Planeta Utopia
Planeta Utopia
Planeta Utopia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lasati imaginatia sa va poarte in zbor pe o planeta indepartata, o planeta a fanteziei unde veti intalni personaje de basm, animale mistice si unde totul este posibil

HomePortalSearchMemberlistRegisterLog in
Top posting users this month
RHM Tattoo
Take me down to the paradise city... - Page 12 EmptyTake me down to the paradise city... - Page 12 OIPTake me down to the paradise city... - Page 12 Empty 
Sujata
Take me down to the paradise city... - Page 12 EmptyTake me down to the paradise city... - Page 12 OIPTake me down to the paradise city... - Page 12 Empty 
Saphire Helena
Sanara
Latest topics
» A halloween visit
Take me down to the paradise city... - Page 12 Icon_minitimeToday at 11:01 am by Saphire Helena

» Berbec
Take me down to the paradise city... - Page 12 Icon_minitimeToday at 10:57 am by RHM Tattoo

» Taur
Take me down to the paradise city... - Page 12 Icon_minitimeToday at 10:57 am by RHM Tattoo

» Gemeni

» Rac

» Leu
Take me down to the paradise city... - Page 12 Icon_minitimeToday at 10:56 am by RHM Tattoo

» Fecioară
Take me down to the paradise city... - Page 12 Icon_minitimeToday at 10:56 am by RHM Tattoo

» Balanță

» Scorpion

Take me down to the paradise city...

Go down 
2 posters
Go to page : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 19 ... 26  Next
AuthorMessage
Vizitator
Guest
Anonymous

Take me down to the paradise city... - Page 12 Empty
PostSubject: Take me down to the paradise city...   Take me down to the paradise city... - Page 12 Icon_minitimeWed Jun 20, 2012 1:19 pm

First topic message reminder :

Leloush si Katherine se plimbau prin gradina, cea din urma fiind desculta si topaind pe iarba moala. Din cand in cand se mai invartea, ori il tachina pe frati'su, in orice caz era vesela si foarte bine dispusa. La un moment dat se opreste si rupe un trandafir rosu dintr-o tufa. Isi infinge coltii in incheietura sa si lasa cateva picaturi din sangele ei sa curga pe petalele trandafirului, acestea schimbandu-si culoarea intr-un negru intens. Katherine zambeste incantata si miroase petalele trandafirului.

K: http://api.ning.com/files/SESMnS0zwc1Ku5*tS50xlSkUaayP*ku3IebszNZmli8S50PLdchxz93t6zmQjmR3YOKOKkbnURvUJ0t-DmcU-x7emUR1y9EaEtRPMCZQN5g_/big_profile.jpg
L: http://imstars.aufeminin.com/stars/fan/gaspard-ulliel/gaspard-ulliel-20050303-28919.jpg
Back to top Go down

AuthorMessage
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Take me down to the paradise city...   Take me down to the paradise city... - Page 12 Icon_minitimeFri Jun 22, 2012 11:47 pm

- Poate nu as stiut ca merge si c-o vraja, ridica el din umeri.
Back to top Go down
alexcrazygirl
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
alexcrazygirl

Sex Sex : Female
Mesaje Mesaje : 13859
Kwan Kwan : 90000
Varsta Varsta : 27
Localizare Localizare : Calarasi

Foaie de personaj
Hrana dragon Hrana dragon: 1

PostSubject: Re: Take me down to the paradise city...   Take me down to the paradise city... - Page 12 Icon_minitimeFri Jun 22, 2012 11:51 pm

-Eu nu stiu de o asemenea vraja si nici nu am auzit
Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Take me down to the paradise city...   Take me down to the paradise city... - Page 12 Icon_minitimeFri Jun 22, 2012 11:54 pm

- Nici eu, se incrunta Katherine ofticata.
Back to top Go down
alexcrazygirl
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
alexcrazygirl

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Take me down to the paradise city...   Take me down to the paradise city... - Page 12 Icon_minitimeFri Jun 22, 2012 11:55 pm

