Author | Message |
---|
alexcrazygirl PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 13859 Kwan : 90000 Varsta : 27 Localizare : Calarasi
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: Take me down to the paradise city... Sat Jun 23, 2012 5:34 pm | |
| -Si Hades ca tot veni vorba de asta am si eu curiozitate si numai un zeu atat de puternic si inteligent ca tine imi poate raspunde la intrebare -Spune care este intrebarea? -Pai am auzit ca o zana care a inhalat acel gaz otravitor nu poate fi salvata este adevarat? -Ei bine exista o cale aceea cu ajutorul unei ghicitori,dar mai exista inca o cale -Si care este aceea? -Acum nu iti pot spune nimic,dar pe parcurs vei afla | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Take me down to the paradise city... Sat Jun 23, 2012 5:36 pm | |
| - Esti irecuperabila... spune plictisit, oftand. |
|
| |
| Subject: Re: Take me down to the paradise city... Sat Jun 23, 2012 5:40 pm | |
| -Offf bine,dar as vrea sa-mi vizitez vechi "prietenii" -Bine atunci sa mergem la ei,spune Hades in timp ce ne teleporteaza direct la ei | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Take me down to the paradise city... Sat Jun 23, 2012 5:47 pm | |
| Katherine il priveste urat, dar nu zice nimic. |
|
| |
| Subject: Re: Take me down to the paradise city... Sat Jun 23, 2012 5:48 pm | |
| -Buna prieteni din cate imi dau seama Sanara inca nu si-a revenit,spun uitandu-ma la ei | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Take me down to the paradise city... Sat Jun 23, 2012 5:54 pm | |
| - Din pacate nu, tot nu stim cum sa rezolvam cu ghicitoare... spune Leloush oftand usor. |
|
| |
| Subject: Re: Take me down to the paradise city... Sat Jun 23, 2012 5:56 pm | |
| -Si nici nu veti reusi nu-i asa Hades? -Exact nu veti reusi sa dezlegati aceea ghicitoare.Numai o minte cu adevart luminata o poate face | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Take me down to the paradise city... Sat Jun 23, 2012 5:58 pm | |
| - Insinuezi ca sunt proasta? il priveste Katherine fulgerator, cu ochii rosii sclipindu-i. |
|
| |
| Subject: Re: Take me down to the paradise city... Sat Jun 23, 2012 6:02 pm | |
| -Daca tu crezi ca esti proasta inseamna ca asa este | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Take me down to the paradise city... Sat Jun 23, 2012 6:14 pm | |
| - Ai grija cum vorbesti cu o contesa, continua ea sa-l priveasca in felul acela infiorator. |
|
| |
| Subject: Re: Take me down to the paradise city... Sat Jun 23, 2012 6:17 pm | |
| -Si nu imi pasa ce esti oricum nu conteaza ca tot proasta vei ramane | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Take me down to the paradise city... Sat Jun 23, 2012 6:23 pm | |
| - Prost esti tu, zambeste acru, fals si Hades cade la pamant din cauza unei vraji puternice pe care o facuse Katherine, ireversibila. |
|
| |
| Subject: Re: Take me down to the paradise city... Sat Jun 23, 2012 6:35 pm | |
| -Cat de prost poti fi Hades.Oricum ne mai vedem noi prieteni,spun eu dupa care dispar de acolo cu Hades | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Take me down to the paradise city... Sat Jun 23, 2012 6:37 pm | |
| - Si acum ce facem in legatura cu Sanara? intreaba Katherine ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. - Ma intrebi pe mine! isi da el ochii peste cap. |
|
| |
| Subject: Re: Take me down to the paradise city... Sat Jun 23, 2012 7:00 pm | |
| Il luasem pe Hades si il dusesem in camera lui banuiesc din palatul sau.Asteptasem sa se trezeasca cateva minute,dar pentru ca ma enervasem ma duc si ii trag o palma. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Take me down to the paradise city... Sat Jun 23, 2012 7:02 pm | |
| - Dar pe cine sa intreb?? - Ei bine, n-am idee. |
|
| |
| Subject: Re: Take me down to the paradise city... Sat Jun 23, 2012 7:02 pm | |
| Dupa un minut se trezeste si Hades -Stii chiar e enervant sa astepti,spun eu nervoasa -Scuze dar a fost o vraja destul de puternica | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Take me down to the paradise city... Sat Jun 23, 2012 7:04 pm | |
| - Ahm, ce zi groaznica, ofteaza ea trecandu-si nervoasa mana prin par. |
|
| |
| Subject: Re: Take me down to the paradise city... Sat Jun 23, 2012 7:06 pm | |
| -Sa sti ca demonii tai nu spun lucruri prea bune despre tine -Ce spun? -Ca esti un mare afemeiat si ca ai adus multe femei pe aici noaptea | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Take me down to the paradise city... Sat Jun 23, 2012 7:07 pm | |
| Se aseaza langa Leloush pe canapea bosumflata. |
|
| |
| Subject: Re: Take me down to the paradise city... Sat Jun 23, 2012 7:09 pm | |
| -Nu e adevarat eu nu sunt asa -Ei bine demonii zic ceva si nu cred ca mint.Oricum eu plec si sa stii ca mi-a aratata cineva care este camera mea pa,spun in timp ce ma ridic si ies pe usa | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Take me down to the paradise city... Sat Jun 23, 2012 7:13 pm | |
| Se uita din cand in cand unul la altul, tacuti, fara sa-si adreseze niciun cuvant. |
|
| |
| Subject: Re: Take me down to the paradise city... Sat Jun 23, 2012 7:22 pm | |
| Ies pe hol si ma teleportez la Katherine si Leloush. -Nici-o idee?intreb eu uitandu-ma la unghiile mele | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Take me down to the paradise city... Sat Jun 23, 2012 7:25 pm | |
| - Niciuna, ofteaza Leloush cu buzele stranse intr-o linie dreapta. |
|
| |
| Subject: Re: Take me down to the paradise city... Sat Jun 23, 2012 7:32 pm | |
| -Exact cum ma asteptam si apropo nu mai aveti mult timp si Sanara moare | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Take me down to the paradise city... | |
| |
|
| |
| Take me down to the paradise city... | |
|