down to the paradise city... - Page 22 Icon_minitimeTue Aug 21, 2012 9:04 pm

- Unde vreti sa intrati prima data? le intreba el pe fete.
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Take me down to the paradise city...   Take me down to the paradise city... - Page 22 Icon_minitimeTue Aug 21, 2012 10:07 pm

-Intai la supermarket sa ne facem provizii pe ziua de azi apoi as prefera la sala polivalenta sa jucam tenis. Si a mi-am amintit. As vrea intr-o zi sa ne contactam toti prietenii si prietenele sa ne strangem 20 fete si 20 baieti si sa incingem 2 meciuri de fotbal. Intai sa jucam un meci fete contra baieti si apoi sa facem echipe mixte. Ar fi interesant, nu?

Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Take me down to the paradise city...   Take me down to the paradise city... - Page 22 Icon_minitimeTue Aug 21, 2012 11:19 pm

- Da, ar fi dragut, zice Kat.
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Take me down to the paradise city...   Take me down to the paradise city... - Page 22 Icon_minitimeWed Aug 22, 2012 10:49 am

-Dar pana atunci ne vom distra doar noi grupul mic astazi. Spun eu zambind.

Last edited by Sanara on Wed Aug 22, 2012 6:52 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Take me down to the paradise city...   Take me down to the paradise city... - Page 22 Icon_minitimeWed Aug 22, 2012 1:44 pm

- Ce grup ? ridica ea o spranceana.
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Take me down to the paradise city...   Take me down to the paradise city... - Page 22 Icon_minitime

Back to top Go down

Take me down to the paradise city...
Back to top 
Page 22 of 26Go to page : Previous  1 ... 12 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26  Next