-Grea mai e viata cand dai de astfel de cazuri
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Name : George
Sex Sex : Male
Mesaje Mesaje : 32634
Kwan Kwan : 120032
Varsta Varsta : 38
Localizare Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului

Foaie de personaj
Hrana dragon Hrana dragon: 4

PostSubject: Re: Take me down to the paradise city...   Take me down to the paradise city... - Page 12 Icon_minitimeFri Jun 22, 2012 11:58 pm

Aparu si Katherine care spuse: E singura modalitate sa imi vindecati sora. oiar cele 4 zari se refera la cele 4 puncte cardinale. locurile sunt cam departe de aici asa ca mai bine merge si Leloush si vin si eu. Spuse Katrina.
-nu, tu nu vei merge nicaieri. O zana nu are voie sa atinga acele plante. O planta din aceea daca e atinsa de o zana, devine o planta obisnuita. Spuse matusa Selene, oprind-o pe Katrina.
-Din pacate va trebui sa mai gasiti pe cineva care nu e zana sa mearga sa va ajute. Spuse Selene.

Take me down to the paradise city... - Page 12 Sa110
Back to top Go down
https://fairy.forumgratuit.ro
alexcrazygirl
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
alexcrazygirl

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Take me down to the paradise city...   Take me down to the paradise city... - Page 12 Icon_minitimeSat Jun 23, 2012 12:01 am

-Si pe cine gasim noi acum?
Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Take me down to the paradise city...   Take me down to the paradise city... - Page 12 Icon_minitimeSat Jun 23, 2012 12:02 am

- Nu pricep ce aveti cu fratemeo, de ce sa nu vina, ca-i departe? Asta e un motiv stupid, eu renunt, spune Katherine de-a dreptul enervata.
Back to top Go down
alexcrazygirl
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
alexcrazygirl

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Take me down to the paradise city...   Take me down to the paradise city... - Page 12 Icon_minitimeSat Jun 23, 2012 12:13 am

-Uitam ceva in joc e viata Sanarei
Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Take me down to the paradise city...   Take me down to the paradise city... - Page 12 Icon_minitimeSat Jun 23, 2012 12:14 am

- Dar noi suntem vampiri, omoram, chinuim, nu facem fapte bune.
Back to top Go down
alexcrazygirl
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
alexcrazygirl

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Take me down to the paradise city...   Take me down to the paradise city... - Page 12 Icon_minitimeSat Jun 23, 2012 12:18 am

-Bine atunci eu am plecat.Nu imi mai pasa de nimic,nici macar de viata mea
Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Take me down to the paradise city...   Take me down to the paradise city... - Page 12 Icon_minitimeSat Jun 23, 2012 12:19 am

Katherine o priveste inexpresiva, fara sa se miste din loc, iar Leloush isi trage una peste frunte.
Back to top Go down
alexcrazygirl
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
alexcrazygirl

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Take me down to the paradise city...   Take me down to the paradise city... - Page 12 Icon_minitimeSat Jun 23, 2012 12:22 am

Ma teleportez de acolo undeva departe de acel loc
Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Take me down to the paradise city...   Take me down to the paradise city... - Page 12 Icon_minitimeSat Jun 23, 2012 12:25 am

- E grozav, Katherine, abia am reusit s-o aduc inapoi. Felicitari...
Back to top Go down
alexcrazygirl
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
alexcrazygirl

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Take me down to the paradise city...   Take me down to the paradise city... - Page 12 Icon_minitimeSat Jun 23, 2012 12:27 am

Tinta mea nu era una clara,dar stiam ca trebuie sa plec undeva departe de toti si de toate
Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Take me down to the paradise city...   Take me down to the paradise city... - Page 12 Icon_minitimeSat Jun 23, 2012 12:30 am

- Da, vai, sunt o nemernica, zice sec, nepasandu-i.
Back to top Go down
alexcrazygirl
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
alexcrazygirl

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Take me down to the paradise city...   Take me down to the paradise city... - Page 12 Icon_minitimeSat Jun 23, 2012 12:40 am

Mergeam intr-o directie total necunoscuta mie
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Name : George
Sex Sex : Male
Mesaje Mesaje : 32634
Kwan Kwan : 120032
Varsta Varsta : 38
Localizare Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului

Foaie de personaj
Hrana dragon Hrana dragon: 4

PostSubject: Re: Take me down to the paradise city...   Take me down to the paradise city... - Page 12 Icon_minitimeSat Jun 23, 2012 9:09 am

-Ba am spus ca sa vina si fratele tau. Striga Katrina. Dar ca sa gasiti repede trebuie sa mergeti fiecare in directii opuse. Eu zic ca echipa sa fie Katherine, Cristina, Leloush si Kail. Dar Cristina deja a plecat deci nu are cine sa il anunte pe fratele ei. Cred ca nimeni din voi nu il cunoaste. Si din cele 7 ore, jumate din ea s-a dus certandu-ne pe echipa. Daca continuam tot asa nu va fi de bine. Spuse Katrina.

Take me down to the paradise city... - Page 12 Sa110
Back to top Go down
https://fairy.forumgratuit.ro
alexcrazygirl
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
alexcrazygirl

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Take me down to the paradise city...   Take me down to the paradise city... - Page 12 Icon_minitimeSat Jun 23, 2012 12:10 pm

Nu imi pasa ca ma poate ataca oricand acum fiind cu garda jos si nu imi pasa nici daca mor.Defapt nu imi ma pasa de absolut nimic din lumea asta.
Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Take me down to the paradise city...   Take me down to the paradise city... - Page 12 Icon_minitimeSat Jun 23, 2012 2:47 pm

- Si acum ce propui avand in vedere ca a plecat Cristina? Eu unul nu ma mai duc dupa ea, mormaieste Leloush nemultumit, trantindu-se pe o canapea.
Back to top Go down
alexcrazygirl
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
alexcrazygirl

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Take me down to the paradise city...   Take me down to the paradise city... - Page 12 Icon_minitimeSat Jun 23, 2012 4:28 pm

Tot mergand dadusem de multi demoni,dar trecusem pe langa ei fara sa-mi pese ca ei ii vor spune lui Hades ca mai vazut si unde.
Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Take me down to the paradise city...   Take me down to the paradise city... - Page 12 Icon_minitimeSat Jun 23, 2012 5:16 pm

Katherine isi duce oftand degetele reci la tampla, insa nu zice nimica.
Back to top Go down
alexcrazygirl
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
alexcrazygirl

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Take me down to the paradise city...   Take me down to the paradise city... - Page 12 Icon_minitimeSat Jun 23, 2012 5:20 pm

Exact cum ma asteptam Hades apare in fata mea cu inca cativa demoni pe langa el.
-Deci se pare ca demonii mei au avut dreptate
Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Take me down to the paradise city...   Take me down to the paradise city... - Page 12 Icon_minitimeSat Jun 23, 2012 5:22 pm

- Tu ar trebui sa te duci dupa ea, spune Leloush nemultumit.
- Nu cred c-o sa vrea sa mai bine orice i-as zice.
Back to top Go down
alexcrazygirl
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
alexcrazygirl

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Take me down to the paradise city...   Take me down to the paradise city... - Page 12 Icon_minitimeSat Jun 23, 2012 5:28 pm

-Stiu ca-mi vrei puterea Hades si vei face orice pentru ea
-Da,dar am propunere pentru tine
-Ce propunere?intreb eu interesata
-Daca mi te alaturi mie si ma ajuti nu iti voi lua puterile si vei putea trai linistita
-Nu ma prea intereseaza viata linistita,dar am sa ma alatur tie ca si asa vreau sa schimb ceva la viata mea
Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Take me down to the paradise city...   Take me down to the paradise city... - Page 12 Icon_minitimeSat Jun 23, 2012 5:30 pm

- Nici macar nu incerci, isi roteste ochii exasperat.
- Nu-mi place sa pierd timpul.
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Take me down to the paradise city...   Take me down to the paradise city... - Page 12 Icon_minitime

Back to top Go down

Take me down to the paradise city...
Back to top 
Page 12 of 26Go to page : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 19 ... 26  Next